Kalaycıoğlu Kozalak Pekmezi 950 Gr.

150 TL
(157,89 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
174,90 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
179,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kalaycıoğlu Kozalak Pekmezi 950 Gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bozkır Tahin Dünyası Satıcı Ünvanı: KALAYCIOĞLU TAHİN İMALATI GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5317028983600001 Vergi Kimlik Numarası: 4900487780
    Bu ürün Bozkır Tahin Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • kozalak pekmezi

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 500 - 1000 gr
Geri Bildirim Ver

Kalaycıoğlu Çam Kozalağı Pekmezi ile Şifalı Atıştırmalık

Her derde deva olan çam kozalağı pekmezi, Türkiye'nin dört bir yanında satışa sunulmaktadır. Büyük bir özen ve emekle üretilen bu eşsiz lezzet uzun ve meşakkatli bir sürecin ardından sofralardaki yerini almaktadır. Çocukların ve yetişkinlerin bağışıklık sistemini güçlendirmesinden solunum yolu enfeksiyonlarına kadar pek çok soruna çare olan bu lezzet birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Pekmez denilince ilk akla gelen markalardan birisi olan Kalaycıoğlu çam kozalağı pekmezi 950gr 4548camkozpek548 kodu ile satışa sunulur. Bu pekmezi tahin ile karıştırarak da rahatlıkla tüketebilirsiniz. Oldukça hoş bir lezzete sahip bu ürün yediden yetmişe pek çok kişinin damak tadına uyum sağlar. Faydaları saymakla bitmeyen bu ürünü sadece sabah değil günün her saatinde rahatlıkla tüketebilirsiniz. Siz de çam kozalağı pekmezi satın almak istiyorsanız çeşitli seçenekler arasından tercih yapabilirsiniz.

  • Yüksek Besin Değeri
  • Sağlığa Faydalı
  • Kansızlığa Birebir

Faydalı Çam Kozalağı Pekmezi 950 Gr

Faydaları saymakla bitmeyen çam kozalağı pekmezi faydaları, pek çok kişinin tercihleri arasında yer almaktadır. Bu eşsiz lezzet genel olarak bronşit ve astım gibi solunum yolu hastalıklarının tedavisinde kullanılır. Akciğerlerin temizlenmesini de sağlayan bu ürün akciğer rahatsızlıklarının önüne geçer. Bağışıklık sistemini güçlendirmesi ile de bilinen çam kozalağı pekmezi 950 gr. 4548camkozpek548 kodlu ürün mikroplarla da savaşır. İnsan vücuduna olan yararları bir hayli fazla olan bu ürün Kalaycıoğlu markası altında 950 gramlık plastik şişede satışa sunulmaktadır. Bu ürünü dilerseniz tatlılara katarak da tüketebilirsiniz. Yapımı bir hayli kolay olan çam kozalağı pekmezi için kozalakları bir gün boyunca ılık suda bekletiniz. Ardından limon ekleyerek içerisindeki mikropların ölmesini sağlayabilirsiniz. Sonrasında kozalaklar kırılır, içi açılır ve çekiçle ezilir. Ardından kaynamaya bırakılır. Rengi kırmızıya dönünce içerisinde şeker atılarak demlemeye bırakılır.

Lezzetin Adı Çam Kozalağı Pekmezi 950 Gr

Sevilen lezzetler arasında yer alan kozalak pekmezi özellikle de sabah kahvaltılarının vazgeçilmez tatları arasındadır. Tahin pekmez ikilisinin birbiriyle uyumu damaklarda hoş bir tat yaratmaktadır ve böylece birçok kişi tarafından uzun yıllardır tercih edilmektedir. Pek çok kişi tarafından merak edilen çam kozalağı pekmezi nasıl kullanılır sorusu da bu noktada cevap bulur. Çam kozalağı pekmezi kullanımı bir hayli kolaydır. Sabahları aç karnına daha etkili olan bu ürünün aşırı tüketimi de bir hayli zararlıdır. Bu yüzden ürünü kararında tüketmek oldukça önemlidir. Çam kozalağı pekmezi 950 gr şeklinde satışa sunulur. Çam kozalağı suyundan imal edilen bu ürünü uzun zaman muhafaza edebilirsiniz. Hijyenik koşullarda üretildiği için çam kozalağı pekmezini içiniz rahat bir şekilde tüketebilirsiniz. Siz de çam kozalağı pekmezi kullananlar arasında yerinizi almak istiyorsanız gönül rahatlığıyla tercih yapabilirsiniz.

Uygun Fiyatı ile Çam Kozalağı Pekmezi 950 Gr

Çam kozalağı pekmezi yüksek besin içeriğine sahip önemli yiyeceklerden birisidir. Özellikle kahvaltılarda üretilen bu eşsiz ürünün 100 gramında 248 kcal enerji bulunur. Ayrıca 883 mg kalsiyum, 13468 mg potasyum, 2.4 mg demir ve 1.24 mg protein içerir. Çam kozalağı pekmezinin toplam şeker oranı ise 56.9 gramdır. Ürünün yağ oranı ise sadece 0.78 mg’dır. Ürünün lezzeti hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz çam kozalağı pekmezi kullananların yorumları size bu konu hakkında net bilgi verecektir. Çam kozalağı pekmezi fiyatları ile her bütçeye hitap eder niteliktedir. Faydaları saymakla bitmeyen besin değeri bir hayli yüksek olan çam kozalağı pekmezi eğer kararında tüketilirse kişiye büyük yarar sağlar. Siz de bu eşsiz lezzeti uygun fiyata satın almak istiyorsanız Trendyol üzerinden çam kozalağı pekmezi satın al butonuna tıklayabilirsiniz.