Kalaycıoğlu Çifte Kavrulmuş Kepeksiz Bozkır Tahini Net 1750 Gram

375 TL
(197,37 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kalaycıoğlu Çifte Kavrulmuş Kepeksiz Bozkır Tahini Net 1750 Gram

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Belde Gıda Satıcı Ünvanı: BELDE GIDA ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SANAYİ TİCARET VE TAAHHÜT LİMİTED ŞİRKET İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0162051473100011 Vergi Kimlik Numarası: 1620514731
    Bu ürün Belde Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kalaycıoğlu Bozkır Tahini 1900gr (kepeksiz) Net 1750
Geri Bildirim Ver

Bozkır Tahini 1900 gr Kepeksiz ile Doya Doya Lezzet

Asırlık lezzetler arasında yer alan tahin geçmişten bugüne pek çok kişinin damak tadına hitap etmiştir. Bu eşsiz lezzet ilk olarak 1800’lü yıllarda ortaya çıkmıştır. İlk olarak İbrahim Efendi tarafından üretilen tahin, helvanın alternatifi olmuştur. Zamanla tahinin kullanımı artmış ve günümüzde pek çok kişinin kahvaltı sofralarında yerini almıştır. Susamdan elde edilen bu eşsiz lezzet pekmez ile tüketilerek damaklarda hoş bir tat bırakır. Hem kaliteli üretimi hem de doğal içeriğiyle lezzeti herkesçe sevilen biz lezzettir tahin. Bu lezzeti en iyi yansıtan marka şüphesiz Bozkır tahini 1900gr (kepeksiz) net 1750 BLDKLY1750KSZ kodlu üründür. Kalaycıoğlu markası altında satılan Bozkır tahini 1900 gr ağırlığa sahiptir. %100 doğal olarak üretilen kepeksiz Bozkır tahini içinde sadece susam bulunur. Ekmeğinizi bandırarak da yiyebileceğiniz bu lezzet pek çok faydası ile sağlığa oldukça yararlıdır.

  • Kahvaltılık Lezzet
  • Helvaya Alternatif
  • Hijyenik Üretim

Lezzeti ve Tadı ile Kepeksiz Bozkır Tahini 1900gr

Susam tohumlarından elde edilen tahin büyük bir emekle ve özenle hazırlanır. Üretiminde ilk olarak susam tohumları sırası ile elenir. Sonrasında elekten geçirilen tohumların kabukları soyulur. Ayrıştırma işleminden sonra kavurma işlemine geçilir. Yaklaşık 150-200 derecede kavrulan tohumlar oda sıcaklığına inene kadar bekletilir. Ardından ezilme işleminden sonra tahinin oluşum süreci tamamlanır. Eşsiz lezzeti ile sofralarda yerini alan tahin aynı zamanda unlu mamuller içerisine giren pek çok üründe de kullanılır. Tahinli pasta, kabak tatlısı ve helva gibi pek çok lezzet bu ürün sayesinde elde edilebilir. Bozkır tahini 1900gr (kepeksiz) net 1750 BLDKLY1750KSZ kodlu ürün susam kabuğu alınarak üretildiği için akışkan ve açık kıvama sahiptir. Gün ışığına maruz kalmadan serin yerde üretilen bu ürün hijyenik koşullarda ambalajlanır. Bozkır tahini 1900gr (kepeksiz) net 1750 kampanya seçenekleri sayesinde siz de avantajlı olarak satın alabilirsiniz.

Vazgeçilmez Kepeksiz Bozkır Tahini 1900gr

Özel bir lezzet olan ve susamdan yapılan tahin, tadı ile pek çok kişiyi yıllardır etkilemektedir. Tahin, susam tohumlarının bir dizi işlemden geçirilerek özenli bir şekilde elde edilmesi ile ortaya çıkar. Böylesi bir eşsiz lezzet her zaman sofralarda yerini almaktadır. Pekmez ve bal ile karıştırılarak özel bir lezzet haline getirilen bu ürünü misafirlerinize sunabilirsiniz. Tadının yanı sıra sağlığa olan faydaları ile de öne çıkan Bozkır tahini 1900 gramlık kutusunda satışa sunulur. Lastik şişeye sahip bu ürünü satın alarak evinizde de muhafaza edebilirsiniz. Avantajlı Bozkır tahin fiyatları sayesinde ürünü uygun bir şekilde temin ederek lezzetini tadabilirsiniz. Çifte kavrulmuş olan bu ürün geleneksel taş değirmenlerde özenle ve dikkatle üretilir. Sadece kahvaltılarda değil aynı zamanda tatlılarda da kepeksiz Bozkır tahinini kullanarak özel lezzetler hazırlayabilirsiniz.

Uygun Fiyatları ile Kepeksiz Bozkır Tahini 1900gr

Pek çok kişinin damak tadına hitap eden tahin, farklı kıvamları ile satışa sunulmaktadır. Özenle hazırlanan tahin, susam tohumlarından elde edilir. Bu eşsiz lezzet pek çok gıda ile kombine edilerek de tüketilebilir. Eğer siz de Bozkır tahini 1900gr (kepeksiz) net 1750 kullananlar arasında yerinizi almak istiyorsanız rahatlıkta tercih edebilirsiniz. Bozkır tahini 1900gr (kepeksiz) net 1750 yorumları sayesinde ürün hakkında detaylı bilgi edinebilir, kalitesini müşteri yorumlarından öğrenebilirsiniz. Böylece Bozkır tahini 1900gr (kepeksiz) net 1750 indirim seçeneklerinden yararlanarak ürünü satın alabilirsiniz. Sağlığa olan yararları ile bilinen bu ürünü sade olarak tüketebileceğiniz gibi pek çok gıda ile de kombine edebilirsiniz. Bu lezzetin tadına varmak istiyorsanız Trendyol üzerinden Bozkır tahini 1900gr (kepeksiz) net 1750 satın al butonuna tıklayabilir, kahvaltı sofralarına bu ürünü ekleyerek yeni bir lezzete kavuşabilirsiniz.