kalant Yangın Battaniyesi 1.50x2.00 m

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

kalant Yangın Battaniyesi 1.50x2.00 m

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Kalant Yangın Battaniyesi 1.50x2.00 m Özel kumaşı sayesinde yangının üzerine örtüldüğünde alevin oksijen ile temasını keser ve yangının sönmesini sağlar. Yangın battaniyesi
  • fabrika, ev, okul, ofis, otel, hastane, alışveriş merkezi, sinema, tiyatro, cafe, toplu taşıma araçları, v.b gibi yangın çıkabilecek tüm alanlarda kullanıma uygundur. Ölçüler: 1,50 x 2.00 Metre · Yangın başlangıçlarında alevin üzerine örtüldüğünde yangını söndürür. · Elbisesi tutuşmuş birinin üzerine sarılarak söndürülebilir. · Yangında mahsur kalan kişi kendi üzerine örtünerek bulunduğu yeri terk edebilir. · Acil durumlarda yaralı insanları sedye gibi taşımada kullanılabilir.
Geri Bildirim Ver