Kaknüs Yayınları - Ders Kitapları Psikolojiye Giriş Kaknüs

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
700 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
861,61 TL
4. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
889,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kaknüs Yayınları - Ders Kitapları Psikolojiye Giriş Kaknüs

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aradığınız Tüm Üniverstite, Fakulte Ders Kitaplarını Mağazamızdan Sipariş Verebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar A. Adnan Çakmakçıoğlu
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 651-700
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver

Kaknüs Yayınları 146929 Ders Kitapları Psikolojiye Giriş

Kaknüs Yayınları ders kitapları psikolojiye giriş, temel konuları detaylı bir şekilde ele alan yardımcı kaynaktır. Ünlü profesör Rod Plotnik tarafından yazılan yapıt, her seviyeye uygun nitelik taşır. Psikolojinin derinine inerek içeriği kolay anlaşılır cümlelerle donatan yazar, anlatımında ilgi çekici modüllerden de yararlanır. Dünyanın pek çok bölgesinde yaşanmış olaylarla örneklendiren kitabın içerisindeki kapsamlı bilgilerle yepyeni farkındalıklar edinebilirsiniz. Ayrıca okul derslerine uygun nitelik taşıyan ürünün psikolojiye ilgi duyan herkes için ideal akışı mevcuttur. Farklı amaçlarla yararlanabileceğiniz yardımcı kaynak sayesinde kişisel gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz.

  • Basım yılı 2019’dur.
  • 23 adet modülden oluşur.
  • Okul dersleri için uygundur.

Kaknüs Yayınları Psikolojiye Giriş Hangi Konuları Kapsar?

Kaknüs Yayınları Psikolojiye Giriş Hangi Konuları Kapsar?

Kaknüs Yayınları Psikolojiye Giriş ders kitabı, Rod Plotnik tarafından kaleme alınan yardımcı kaynaktır. Okul müfredatına uygun şekilde özenli ve kapsamlı ayrıntılarla kategorize edilen eserle derslerinizi pekiştirebilirsiniz. Kitap, ünlü psikoloğun öğrencilerinin dikkatini çekebilmek adına düzenlediği modüler anlatıma sahiptir. Psikolojinin başlıca yapı taşlarının kapsamlı bir şekilde ele alındığı kaynakla alışılmışın dışında bilgiler edinebilirsiniz. Konuları çok sayıda örnekle açıklamaya çalışan yazarın kendine özgü bir anlatım tarzı mevcuttur. Çeşitli kuramcıların görüşlerine ve ünlü düşünürlerin karşılaştırmalarına yer veren Plotnik, araştırma sonuçlarıyla hareket eder. Kaknüs Yayınları Psikolojiye Giriş ders kitabının son kısmındaki cevap anahtarından sorulara verdiğiniz yanıtları kontrol edebilirsiniz. Bununla birlikte bitiş kısmındaki sözlükten yararlanarak bilmediğiniz kelimeleri kolayca öğrenebilir, sözcük haznenizi genişletebilirsiniz. Ayrıca birçok sayfada bulunan çizim ve grafikleri yorumlayarak konuları bütünüyle değerlendirmeniz de mümkündür.

Kaknüs Yayınları Ders Kitapları Psikolojiye Giriş Kimlere Hitap Eder?

Kaknüs Yayınları ders kitapları psikolojiye giriş yorumları incelendiğinde okuyucuların yapıttan farklı amaçlarla yararlandığı dikkat çeker. Bu yardımcı kaynak, her birey tarafından anlaşılabilir içeriği sayesinde yalnızca dersler için değil kişisel sebeplerle de tercih edilebilir niteliğe sahiptir. Okuyucuların farklı öğrenme tarzları olduğunu göz önünde bulunduran Plotnik, yapıtta metinsel ifadelerin yanı sıra görsel ögelere de bolca yer verir. Psikolojiye ilgi duyan herkes için uygun nitelik taşıyan ürün sayesinde yorumlama yeteneğinizi geliştirebilirsiniz. Konuların püf noktalarıyla modüller hâlinde ele alındığı kitabın pratiklik kazanmanızı sağlayan içeriği mevcuttur. Söz konusu alanı okuyan kişilerle birlikte psikolojiye ilgi besleyen her okuyucuya hitap eden kaynaktan farklı amaçlarla yararlanabilirsiniz. Ayrıca Kaknüs Yayınları ders kitapları psikolojiye giriş, fiyatının uygunluğuyla da dikkat çeker.

Kaknüs Yayınları Ders Kitapları Psikolojiye Giriş’in Dili Anlaşılır mı?

Kaknüs Yayınları ders kitapları psikolojiye giriş – Rod Plotnik, eksikleri kısa sürede kapatan ve hedefe hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlayan anlatım tarzına sahiptir. Sıkılmadan çalışılması için özenle hazırlanan yapıtta anlaşılır metinsel kısmın yanı sıra destekleyici görseller de mevcuttur. Birbirinden değerli şemalarla ve grafiklerle bütünleştirilen konuları kapsamlı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Psikolojik araştırmaların sonuçlarıyla özetlenen metinlerdeki bilimsel terimleri kitabın arkasında yer alan sözlükten incelemeniz mümkündür. Bu sayede hâlihazırda anlaşılır yapıtın her bir detayına inebilir, yepyeni terimler öğrenebilirsiniz. Kavram tekrarları ve özet testleriyle edindiğiniz bilgileri kolayca puanlamanız da mümkün kılınır. Her bir konu başlığını iki sayfayı geçmeyecek şekilde parçalara ayıran yazar, okuyucuyu sıkmadan kalıcı bilgiler oluşturur. Pek çok ayırıcı özelliğiyle beğeni kazanan yapıtta günlük hayatta sıkça karşılaşılan psikanaliz örnekleri mevcuttur. Tartışmalara zemin hazırlayan cümlelerle donatılmış eser sayesinde öğrenme sürecinizi hızlandırabilirsiniz. Kaknüs Yayınları Psikolojiye Giriş ders kitabını yalnızca birkaç dakikanızı ayırarak Trendyol üzerinden satın alabilir, ruhsal çözümleme alanında başarıya ulaşabilirsiniz.