KAISER Colour Borulu Kek Kalıbı Pembe 22 Cm

349 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KAISER Colour Borulu Kek Kalıbı Pembe 22 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UCUZDUKKANNET Satıcı Ünvanı: CEO DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0206070996700001 Vergi Kimlik Numarası: 2060709967
    Bu ürün UCUZDUKKANNET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KAISER 066654782 COLOUR BORULU KEK KALIBI PEMBE 22CM

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Kaiser Paslanmaz Dilimli Borulu Kek Kalıbı Pasta Kalıbı Pembe 22 cm

Kendiniz ve sevdikleriniz için lezzetli tarifler yapabilirsiniz. Bu tarifleri yaparken kullandığınız mutfak eşyaları hazırladığınız yiyeceklerin dokusunu, pişmesini ve dolayısıyla tadını etkiler. Bu yüzden yaptığınız tarife uygun kaliteli mutfak eşyaları kullanmanız önem taşır. Kaiser paslanmaz dilimli borulu kek kalıbı pasta kalıbı pembe 22 cm kullanışlı yapısıyla mutfakta profesyonelleşmeye yardımcı olur. Bu ürün sayesinde mükemmel lezzet ve dokuya sahip kekler ve tartlar yapmanız mümkün olur. Model üretildiği özel malzeme sayesinde işlerinizi kolaylaştırır. Kalıbın dikkat çekici hoş bir tasarıma sahip olması yaptığınız tariflerin daha güzel görünmesini sağlar. Yiyeceklerin görünümü lezzeti kadar önemlidir. Güzel bir görünüme sahip olan yiyecekler daha fazla ilgi çeker. Siz de Kaiser paslanmaz dilimli borulu kek kalıbı ile mutfaktaki marifetinizi ortaya koyabilirsiniz.

  • Özel malzeme
  • Dikkat çeken tasarım
  • Rahat kullanım sağlayan yapı

Harika Tarifler İçin Kaiser Borulu Kek Kalıbı 22 cm

Harika Tarifler İçin Kaiser Borulu Kek Kalıbı 22 Cm

Mutfakta en çok yapılan tarifler arasında bulunan kekler farklı aromaları ve özel dokuları ile oldukça sevilir. Sıklıkla tüketilen bu hamur işi yapılırken hamurun iyi pişmesi ve kalıptan hasarsız çıkarılmasına dikkat edilmelidir. Yapışmaz yapıya sahip bir kalıp kullanmanız kekin kolayca çıkarılmasını sağlar. Böylelikle daha güzel görünüme sahip formu bozulmayan tarifler yapmanız mümkün olur. Kaiser paslanmaz dilimli borulu kek kalıbı pembe 22 cm yapışmaz yapısıyla bu alanda kullanabileceğiniz kaliteli bir mutfak ekipmanıdır. Bu ürünü kullanarak harika bir dokuya sahip kek ve tartlar hazırlayabilirsiniz. Bunların yanında farklı hamur işleri için de bu ürünü kullanmanız mümkündür. Ürünün borulu yapısı ısının daha iyi dağılmasını ve hamurun daha rahat pişmesini sağlar. Bu sayede özellikle daha ıslak yapılı kekleri bu ürün ile korkmadan yapabilirsiniz.

Kullanışlı Yapısıyla Kaiser Borulu Pasta Kalıbı 22 cm

Kullanışlı Yapısıyla Kaiser Borulu Pasta Kalıbı 22 cm

Rahat kullanım sağlayan kalıplar işleri kolay halletmenizi sağlar. Bu yüzden kullanışlı yapıya sahip olan pastacılık ekipmanları dikkat çeker. Kaiser borulu kek kalıbı 22 cm kullanışlı yapısıyla mutfakta profesyonel tarifleri daha kolay yapmanıza olanak verir. Ürün 22 cm çapıyla orta boyutlu bir ekipmandır. Bazen yaptığınız kekleri kalıptan çıkarmak büyük bir sorun olabilir. Kaiser kek kalıbı 22 cm bu sorunu yapışmaz özelliği sayesinde çözer. Böylece büyük bir emekle hazırladığınız tarifleri sorunsuz bir şekilde sunabilirsiniz. Kahvenin yanında, ara öğünlerde, çay saatlerinde ve davetlerde sunulacak en lezzetli seçeneklerden biri olan kekleri bu ürün sayesinde güzel bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Kek yapımı özellikle hamurun pişmesi sağlanamadığında oldukça zor hale gelebilir. Bu noktada ısıyı dengeli dağıtan ve kaliteli sonuçlar alabileceğiniz Kaiser borulu kek kalıbını kullanmanız faydalı olur.

Kaiser Paslanmaz Dilimli Borulu Kek Kalıbı 22 cm Fiyatları

Kaiser Paslanmaz Dilimli Borulu Kek Kalıbı 22 cm Fiyatları

Sevdiklerinize güzel bir kek hazırlayarak onları mutlu etmeniz mümkün olur. Her yaştan insanın ilgisini çeken bu hamur işi çocuklarınız ile güzel vakit geçirebileceğiniz bir aktiviteye dönüşebilir. Kek pişirme alanında oldukça sevilen Kaiser pasta kalıbı, kaliteli ve paslanmaz yapısıyla hazırladığınız hamurların mükemmel bir şekilde pişmesini sağlar. Pişirme ekipmanlarının kalitesi ve dayanıklılığı yapacağınız tariflerin lezzetini etkiler. Paslanmaz yapısıyla öne çıkan bu üründen verim alan müşteriler memnun kalır. Siz de doğru pişirme ekipmanlarını seçerek mutfaktaki ustalığınızı artırabilirsiniz. Kaiser paslanmaz dilimli borulu kek kalıbı pasta kalıbı pembe 22 cm fiyatları ürünün beğeni toplaması sebebiyle merak edilir. Paslanmaz ve yapışmaz yapısıyla ilgi çeken bu kek kalıbına Trendyol’un özel fırsatlarından faydalanarak kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bu sayede lezzetli kekler yaparak sevdiklerinizle güzel vakit geçirmenin tadını çıkarabilirsiniz. Kaiser Paslanmaz Dilimli Borulu Kek Kalıbı yorumlarına göz atarak ürün hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.