1
Çikolata kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

Kahve Dünyası Lavi Çikolata 1 Kg Bayram Hediyesi

386,98 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kahve Dünyası Lavi Çikolata 1 Kg Bayram Hediyesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kahve Dünyası Satıcı Ünvanı: ALTINKILIÇLAR KAHVE KAKAO ÜRÜNLERİ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0063023629000012 Vergi Kimlik Numarası: 0630236290
    Bu ürün Kahve Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçindeki yumuşacık çikolata dolgusuyla, sütlü, bitter, fındıklı, frambuazlı ve Antep fıstıklı Lavi lezzetini dolu dolu yaşatan enfes çikolatalar.
  • lavi çikolata 1 KG bayram çikolatası hediyelik çikolata
Geri Bildirim Ver

Kahve Dünyası Hediyesi BY1 Lavi 1 kg Bayram Çikolata

Kahve Dünyası Lavi 1 kg bayram hediyesi çikolata, damağınızı şenlendirecek unutulmaz bir lezzete sahiptir. Birinci sınıf ham maddeler kullanılarak üretilen bu çikolatalar, özel günlerde bile rahatlıkla tercih edebileceğiniz niteliktedir. Her biri canlı ve şık ambalajlara sarılan çikolataları, bayram günleri başta olmak üzere dilediğiniz her an hediye olarak düşünebilirsiniz. Kahve Dünyası kalitesini her yönüyle yansıtan bu ürün, 1 kg’lık paketlerde tüketicilere ulaştırılır. Bu ideal miktar, kalabalık misafirleri bile ağırlamanıza olanak sağlar. Dolgulu şekilde hazırlanan çikolatalar hem yetişkin bireylerden hem çocuklardan büyük beğeni toplar. Kahve Dünyası Lavi çikolata, farklı aromalara sahip içeriğiyle tüm damaklara hitap edebilecek niteliktedir.

  • Miktar: 1 kg
  • Tasarım: Dolgulu
  • İçerik: Frambuaz, Fıstık, Fındık, Bitter ve Sütlü Çikolata

Kahve Dünyası 1 Kg Lavi Çikolatanın Özellikleri Nelerdir?

Kahve Dünyası 1 Kg Lavi Çikolatanın Özellikleri Nelerdir?

Kahve Dünyası Lavi 1 kg çikolata, zengin içeriği sayesinde bayramların ve özel anların vazgeçilmezleri arasındadır. Ürün dolgulu şekilde dizayn edildiğinden ağızda erir. Kahve Dünyası uzmanlarının büyük bir titizlikle tüketiciye sunduğu bu çikolatalar, yuvarlak formda ve tek lokmalıktır. Böylece ambalajından çıkarıldıktan sonra ürünlerin tüketilmesi daha da kolaylaşır. Her bir yuvarlak çikolata topunun içerisinde farklı dolgu malzemeleri bulunur. Ürünün içinde fındık, frambuaz, fıstık gibi dolgulu krem çikolataları bulabilmeniz mümkündür. Ayrıca dış kaplamada ise sütlü ve bitter çikolata çeşitleri kullanılır. Sütlü daha yumuşak aromayı seven bireyler için idealken bitter ise sert çikolata arayanlar için idealdir. Kahve Dünyası Lavi 1 kg ikramlık çikolata korunaklı ambalajıyla kapınıza kadar ulaştırılır.

Kahve Dünyası 1 Kg Lavi Çikolata Lezzetli midir?

Kahve Dünyası 1 Kg Lavi Çikolata Lezzetli midir?

Kahve Dünyası Lavi 1 kg bayram hediyesi çikolata, enfes bir tada sahiptir. Ürün lezzetini imal edilirken kullanılan ana maddelerden alır. Çikolata ve dolgu malzemesini profesyonel şekilde bir araya getiren Kahve Dünyası, lokmalık bu ürünle lezzet alanında çığır açmayı başarır. Çikolataların değişik tatlarda sunulması da onu lezzetli kılar. Örneğin meyve tadını seven bireyler için frambuaz, çikolataya muhteşem bir lezzet katar. Ayrıca klasik tatlardan hoşlananlar içinse fıstık ve fındık gibi kuruyemişlerin bulunduğu toplar idealdir. Hediyelik olarak tercih edebileceğiniz bu ürünü, misafirlerinize kahve yanı ikramlıkları olarak da sunabilirsiniz. Damak ısınızla birleşince ağızda eriyen bu çikolatalar, konuk ağırlarken yüzünüzü güldürecek karşılama ikramlarından biridir. Kahve Dünyası Lavi 1 kg bayram hediyesi çikolatalarını kendini şımartmak isteyen tatlı severler de tercih edebilir.

Kahve Dünyası Bayram Hediyesi 1 Kg Lavi Çikolata Kaliteli midir?

Kahve Dünyası Bayram Hediyesi 1 Kg Lavi Çikolata Kaliteli midir?

Kahve Dünyası Lavi 1 kg bayram hediyesi çikolata, oldukça kalitelidir. Kokusu, kıvamı ve dayanıklılık süresi bakımından ürünün son derece nitelikli olduğunu söylemek mümkündür. Her yaşa hitap eden bu ürün, değişik aromalarla damakları zenginleştirir. Şık ambalajı ve estetik paketlenmesi sayesinde bayram, kutlama, parti ve davet gibi etkinliklerde tercih edebileceğiniz bir hediyedir. Ürünü kaliteli kılan bir diğer ayrıntı ise tartımının hassas terazilerde yapılmasıdır. Bu titizlik sayesinde misafirlerin gramaj noktasında içleri rahat olabilir. Paketteki her bir dolgu türünden imal edilen çikolata sayıları eşit olmayabilir. Çikolatalar erimeye karşı korunması için buz aküsü ve soğuk zincir torbasıyla gönderilir. Ürün lezzeti ve muhteşem aromaları ile neredeyse tüm çikolata severlerden alkış toplar. Siz de hem kendiniz hem de sevdikleriniz için bu özel çikolataları tercih edebilirsiniz. Dilerseniz satın almadan önce sizden evvel ürünü deneyimleyen bireylerin geri dönüşlerini de Kahve Dünyası Lavi 1 kg bayram hediyesi çikolata yorumları sekmesinden görebilirsiniz.