Kahve Dünyası Kapsül Kahve Ristretto 10 Adet

92 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kahve Dünyası Kapsül Kahve Ristretto 10 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kahve Dünyası Satıcı Ünvanı: ALTINKILIÇLAR KAHVE KAKAO ÜRÜNLERİ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0063023629000012 Vergi Kimlik Numarası: 0630236290
    Bu ürün Kahve Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünlerin hepsi Nespresso kahve makineleri ile uyumludur.
  • İsli ve dumansı tadı ile güçlü bir gövde narenciye ve greyfurt notaları ile net bir asitlik bitter çikolata tatlari ile sert içimli kahve
  • Paket içi adet : 10
  • Ürün İçerik Bilgisi:Öğütülmüş Kahve(%100)
Geri Bildirim Ver

Kahve Dünyası Kapsül Kahve Ristretto

Kahve, dünya çapında çok geniş bir endüstridir ve pek çok kişi tarafından tüketilen bir içecektir. Tarihi çok eskiye dayanan bu içeceğin farklı tüketim türleri vardır. Damak zevkine göre pek çok hazırlama yöntemi bulunur. Ayrıca içerisine katılan aromalarla farklı alternatifler sunar. Farklı aromaları tek bir fincanda dengeli şekilde ayarlamak zor olabilir. Bu dengeyi sağlamak için kapsül versiyonları tercih edebilirsiniz. Aromaları tek bir yerde toplayan Kahve Dünyası kapsül kahve müşterilere kolaylık sağlar. Kapsül kahveler, önceden öğütülen çekirdeklerin paketlenmesiyle elde edilir. Farklı kahve çekirdeklerinin karışımından oluşan kapsül, narenciye ve greyfurt aromalarını içerir. Nespresso makinesiyle uyumlu olan kapsüllerin kullanımı pratiktir. Ham maddeyi öğütmeniz ve gerekli miktarı ölçmeniz gerekmez. Ayrıca bu ürün makine içerisinde kalıntı bırakmaz.

  • Sert içimli
  • Narenciye ve greyfurt aromalı
  • Gurme lezzeti

Lezzetli ve Zengin İçeriğiyle Kapsül Kahve Ristretto

Lezzetli ve Zengin İçeriğiyle Kapsül Kahve Ristretto

Bazı dönemlerde sade filtre kahve yerine farklı tat arayışlarına girebilirsiniz. Bu kapsül hem lezzetiyle hem de pratikliğiyle pek çok kişinin tercihi haline gelebilir. Kahve Dünyası kapsül pratikliği ve zengin içeriğiyle ön plana çıkar. Ürünün gurme damaklara uygun bir aroması vardır. Kahve Dünyası kapsül kahve Ristretto isli bir tada sahiptir. Ürünün içerisinde öğütülen kahve çekirdeği, narenciye, greyfurt ve bitter çikolata bulunur. Zengin içeriğiyle eşsiz bir deneyim sunar. Kahveyi içerken bu farklı aromaları damağınızda hissedebilirsiniz. Narenciye ve greyfurt ürünün asit dengesini sağlar. Bitter çikolata ise sert içimli bir içecek sunar. Özellikle sert lezzetlerden hoşlananlar bitter çikolata tadından hoşlanabilir. İsterseniz evinizde ister iş yerinizde tüketebileceğiniz Ristretto, kahve makinesiyle kısa zaman içinde hazır olur. Sabah erken saatte ya da öğün aralarında tüketilebilir.

Kahve Dünyası Kapsülü ile Zahmetsiz Hazırlık

Kahve Dünyası Kapsülü ile Zahmetsiz Hazırlık

Bu içecek pek çok kişi tarafından öğün yerine tüketilebilir. Tok tutma özelliğiyle bilinen kahve genellikle günün ilk saatlerinde tercih edilir. Sabah hazırladığınız lezzetli içeceğinizle güne dinç başlayabilirsiniz. Fakat bu lezzeti yakalamak basit bir işlem değildir. Su, kahve miktarı ve demlenme süresi oldukça önemlidir. Kapsül kahveyle gerekli miktarı ölçmenize gerek yoktur. Ürünün içerisindeki miktar ideal kıvam içindir. Bu sayede kahveyi hazırlamak kolay ve pratiktir. Ürün bir iğne yardımıyla delinir ve kahve makinesine yerleştirilir. Ardından makineye basınçlı su verilir. Ürüne ilave aroma verici eklemeniz gerekmez. Ürünü makineye yerleştirdikten kısa bir zaman sonra lezzetli kahveniz hazır olur. Kullanımı basit olan Kahve Dünyası kapsül kahve Ristretto size gurme deneyimi sunar. Ev ortamında hızlıca hazırladığınız Ristretto’nun lezzeti hem sizi hem de sevdiklerinizi mutlu edebilir.

Uygun Fiyatlı Kahve Dünyası Ristretto

Uygun Fiyatlı Kahve Dünyası Ristretto

Hazırlaması kolay olan bu kapsül, profesyonel baristaların hazırladığı içecek gibi lezzetli olabilir. Ayrıca ürün paketleme şeklinden dolayı tazeliğini korur ve bayatlamaz. Kapsül tek kullanım içindir. Makine içerisinde kalıntı bırakmaz. Bu sayede makine temizliğine zaman ayırmanıza gerek kalmaz. Ristretto içerisinde farklı tatları barındırır. Narenciye aroması ve bitter çikolata içeceğinizi farklı bir boyuta taşır. Pratik ve hızlı hazırlanması da ürünün avantajları arasındadır. Kapsülü istediğiniz an hızlıca tüketime hazır hale getirebilirsiniz. İsterseniz ürünü kullanan müşterilerin Kahve Dünyası kapsül kahve Ristretto yorumlarını inceleyebilirsiniz. Ristretto sevenlerin ürün hakkındaki düşüncelerini okuyabilirsiniz. İsterseniz bu lezzetli ve pratik kapsül kahveleri deneyebilirsiniz. Kahve Dünyası kapsül kahve Ristretto fiyatı ise ürünün aromasına, yoğunluğuna ve paket boyutuna göre belirlenir. Ürünü avantajlı fırsatlarla Trendyol’da bulabilirsiniz.