Kahve Dünyası Gofrik Bitter 24'lü

399 TL
(16,63 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
381,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.850 TL'ye 325 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
409,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kahve Dünyası Gofrik Bitter 24'lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EMİN SANAL MAĞAZA Satıcı Ünvanı: AYSEN ÇETİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2430558792
    Bu ürün EMİN SANAL MAĞAZA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kahve Dünyasından yine bir ilk, gofret değil Gofrik! Onun adı Gofrik, denediğinizde tadına doyamayacaksınız.
  • Ürün İçerik Bilgisi:Bitter Çikolata (%47) [Kakao kitlesi, şeker, kakao yağı, kakao tozu, emülgatör (ayçiçek lesitini), aroma verici (vanillin), kakao kuru maddesi min. %56], Antep fıstığı ezmesi (%31) [Antep fıstığı püresi (%37), şeker, maltodekstrin, yağsız süt tozu, bitkisel yağ (hidrojenize hindistancevizi yağı), peyniraltı suyu tozu (süt ürünü), emülgatör (ayçiçek lesitini), tuz], gofret [Buğday unu (gluten içerir), bitkisel yağ (ayçiçek), emülgatör (soya lesitini), tuz, kakao tozu, kabartıcılar (sodyum bikarbonat)], Antep fıstığı parçası (%12).
  • Alerjen Bilgisi:Süt bileşeni, Antep fıstığı, soya ve gluten içerir. Eser miktarda fındık, badem, yer fıstığı ve yumurta içerir.
  • Besin Değerleri:Besin Değerleri (100g), Enerji (kcal)/(kJ) 547/ 2285, Yağ (g) 33,1, Doymuş Yağ (g) 15, Karbonhidrat(g) 50,8, Şeker(g) 33,1, Lif(g) 4,8, Protein (g) 9,3, Tuz(g) 0,25
  • Kutu Boyutları : En: 6 cm Boy: 16 cm Yükseklik: 23 cm 24*33 gram
Geri Bildirim Ver

Kahve Dünyası Gofrik Bitter ile Kahve Yanı Atıştırmalık

Kakao ağacının çekirdeklerinden elde edilen çikolata eşsiz lezzeti ile hemen herkesin gönlünde taht kurmaktadır. Çikolatanın kökeni çok eskiye dayanmakla birlikte o dönemde çikolatalı içecekler sadece kraliyet ailesine mensup kişiler tarafından tüketilirdi. Bugün 7'den 70'e herkesin sevgilisi ve vazgeçilmezi olan çikolata geçmiş dönemlerde sıradan insanların kolay kolay erişemeyeceği bir yiyecek türüydü. Pek çok kişinin zevkle tükettiği çikolata birçok farklı form, lezzet ve aromaya sahiptir. Bunlardan birisi de Kahve Dünyası Gofrik bitter 24'lü, 13.330.3030.0074 kodu ile satılan üründür. Gofrik sadece bir çikolata değil aynı zamanda çıtır çıtır lezzeti ile gofret tadında bir yiyecektir. Bitter tadının bu lezzette buluşması çikolatayı farklı bir yapıya sokmaktadır. Siz de Kahve Dünyası Gofrik bitteri gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz ve dilerseniz sevdiklerinize hediye de edebilirsiniz.

  • Antep Fıstıklı
  • 24 Adet Ürün
  • Enerji Verici

Vazgeçilmez Kahve Dünyası Gofrik Bitter

Çikolatanın damakta bıraktığı tat onun vazgeçilmez ve unutulmaz yiyecekler arasında yer almasına neden olur. Eşsiz lezzeti ile herkesi kendinden geçiren çikolata Kahve Dünyası Gofrik bitter 24'lü paketi ile satışa sunulur. Farklı bir lezzete sahip olan bu ürün yenilik sevenlerin imdadına yetişmektedir. 24'lü paket halinde satışa sunulması nedeniyle misafirlerinize de bu çikolatayı ikram edebilirsiniz. Aynı zamanda özel günlerde sevdiklerinize bu çikolatadan armağan da edebilirsiniz. Hoş bir lezzete sahip olan bu ürün; sıcak çikolata, salep gibi içeceklerin yanında rahatlıkla tüketilebilir. İçeriğinde yer alan %23’lük Antep fıstığı, Gofrik 24'lü çikolataya farklı bir lezzet katar. Yoğun Antep fıstığı sebebiyle sadece çikolatası ile değil fıstığı ile de eşsiz bir lezzet sunar. Çay içerken tüketebileceğiniz bu ürünü satın alarak Kahve Dünyası Gofrik bitter 24'lü kullananlar arasına girebilirsiniz.

Benzersiz İçeriği ile Kahve Dünyası Gofrik Bitter

Tatlı krizlerinin eşi bulunmaz lezzeti Kahve Dünyası Gofrik bitter içeriğinde yer alan Antep fıstığı ile tüm ihtiyacınızı karşılar. İkili bir lezzet sunan bu ürün birbirinden farklı Kahve Dünyası Gofrik bitter 24'lü içeriği ile çikolata severlerin imdadına yetişir. Ürün içeriğinde %47 bitter çikolata, %31 Antep fıstığı ezmesi, peynir altı suyu tozu, emülgatör, gofret, tuz, buğday unu, kakao tozu, kabartıcılar (sodyum bikarbonat), Antep fıstığı parçası gibi ürünler yer alır. Faydası saymakla bitmeyen çikolata büyük küçük herkesin zevkle yiyeceği bir üründür. Daha çok enerji vermesi ve antioksidan görevi ile bilinen çikolata, sağlığı korumaya yardımcı olur. 1,333,030,300,074 koda sahip çikolata enerji vermesinin yanı sıra serotonin düzeyini de artırabilir. Böylece mutluluğunuzu bu çikolata sayesinde tekrar kazanabilirsiniz. Ürünü rahatlıkla temin edip mükemmel lezzeti deneyimleyebilirsiniz.

Uygun Fiyatları ile Kahve Dünyası Gofrik Bitter

Kakao çekirdeklerinin fabrikada kavrulması ve öğütülmesi ile çikolata yapımının da serüveni başlar. Sütlü, bitter gibi farklı içeriklerde satışa sunulan çikolata aynı zamanda içeriğinde yer alan birbirinden farklı malzemeler ile hoş bir yapıya bürünür. Kişisel zevklere özel olarak hazırlanan çikolataların içerisine fındık ve Antep fıstığı gibi farklı içerikler eklenebilir. Birbirinden farklı yararları ile Kahve Dünyası Gofrik bitter 24'lü avantajları saymakla bitmez. Ürün; 547/2285 kcal/kJ enerji, 33.1 gram yağ, 15 gram doymuş yağ, 50.8 gram karbonhidrat, 33.1 gram şeker, 4.8 gram lif, 9.3 gram protein, 0.25 gram tuz içerir. Bu ürünü Trendyol üzerinde yer alan Kahve Dünyası Gofrik bitter 24'lü yorumları bölümüne göz atarak satın alabilirsiniz. Kahve Dünyası Gofrik bitter 24'lü fiyatı ile her bütçeye hitap eder. Ürünü uygun fiyatı ile satın alarak eşsiz lezzetin tadına varabilirsiniz.