1
Kahvaltılık Gevrek kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Kahve Dünyası Glütensiz Kakao Nibi 200 gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kahve Dünyası Glütensiz Kakao Nibi 200 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kahve Dünyası Satıcı Ünvanı: ALTINKILIÇLAR KAHVE KAKAO ÜRÜNLERİ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0063023629000012 Vergi Kimlik Numarası: 0630236290
    Bu ürün Kahve Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kakao Nibi,kakao çekirdeklerinin kavrulması sonrasında kırılıp kabuklarının ayrılması ile elde edilen üründür. Ana mahsul Gana çekirdeklerle üretilmektedir.
  • Çikolataların üstünde süs olarak ya da sıcak çikolata ya da ev yapımı fındık sütlerine karıştırılabilir, hindistancevizi, badem yağı ve püre hurma ile karıştırılarak enerji topları yapılabilir.
  • Granola tariflerinde çikolata parçaları yerine kullanılabilir, yoğurt üzerine serpilebilir.
  • %100 Bitkisel
  • Şeker İlavesiz
  • Glütensiz
  • Ürün İçerik Bilgisi: Kakao Çekirdeği (%100)
  • Alerjen Bilgisi: Alerjen içermez.
  • Besin Değerleri: Besin Değerleri (100g)?, Enerji (kcal)/(kJ) 590/ 2436, Yağ (g) 52, Doymuş Yağ (g) 31,2, Karbonhidrat(g) 11,8, Şeker(g) 1,1, Lif(g) 15,8, Protein (g) 11, Tuz(g) 0
Geri Bildirim Ver

Kahve Dünyası Glütensiz Kakao Nibi ile Kakaonun Dorukları

Hemen herkesin vazgeçemeyeceği lezzetlerden birisi de kakaodur. Kakaonun eşsiz lezzeti kimi zaman pastalarda kimi zaman da çikolatalarda kendini gösterir. Son zamanlarda ortaya çıkan bir ürün var ki kakaoyu tahtından etmeye adaydır. Klasik bir lezzetin yerine farklı bir ürün denemek isteyenler kakao lezzetini tercih edebilir. Kakao çekirdeklerinin kavrulması ve ardından kırılması ile bu eşsiz lezzet elde edilir. Antioksidan zengini olan bu ürün yüksek oranda lif ve protein içerir. Farklı markalar altında satışa sunulan kakao nibi kalitesi de bu oranda değişir. Gerçek bir lezzet arıyorsanız Kahve Dünyası glütensiz kakao nibi 200 gr 13.300.2080.0023 kodlu ürünü deneyebilirsiniz. Kahve Dünyası markası altında satışa sunulan bu ürün lezzeti ile pek çok kişiyi kendine hayran bırakır. Ürünü 1,330,020,800,023 kodu ile satın alıp eşsiz lezzetini deneyebilirsiniz.

  • Glutensiz Lezzet
  • Lif ve Protein Kaynağı
  • %100 Bitkisel

Yeni Bir Lezzet Kahve Dünyası Glütensiz Kakao Nibi

Kek, börek ve sıcak çikolata gibi çok üründe kakaonun kullanımı yaygındır. Kakao öylesi bir lezzettir ki insanı kendine çeker ve çektikten sonra da asla ondan vazgeçilmez. Adeta sizi etkisiyle esir alan bu lezzet kahve dünyası kakao nibi şeklinde satışa sunulur. Kakao çekirdeklerinden elde edilen bu ürün farklı lezzeti ile herkesin beğenisini kazanmaya adaydır. Sağlığa olan faydaları ile bilinen Kahve Dünyası ham kakao nibi, %100 bitkisel bir üründür. İçeriğindeki lif oranı oldukça yüksektir. Aynı zamanda protein deposu olarak bilinen bu ürün mutfakların vazgeçilmezleri arasında yer alır. Stresi azaltan bu ürün, gününüzü rahat ve sakin geçirmenize yardımcı olur. Bağışıklığı güçlendirme etkisi ile de bilinen bu lezzet sağlığınızı korur. Kahve Dünyası kakao satın alarak ürününü gönül rahatlığı ile satın alabilir ve faydalarından yararlanabilirsiniz.

Yüksek Besin Değeriyle Kahve Dünyası Glütensiz Kakao Nibi

Sağlığınıza dikkat etmeyi seviyorsanız ve bu amaçla tercihinizi de doğal ve bitkisel ürünlerden yana kullanıyorsanız bu ürün tam ihtiyaçlarınıza yönelik olacaktır. Kahve Dünyası glütensiz kakao nibi 200 gr paketi ile satışa sunulur. Ayrıca zengin bir antioksidan kaynağı olan bu ürün sağlıklı beslenmenin en temel yollarından birisidir. Diyet yaparken de tüketebileceğiniz bu ürünü farklı yiyeceklere de katabilirsiniz. Kahve ile beraber de tüketebileceğiniz kakao nibi eşsiz bir lezzete sahiptir. Dilerseniz bu ürünü sütlü tatlıların üzerine de serpiştirebilirsiniz. Ürün içeriğinde yer alan %100 kakao çekirdekleri size hoş bir lezzetin kapılarını aralar. Yoğurt üzerinde de kullanabileceğiniz bu ürünü rahatlıkla tüketebilirsiniz. Pek çok yiyecek ile de kombine edilerek kullanılan kakao nibi enfes bir tada sahiptir. Kahve Dünyası glütensiz kakao nibi 200 gr içeriği sayesinde menünüzü renklendirebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Kahve Dünyası Glutensiz Kakao Nibi

Menülere lezzet katan kakao nibi son zamanların gözde ürünleri arasında yer alır. Kahve Dünyası farklı ile satışa sunulan ürün içeriğinde gluten barındırmaz. Şeker ilavesiz bu kakao nibi tamamen doğal ve katkısız bir üründür. Kahve Dünyası glütensiz kakao nibi 200 gr kullanımı da bir hayli çeşitlidir. Sıcak çikolata, kahve ve puding gibi çeşitli gıdaların üzerini süslemek amacıyla bu ürünü kullanabilirsiniz. Aynı zamanda kakao nibi ürününü hindistan cevizi, fındık ve fıstık ile de karıştırarak tüketebilir veya yiyeceklerin üstünü süsleyebiliriz. Yüksek besin değerine sahip bu ürünün 100 gramında 590/2436 kcal enerji, 52 gram yağ, 15.8 gram lif, 11 gram protein, 1.1 gram şeker, 11.8 gram karbonhidrat 31.2 doymuş yağ bulunur. Detaylı bilgi için Trendyol üzerinden Kahve Dünyası glütensiz kakao nibi 200 gr yorumları bölümüne göz atabilirsiniz, dilerseniz güvenle satın alabilirsiniz.