1
Fındık Ezmesi kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Kahve Dünyası Fındık Kreması 380 G

165 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kahve Dünyası Fındık Kreması 380 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kahve Dünyası Satıcı Ünvanı: ALTINKILIÇLAR KAHVE KAKAO ÜRÜNLERİ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0063023629000012 Vergi Kimlik Numarası: 0630236290
    Bu ürün Kahve Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 14 adet sipariş verilebilir. 14 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lezzet tutkunlarının vazgeçilmezi Kahve Dünyası Fındık Kreması, hiçbir katkı maddesi kullanılmadan üretiliyor. Her bir kavanozun %50’si taze ve çifte kavrulmuş fındıklardan oluşurken, kalan %50’sini de şeker pancarından elde edilen şeker ve süt tozu tamamlıyor. Ürün içerisinde raf ömrünü uzatmak için kullanılan katkı maddeleri bulunmadığı için raf ömrü 2 ay! Protein oranı %11 olan Kahve Dünyası Fındık Kreması trans yağ içermez, diyet lifi içerir.
  • Ürün İçerik Bilgisi: Fındık(%50), şeker, yağsız süt tozu.
  • Alerjen Bilgisi: Süt bileşeni ve fındık içerir. Eser miktarda soya ürünü, Antep fıstığı, ceviz, yumurta ve gluten içerebilir.
  • Besin Değerleri: Besin Değerleri (100g), Enerji (kcal)/(kJ) 530/ 2214 ,Yağ (g): 33, Doymuş Yağ (g): 2,5 ,Karbonhidrat(g): 47 ,Şeker(g): 45,4 ,Lif(g): 1,2 ,Protein (g): 11 ,Tuz(g): 0,43
Geri Bildirim Ver

Kahve Dünyası El Yapımı Fındık Kreması 380 gr

Vücuda enerji vermesi bakımından sağlıklı gıdalar tüketmek önemlidir. Her ürüne güvenilmeyeceği için bu konuda araştırmalar yapmak ve ürünün içeriğini iyi değerlendirmek gerekir. Özellikle gelişim çağındaki çocuk ve gençler için besin değeri yüksek gıdalar önem taşır. Bu özelliğiyle Kahve Dünyası el yapımı fındık kreması 380 g ihtiyacınız olan bir gıdadır. Fındık kremasını öğün fark etmeden tüketebilirsiniz. Üründe herhangi bir katkı maddesi bulunmaz. Bundan dolayı üründe bir tat değişikliği ya da bozulma durumu olmadan 2 ay içerisinde tüketebilirsiniz. Ürün, % 11 oranında protein içerir ve böylelikle kas dokusu gelişip güçlenir. Fındık kreması diyet lifi içerdiğinden hazmedilmesi kolaydır ve sindirim sisteminin bozulmasına izin vermez. Ürünün yorumlarını inceleyerek müşterilerin görüşleriyle satın alma işlemini sağlayabilirsiniz.

  • Trans yağ içermez
  • Katkı maddesi bulundurmaz
  • Taze ve çifte kavrulmuş fındıklar

Kahve Dünyası Fındık Kreması Özellikleri

Kahve Dünyası Fındık Kreması Özellikleri

Nefis lezzetiyle el yapımı fındık kreması 380 g miktarındadır. Ağzının tadını bilenlerin tercih edeceği bir ürün olan fındık kreması içerisinde katkı maddesi bulundurmaz. Bu nedenle sağlıklı bir gıdadır. El yapımı gıdanın % 50’si taze ve çifte kavrulmuş fındıklardan oluşmaktayken geriye kalan % 50 oranında ise şeker pancarından elde edilmiş olan şeker ve süt tozu kullanılır. Kremada kullanılan süt tozu yağsızdır. El yapımı fındık kreması Kahve Dünyası’nın; besin değeri: 100 g, enerji (kcal)/(kj): 530/2214, yağ(g): 33, doymuş yağ(g): 2.5, karbonhidrat(g): 47, şeker(g): 45.4, lif(g): 1.2, protein(g): 11, tuz(g): 0.43 oranlarına sahiptir. Alerjen bilgileri şunlardır: Fındık kreması içeriğinde süt bileşeni ve fındık barındırır. Krema az miktarda soya ürünü, Antep fıstığı, yumurta ve gluten içeren malzemeler bulundurur.

Lezzetiyle Büyüleyen Kahve Dünyası Fındık Kreması

Lezzetiyle Büyüleyen Kahve Dünyası Fındık Kreması

Ağızda güzel bir lezzet bırakan Kahve dünyası fındık kreması doyurucu ve besin değeri yüksek bir gıdadır. Enerji verici özelliğinden dolayı sofralarda sıklıkla tercih edilen tatlı bir üründür. Vücudun tatlıya ihtiyacı olduğu zamanlarda sağlıklı bir şekilde tüketebilirsiniz. Özellikle diyetteyken sağlıklı tatlı arayışında iseniz el yapımı fındık kreması bu ihtiyacınızı karşılayacak niteliktedir. Sabahları aceleniz olduğu zamanlarda hem sizler için hem de çocuklarınız için iyi bir atıştırmalık kahvaltı yerine geçer. Her öğünün sofralarda aranan lezzeti olan fındık kremasını gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. El yapımı gıda iştahı olmayan çocukların severek tüketmesini sağlar. Bunun yanı sıra fındık kremasıyla yeni tarifler oluşturabilirsiniz. Bereketli ve uygun fiyatlı bir ürün olduğundan evinizde eksik etmek istemezsiniz. Lezzetiyle büyüleyen ve satın almaktan vazgeçemeyeceğiniz el yapımı kremayı sevdiklerinizin tatması için onlara hediye olarak alabilirsiniz.

Kahve Dünyası Fındık Kreması Fiyatları ve Yorumları

Kahve Dünyası Fındık Kreması Fiyatları ve Yorumları

Gıdaların fiyatının belirlenmesinde içeriğinde kullanılan malzemelerin sağlıklı ve faydalı olması etkili olur. Protein ya da potasyum değerlerinin yüksek olması miktarının belirlenmesinde etkilidir. Bu nedenle Kahve Dünyası el yapımı fındık kreması 380 g fiyatlarına bakıldığında fındık kremasının kalitesine oranla oldukça iyi bir fiyata sahip olduğunu görmeniz mümkündür. Herhangi bir katkı maddesini içeriğinde barındırmayan el yapımı gıda, güvenli bir şekilde tüketeceğiniz bir üründür. Taze ve çifte kavrulmuş fındıklar tüketenlerin alışkanlık haline getirdiği enfes lezzete sahiptir. Kahve Dünyası el yapımı fındık kreması 380 g yorumları incelendiği takdirde müşterilerin fındık kremasından memnun olduğunu içeren paylaşımlar dikkatinizi çeker. Diyet zamanlarında ara öğün olarak sizlere eşlik edecek bu fındık kremasını beğenerek tüketebilirsiniz. İçerisinde katkı maddesi bulundurmayan bu ürüne Trendyol üzerinden gerekli araştırmaları yaparak kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.