Kafkas Endüstriyel Maxi Leke Sökücü 1 lt

189 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kafkas Endüstriyel Maxi Leke Sökücü 1 lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kafkas Endüstriyel Satıcı Ünvanı: MESUT KAZGAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5410306105
    Bu ürün Kafkas Endüstriyel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kafkas endüstriyel maxi leke sökücü ile
  • Araçta
  • koltuk,döşeme,tavan,motor,jant ve kaport aksamındakı sürtünme boyalarının temizliğinde rahatlıkla kullanabilirsiniz Evler
  • ocak,aspiratör,fırın,banyo da
  • duşa kabin
  • fayans derz aralarında,lavoba ve klozetteki tüm zor lekelerde kullanabilirisiniz Evinizdeki halı,koltuk,laminat parke,vilede da günlük temizlikte rahatlıkla kullanabilirsiniz ayrıca çamasır makinesinin yıkama gözüne bir ölçek ekleyerk beyazlarda ve renkli çamasırlarınızda oluşmus zor lekeleri rahatlıkla temizleyebilirsiniz Mutfakta temizlemesi zor olan tencere yanıkları ve çaydanlık içindeki sararmaları temizlemek maxi ile cok kolay kısacası temizlik gerektiren bütün alanlarda kullanabileceğiniz muhtesem bir urunle karşınızdayız
Geri Bildirim Ver

Kafkas TYC00057186591 1 lt Endüstriyel Maxi Leke Sökücü

Kafkas 1 lt endüstriyel maxi leke sökücü çeşitli alanlarda kullanılan ürünlerde oluşan lekeleri çıkarmak için üretilmiştir. Temizlenmesi zor lekelerin çıkarılmasında kullanılır. Özel formülü ile zorlu lekelerin üstünden gelir. Temizliğe önem veren kişiler tarafından tercih edilir. Kafkas 1 lt endüstriyel leke sökücü temizlediği yüzeye zarar vermez. Sararma ve yıpranmaya yol açmaz. Bu nedenle güvenle kullanılabilecek özel bir ürünüdür. Kafkas endüstriyel maxi leke sökücü pratik ve kolay temizlik ürün arayışında olan bireyler için özel olarak tasarlanmıştır. Yağ, çay, fondöten ve çamur gibi zorlayıcı lekeleri ortadan kaldırır. Ekonomik bir ürün olduğundan her zaman yardımınıza koşar. Kafkas maxi leke sökücü pek çok avantajı ile lekelere veda edeceğiniz yeni bir dönem başlatır.

  • Kullanımı kolay ve pratiktir.
  • Etkili bir leke sökücüdür.
  • Kullanım alanı oldukça geniştir.

Kafkas 1 lt Endüstriyel Maxi Leke Sökücünün Özellikleri Nedir?

Kafkas 1 lt Endüstriyel Maxi Leke Sökücünün Özellikleri Nedir?

Kafkas 1 lt endüstriyel maxi leke sökücü sprey olarak kullanılabilen etkili bir üründür. Farklı nedenlerden dolayı oluşan lekeleri hızlı bir şekilde çıkarmaya yarayan formülü ile dikkat çeker. Kafkas 1 lt endüstriyel maxi leke sökücü sprey olarak kullanılmak üzere tasalandığından kullanımı kolay ve pratiktir. Kafkas maxi leke sökücü tek bir hamle ile leke çıkarma işleminin yapılmasına olanak tanır. Kafkas 1 lt endüstriyel leke sökücü hijyenik ortamlarda yaşamak isteyen bireyler için tasarlanmıştır. Temizliğe ve hijyene öncelik veren bireylerin tercihidir. Temizlenmesi zor mutfak gereçlerini temizlenmesinde ve parlak bir görünüm kazanmasında kullanılır.

Kafkas 1 lt Endüstriyel Maxi Leke Sökücünün Avantajları Nelerdir?

Kafkas 1 lt endüstriyel maxi leke sökücü birçok farklı alanda kullanılan işlevsel bir ürünüdür. Zorlu lekelere karşı etkili ve pratik bir çözüm sunar. Deterjan tüketimini azaltmaya yardımcı olabilir. Kafkas 1 lt endüstriyel leke sökücü uygulandığı yüzeye zarar vermeden temizlenmesini sağlar. Kaliteli ve güvenilir temizlik imkânı sunar. Kafkas 1 lt endüstriyel maxi leke sökücü fiyatı oldukça uygun bir üründür. Kumaşlar ve döşemelerin yan sıra mutfakta temizlemesi zor olan tencere yanıkları ve çaydanlık içindeki sararmaları temizlemeye yarar. Hem renkli hem beyaz çamaşırların temizlenmesinde kullanılır. Kafkas maxi leke sökücü, lekelerden dolayı kullanılamayan ürünlerin çöpe atılmasını engeller. Bu yönüyle tasarruf sağlayan bir üründür.

Kafkas 1 lt Endüstriyel Maxi Leke Sökücü Nerelerde Kullanılır?

Ev tekstil ürünleri ve çamaşırlar zaman zaman temas ettikleri maddelerden dolayı lekelenir. Kafkas 1 lt endüstriyel maxi leke sökücü çamaşır ve tekstil ürünlerinde kullanılır. Halı, koltuk ve çamaşırlar üzerinde oluşan lekelerin giderilmesi için ideal bir üründür. Kullanım alanları oldukça fazla olan Kafkas maxi leke sökücü kumaşların eski görünümüne kavuşmasını sağlar. Kafkas 1 lt endüstriyel leke sökücü araç koltuklarında oluşan lekelenmeleri temizlemek için de etkili bir üründür. Döşeme, tavan, motor, jant ve kaporta aksamındakı sürtünme boyalarının temizliğinde rahatlıkla kullanılabilir. Evlerde ocak, aspiratör, fırın, banyo ve duşakabinde kullanılır. Laminat parke, vileda ile günlük temizliğe uygundur. Temiz ve konforlu bir yaşam sürmek için katkıda bulunur. Çamaşır makinesinin yıkama gözüne bir ölçek eklendiğinde çamaşırlarda bulunan lekeleri çıkarır. Kafkas 1 lt endüstriyel maxi leke sökücü yorumları ürünün kullanıcılar tarafından önerildiğini gösterir. Ürünü daha önce deneyimleyen kullanıcıların yorumlarından yola çıkarak bu ürünün beklentilerinize uygunluğunu değerlendirebilirsiniz. Kafkas maxi leke sökücüyü uygun fiyata Trendyol'dan satın alabilirsiniz.