Kafa Dengi Yayınları Tyt Hiç Matematik Soru Bankası

198 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
20 saat 29 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
199,99 TL
7 saat 29 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
237,15 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7 saat 29 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kafa Dengi Yayınları Tyt Hiç Matematik Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kampüs Sahaf Satıcı Ünvanı: VOLKAN İLHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Van Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4720330078
    Bu ürün Kampüs Sahaf tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

KafaDengi Yayınları Hiç Matematik Tyt Soru Bankası

Türkiye’de meslek sahibi olmak, akademik hayatını başarıyla sürdürmek ve öğrenimi tamamlamak amacıyla birçok geçiş sınavı uygulanır. Meslek edinmek, hayalleri gerçekleştirmek ve genel kültür sahibi olmak amacıyla üniversiteye gitmek gerekir. Liseden mezun olduktan sonra gidilen bu kurum insana pek çok bilgi ve birikim kazandırır. Gidilen üniversitenin öğrencinin istediği bir yer olması ve seçilen bölümün yapılabilecek meslek olması önemlidir. Pek çok insan lisedeyken okuyacağı yere ve bölüme karar verir. Bu amaca yönelik özenli bir çalışma düzeni oluşturulmalıdır. Üniversiteye girerken iki kademeli sınav uygulanır. Bunlar tüm bilgilerin test edildiği ve alan seçmede yönelimlerin belirlendiği sınavlardır. AYT ve TYT olarak adlandırılan sınavlarda Matematik dersi önemli bir değere sahiptir. Kafa Dengi Matematik TYT için hazırlanan faydalı bir kitaptır ve hayallerinize ulaşmanıza yardımcı olur.

  • Güncel Müfredat
  • Çözümlü Anlatım
  • AYT ve TYT İçin

Hayallerinize Kavuşmak İçin Atabileceğiniz Adım

Hayallerinize Kavuşmak İçin Atabileceğiniz Adım

Üniversiteye geçiş sınavında düzenli ve sistematik bir şekilde ders çalışmak sizi rakiplerinizden bir adım öne taşımaya yardımcı olur. Katsayısı yüksek olan ve puanı fazlasıyla etkileyen matematik dersi de bu sebeple oldukça önemlidir. Konuları anlayıp, soruları çözüp bir de tekrar yapmanız halinde hayallerinize kavuşmanız kolay hale gelebilir. Bu sebeple müfredatı ve sınav sistemini yakından takip eden markanın çözümlü olarak hazırladığı hazırlık kitabını edinebilirsiniz. Kafa Dengi Hiç Matematik konularını kolayca kavramanızı, takıldığınız yerleri ayrıntılı bir şekilde tekrar incelemenizi ve yanıtlayamadığınız soruların çözümlerini sizlere sunar. Güncel konuları iyi öğrenmeniz ve farklı sorularla bilgilerinizi artırmanızı sağlar. Kafa Dengi Hiç Matematik çözümlerini kolayca öğrenebilmeniz ve benzer bir soruda gerekli yöntemleri uygulamanız için hazırlanır. Bu durum sizi sınavda karşılaşabileceğiniz sorulara karşı hazır hale getirir.

Avantaj Sağlayan Kafa Dengi Matematik Soru Bankası

Avantaj Sağlayan Kafa Dengi Matematik Soru Bankası

Sınavlara çalışırken ne kadar çok konu öğrenir ve bolca soru çözerseniz başarı oranınızı o kadar artırabilirsiniz. Bu sebeple özellikle büyük bir öneme sahip matematik dersinde farklı sorular tanımak ve çözümlere ulaşmak sizlere ciddi avantaj sağlar. Müfredatı ve sınavda çıkan soruları yakından takip eden Kafa Dengi Hiç Matematik TYT sınavına hazırlanmanıza büyük oranda yardımcı olur. Farklı soruları deneyimlemek sınavda gelebilecek problemlere karşı hazırlıklı olmanızı sağlar. Bu sebeple ne kadar soru çözerseniz başarıya o kadar yakın olursunuz. Kafa Dengi Hiç Matematik soru çözümleri sayesinde takıldığınız yerde yardım alabilir ve yöntemi kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Kafa Dengi Hiç Matematik video çözümleri sayesinde dersinize çalışırken oturduğunuz yerden işinin ehli öğretmenlerden yardım alabilirsiniz. Hayallerinize kavuşmak ve sınavda avantaj sahibi olmak için bu yayını tercih edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Kafa Dengi Yayınları

Bütçe Dostu Kafa Dengi Yayınları

Hayatınızı belirleyen bu önemli sınavda uzmanlardan yardım almak ve avantaj sahibi olmak için tecrübeli ismin kitaplarından faydalanabilirsiniz. Sınava hazırlanmanızı kolaylaştıran, ders çalışmayı pratikleştiren ve hayallerinize doğru ilerlediğiniz yolda size destek olan yayın sayesinde rahat edebilirsiniz. Kafa Dengi Hiç Matematik içeriği genel hatlarıyla müfredat soruları ve çözümlerinden oluşur. Birçok farklı soruyu içinde barındıran ve çözüm sürecinde yardımcı olan kitap sayesinde bir adım önde olabilirsiniz. Bütçe dostu Kafa Dengi Hiç Matematik fiyatları için Trendyol sizlere yardımcı olur. İhtiyaçlarınızı uygun fiyatlarla karşılamanızı sağlar. Ayrıca müşteriler tarafından yapılan Kafa Dengi Hiç Matematik yorumlarını inceleyerek kitap hakkında önceden fikir sahibi olabilirsiniz. 9,78605E+12 kodu ile kitabı kolayca bulabilirsiniz. Avantaj sağlayan Kafa Dengi Hiç Matematik kitap için sunulan kolaylıklardan faydalanabilirsiniz.