Kafa Dengi Yayınları Kafa Dengi Tyt Biyoloji Temel Ve Orta Düzey Soru Bankası Coşkun Ocak

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
134,99 TL
200 TL'ye %4 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
143,90 TL
150 TL'ye %7 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kafa Dengi Yayınları Kafa Dengi Tyt Biyoloji Temel Ve Orta Düzey Soru Bankası Coşkun Ocak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GKM Kitabevi Satıcı Ünvanı: HANİFE BİNİCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3300294118
    Bu ürün GKM Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kafa Dengi Yayınları Tyt Biyoloji Temel Ve Orta Düzey Soru Bankası Coşkun Ocak Tyt biyoloji temel ve orta düzey soru bankası | coşkun ocak | kafadengi yayınları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 1-25
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Tüm Dersler
Geri Bildirim Ver

Kafa Dengi Yayınları TYT Biyoloji Temel ve Orta Düzey Soru Bankası

Eğitim öğretim hayatı boyunca öğrencilerin karşısına birbirinden farklı ders ve bunlara bağlı konular çıkar. Gerek okul içerisindeki sözlü ve yazılılar için gerekse yerleştirme sınavlarına girecek öğrencilerin bu sınavlarda başarı yakalama hedefine sahip olması için soru çözmek çok önemlidir. Düzenli soru çözümü çalışılan konunun pekiştirilmesini sağlar. Konunun zorluğuna ve öğrencinin seviyesine bağlı olarak çözülmesi gereken soru sayısı değişiklik gösterir. TYT bir merkezi yerleştirme sınavıdır. Bu sınavda temel yeterlilik düzeyi ölçülür. Biyoloji sınav içerisinde yer alan derslerden biridir. Öğrenciler her derste farklı başarıya sahip olabilirler. Kafa Dengi Yayınları TYT biyoloji temel ve orta düzey soru bankası, biyoloji dersinde alt yapısı olmayan ya da az bilgisi olan öğrencileri üniversite sınavına hazırlar.

  • Hızlı net artışı
  • Konuların pekiştirilmesi
  • Videolu çözümler

Hedefe Giden Yolun Yardımcısı Kafa Dengi TYT Biyoloji

Hedefe Giden Yolun Yardımcısı Kafa Dengi TYT Biyoloji

Öğrenciler eğitim gördükleri okullarda farklı branşlara ayrılırlar. Okul sınavlarında herkes kendi branşına ait derslerin sınavlarına girse de, TYT'de tüm öğrenciler aynı soruları çözer. Sınav içerisinde puan türüne göre her dersin farklı katsayısı bulunur. Uygun TYT soru bankası seçebilmek için ilk önce seviyenizi bilmeniz faydalı olur. Seviyenizin çok altında sorularla zaman kaybetmenin ya da çok üstünde zor sorular çözerek moral bozmanın sürecinize olumlu etkisi olmaz. Alt yapınız zayıfsa TYT biyoloji temel ve orta düzey soru bankası Coşkun Ocak, seviyenize uygundur. Sözel ve eşit ağırlık bölümündeki öğrenciler 2.sınıftan sonra fen dersi almazlar. Bu nedenle biyoloji çoğu zaman unutulur. Konuların tekrar hatırlanması ve sınavda net elde etmek isteyen bu öğrenciler Coşkun Ocak TYT biyoloji temel ve orta düzey soru bankası kitabını gönül rahatlığıyla kullanabilirler.

Coşkun Ocak TYT Biyoloji Soru Bankası Özellikleri

Coşkun Ocak TYT Biyoloji Soru Bankası Özellikleri

Biyoloji canlılara ilişkin tüm detayları içeren bir derstir. İçerisinde oldukça bilgi barındıran bu ders düzenli soru çözümü gerektirir. Kafa Dengi Yayınları TYT biyoloji soru bankası sınav soruları için öğrencileri destekler. Bu kitap farklı düzeylere uygun olacak şekilde tasarlanır. Öğrencilik hayatınızda başarıyı daha yakından takip etmek için kendinize uygun kaynağı seçebilirsiniz. Kafa Dengi TYT biyoloji soru bankası denemelerde biyoloji netlerinin artmasını sağlar. Biyoloji konuları pekiştikçe denemedeki doğru sayısı artar ve bu şekilde puanınız yükselir. TYT biyoloji test kitabı içerisinde bulunan video çözümleri sayesinde yanlış yaptınız soruların doğrularını öğrenebilirsiniz. Bu sayede eksiklerinizi hızlıca telafi edebilirsiniz. Temel ve orta düzeye sahip öğrenciler için konuların tamamıyla anlaşılmasını ve gözle görülür bir net artışını sağlar.

TYT Biyoloji Soru Bankası Coşkun Ocak Fiyatları

TYT Biyoloji Soru Bankası Coşkun Ocak Fiyatları

TYT sınavında başarılı olabilmek için baraj puanının geçilmesi gerekir. Her dersten ortalama 4-5 doğru yapmak bu sınavı geçmenize yardımcı olur. 9786052217566 TYT Biyoloji temel düzey Coşkun Ocak soru bankası bu başarıyı kolayca elde etmenizi sağlar. Öğrencilerin üniversiteye yerleşmesini sağlayan bu ilk aşamada iyi bir üniversite için yüksek bir puan elde etmek gerekir. Bunun yolu ise düzenli soru çözmekten geçer. Kafa Dengi yayınları TYT biyoloji temel ve orta düzey soru bankası fiyat performans ürünü olarak karşınıza çıkar. Bu soru bankası vaad ettiklerinin yanı sıra uygun fiyatıyla da öğrenci dostudur. Kitabı kullanan alıcıların Kafa Dengi Yayınları TYT biyoloji temel ve orta düzey soru bankası yorum ve geri bildirimlerine bakıldığında düzenli çözüm sağlandığında net artışının görüldüğü alıcılar tarafından da desteklenir. Başarılı bir sınav için kaynakları Trendyol’dan inceleyebilirsiniz.