Kafa Dengi Yayınları Kafa Dengi Ayt Matematik Temel Ve Orta Düzey Soru Bankası

267,75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
100 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
250 TL245 TL
200 TL'ye %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
150 TL'ye %7 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kafa Dengi Yayınları Kafa Dengi Ayt Matematik Temel Ve Orta Düzey Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WEBKİTAP Satıcı Ünvanı: ERHAN EVRAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6342403646800017 Vergi Kimlik Numarası: 3830322224
    Bu ürün WEBKİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kafa Dengi Yayınları AYT Matematik Yeni Temel ve Orta Düzey Süper Öğreten Soru Bankası Kafa Dengi Yayınları AYT Matematik Yeni Temel ve Orta Düzey Süper Öğreten Soru Bankası Süper Öğreten Sistem Yeni müfredata uygun Temel ve Orta Düzey!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 1-25
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Tüm Dersler
Geri Bildirim Ver

Kafa Dengi AYT Matematik Temel ve Orta Düzey Soru Bankası

Kafa Dengi Yayınları Kafa Dengi AYT Matematik Temel Ve Orta Düzey Soru Bankası RAH01248 matematikte iyi bir net sonucu almak isteyenler için hazırlanan bir soru bankasıdır. Üniversite sınavına hazırlık süreci her öğrencinin önem verdiği bir konu olmaktadır. Üniversite sınavındaki AYT oturumu daha çok alan belirlemeye yönelik soruların olduğu bir oturumdur. Bu nedenle de matematik alanında da daha çok bilgiye dayalı sorular sorulmaktadır. Öğrencilerin AYT matematik sorularında başarılı sonuçlar alabilmeleri için iyi bir hazırlık sürecini de tamamlamaları gerekmektedir. Yapılan hazırlıklarda Kafa Dengi AYT matematik temel ve orta düzey soru bankası ile soru çözümleri yapmak da son derece önemli olacaktır. Bu sayede AYT’ye çok daha hazırlıklı giren öğrenciler sınavda rakiplerinin önüne geçebilmektedirler.

  • Kolay Anlaşılabilir Anlatım
  • Güncel Sorular
  • Uygun Fiyat Seçeneği

Kafa Dengi Yayınları Kafa Dengi AYT Matematik Temel Ve Orta Düzey Soru Bankası ile Başarılı Sonuçlar

Matematik alanında başarılı sonuçların alınması için öncelikli olarak iyi bir hazırlık programının da oluşturulması gerekmektedir. Sınava hazırlık yaparken konu anlatımların çalışılması ve bu konuların pekiştirilmesi için bol bol soru çözümü yapılması önemli olmaktadır. Kafa Dengi AYT matematik temel ve orta düzey soru bankası kullananlar da hazırlık sürecinde verim alabildikleri için son derece memnudurlar. AYT sınavında sorulan soruların soru tipleri devamlı olarak değişeceğinden dolayı, matematik alanında güncel soruların olduğu soru bankası ön plana çıkmaktadır. Bu sayede sınavda çıkabilecek sorulara en yakın matematik soruları çözülmüş olur. Kafa Dengi AYT matematik temel ve orta düzey soru bankası indirim fırsatları ile de bu hazırlık sürecinde insanlar uygun fiyatlara soru bankası sahibi olarak hazırlık sürecine etkili bir şekilde başlamaktadırlar.

Kafa Dengi Yayınları Kafa Dengi AYT Matematik Temel Ve Orta Düzey Soru Bankası Kullanımında Öne Çıkanlar

Matematik soru bankası kullanımında dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan bir tanesi de iyi bir planlama yapmaktır. İnsanlar AYT öncesinde kendilerine soru hedefleri koyarak bu hedef doğrultusunda çalışabilmektedirler. Aynı zamanda, doğru bir soru bankası seçimi yapmak da son derece önemli bir konu haline gelecektir. Kafa Dengi AYT matematik temel ve orta düzey soru bankası yorum incelemesi yaparak, AYT sınavına soru bankası ile çalışanların deneyimlerine ulaşmak da mümkün olmaktadır. İyi bir hazırlık yapabilmek için çözülemeyen soruların cevaplarına ulaşmak da önemli olacaktır. Çözümlü soru bankası sayesinde takılan konularda çözümlere hızlı bir şekilde ulaşmak mümkündür. Kafa Dengi AYT matematik temel ve orta düzey soru bankası fiyatı da kampanya zamanlarına göre değişikler göstermektedir.

Kafa Dengi Yayınları Kafa Dengi AYT Matematik Temel Ve Orta Düzey Soru Bankası RAH01248 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Matematik soru bankası ile çalışmalara başlayacak öğrenciler, temel ve orta düzey soru bankaları ile bu sürece başlamak isteyeceklerdir. Kafa Dengi AYT matematik temel ve orta düzey soru bankası kampanya fırsatları ile uygun fiyata alınabilmektedir. Güncel sorularla çalışmalar yapan öğrenciler, AYT sınavında çıkabilecek sorulara karşı da hazırlıklı olmaktadırlar. Bu noktada önemli avantajlar sağlayan soru bankası birçok öğrencinin ilk tercihi olmaktadır. Soru bankası ile sınavda netlerini artıran öğrenciler rakiplerinin de önüne geçmektedirler. AYT soru bankası ile kaliteli bir şekilde sınava hazırlanan öğrenciler, eğitim hayatları için önemli bir adım da atmış olmaktadırlar. AYT’ye iyi bir hazırlık yapmak isteyenler Trendyol’da Kafa Dengi AYT matematik temel ve orta düzey soru bankası satın al seçeneğine tıklayarak ürünün sahibi olabilirler.