KABAŞ E-TİCARET Dax Supergro Yavaş Uzayan Saçlara Özel Saç Bakım Yağı 198 gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

KABAŞ E-TİCARET Dax Supergro Yavaş Uzayan Saçlara Özel Saç Bakım Yağı 198 gr

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Supergro Saç Bakım Yağı ile saçlarınıza gereken değeri verin. Doğal içeriği ile yavaş uzayan saçlar için özel formül niteliğindedir. Kullanılan botanik yağlar ile saç ve saç derisinin beslenmesini sağlar. Tercihinize göre günlük ya da haftalık bakım olarak kullanım imkanı sağlar. Kısa zaman içerisinde saçınızda yumuşaklık, parlaklık ve canlılık hissini elde edersiniz. Saçınızın direncini arttırarak nem kaybına karşı koruma sağlar. Saç uçlarını besleyerek kırılmalara önlemeye yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 0-199 ml
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Kabaş E-Ticaret Dax Supergro Yavaş Uzayan Saçlara Özel Saç Bakım Yağı 198 gr

Uzun saçlara sahip olmak için çeşitli bakımların yapılması gerekir. Deriyi ve telleri besleyici özelliği bulunan malzemeler yardımıyla etkili sonuçlar elde edilebilir. Dax Supergro yavaş uzayan saçlara özel saç bakım yağı kaliteli içeriğiyle saçların ihtiyaç duyduğu günlük bakımı karşılamaya yardımcı olur. Supergro yavaş uzayan saçlara özel saç bakım yağı deriyi besleyerek canlılık kazandıran çeşitli malzemelerin birleşiminden meydana gelir. Vazgeçilmez bir ürün olan bu bakım malzemesi sağlıklı saç telleri elde etmek amacıyla sıklıkla tercih edilir. Kadınların ve erkeklerin kullanımı için uygundur. Uzatma etkisi gösterirken aynı zamanda besleyici özelliği de bulunan ürün severek kullanılır. Yıkamadan bir süre önce masajla uygulanan malzeme etkileyici sonuçlar ortaya koyar. Siz de bu ürün ile sağlıklı uzayan saçlara kavuşabilirsiniz.

  • Saç uzatan bakım yağı
  • Kaliteli doğal içerik
  • Etkileyici sonuçlar

Etkileyici Kabaş E-Ti̇caret Dax Supergro Özel Bakım Yağı

Kullanımı son derece basit olan bu bakım malzemesinin etkileri oldukça büyüktür. Kabaş E-Ti̇caret Dax Supergro yavaş uzayan saçlara özel saç bakım yağı 198 gr ürünü, kan dolaşımını hızlandırma etkisi sayesinde hücrelere canlılık kazandırır. Büyümeyi hızlandıran bu etki sayesinde eşsiz bir besleyicilik sağlanır. Saçların dolgunlaşmasını da büyük oranda sağlayan ürün birçok kişi tarafından severek kullanılır. Duş öncesi masaj yöntemiyle uygulanan malzemenin su ile iyice durulanması gerekir. Saçı beslerken hızlı bir şekilde uzamasını sağlayan bu ürün kaliteli içeriğiyle ön plana çıkar. İçerisinde yer alan doğal yağların besleyici etkisi düzenli kullanımda ortaya çıkar. Islak ya da nemli saça uygulama yapılması tavsiye edilen malzeme sıklıkla tercih edilir. Güçlendirici etkisi sayesinde birçok bakım rutininde yer alan yağ müşteri memnuniyeti sağlar. Siz de bakım rutininize güvenle ekleyebilirsiniz.

Kaliteli Kabaş E-Ti̇caret Dax Supergro Özel Bakım Yağı

Bu özel bakım ürünü birçok yağın birleşiminden meydana gelir. Bu sayede derinlemesine besleme sağlayan malzeme etkileyici sonuçlar ortaya koyar. Saçların sağlıklı ve canlı görünümünü destekleyen ürün aynı zamanda hızlı uzamasına da katkıda bulunur. Ürün içeriğinde yer alan yağlar jojoba, Hindistan cevizi, badem, susam, fıstık olarak sıralanabilir. Bunun yanı sıra papatya özü, çay özü, avakado özü, aloe vera ve buğday özü diğer doğal içeriklerdir. Tüm bu doğal malzemelerin besleyici özellikleri sayesinde saç derisi ve telleri etkileyici biçimde güç kazanır. Yeni saç oluşumunu destekleyen bu bakım ürünü dolgun bir görünüm elde edilmesine yardımcı olur. Kabaş E-Ti̇caret Dax Supergro yavaş uzayan saçlara özel saç bakım yağı 198 gr yorumları ürünü yakından incelemeniz için size yardımcı olur. Siz de ürünü güvenle satın alabilirsiniz.

Kabaş E-Ti̇caret Dax Supergro Özel Bakım Yağı Fiyatı

Kaliteli özelliklere sahip olan malzemeler günlük ve haftalık bakım için sıklıkla tercih edilir. Sağladığı faydalar göz önünde bulundurulduğunda dış görünümü iyileştiren ve sağlık kazandıran ürünler son derece önemlidir. Dax Supergro özel bakım ürünü severek kullanılan bir malzemedir. Saçların hızlı şekilde uzamasına yardımcı olan bu malzeme aynı zamanda içeriğinde yer alan kaliteli özler ve yağlar sayesinde kafa derisini derinlemesine besler. Kabaş E-Ti̇caret Dax Supergro yavaş uzayan saçlara özel saç bakım yağı 198 gr fiyatı belirlenirken ürünün sahip olduğu tüm kaliteli özellikler dikkate alınır. Malzemenin miktarı fiyatı belirleyen bir unsur olarak karşınıza çıkar. Az miktarda uygulama derinlemesine besleyicilik sağladığı için 198 gr ürün son derece ideal bir boyuttadır. Siz de bu bakım malzemesini Trendyol’da detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz, dilerseniz güvenle satın alabilirsiniz.