7
Org kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

JWIN Mk-1261 61 Tuşlu Org

1.099 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

JWIN Mk-1261 61 Tuşlu Org

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ayla Home Satıcı Ünvanı: ZEHRA YAĞLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kahramanmaraş Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9280891539
    Bu ürün Ayla Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orta ebattaki bu ürün taşıma kolaylığı ve ergonomik tasarımı ile müziğe yeni başlayan çocuklar için tavsiye edilir. 64 TUŞLUDUR ADAPTÖR VEYA 6 ADET KALEM PİL İLE ÇALISIR İÇERİSİNDE 1 ADET ADAPTÖR VE MİKROFON ÇIKMAKTADIR

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

JWIN Mk-1261 61 Tuşlu Org

Jwin mk-6145u 61 tuşlu elektronik org, ergonomik tasarımıyla da özellikle çocuklar tarafından rahatça taşınabilme özelliğine sahiptir. 61 adet tuşa sahip olan ve dijital ekranı sayesinde yapılan tüm işlemleri rahatlıkla görüntüleme ve kontrol imkanı sağlayan jwin mk-1261 61 tuşlu elektronik org, tempo ve ses kontrol özelliği, hafızasındaki 16 ton ve 10 ritim kaydı ve 6 örnek şarkı ile oldukça kullanışlıdır.

Kolay kayıt ve proglama gibi müzik eğitim sürecindeki ilerlemeyi dikkatlice takip edilmesini de sağlayan jwin mk-1261 61 tuşlu org özellikleri, aynı zamanda sisteminde yer alan birbirinden farklı ses efektleriyle beste yaparken farklı enstrümanların kullanılması ve bu enstrümanların müziğe yeni başlayanlar için tanınmasını da sağlamaktadır.

  • Ağırlık: 1,25 kg
  • Boyutlar: 65,7 x 18,9 x 5,5 cm
  • Tuş Sayısı: 61

JWIN Mk-1261 61 Tuşlu Orgun Genel Özellikleri Nasıldır?

JWIN Mk-1261 61 Tuşlu Orgun Genel Özellikleri Nasıldır?

Hem müzisyenler de hem de müzik otoriteleri tarafından oldukça beğeniyle takip edilen JWIN kalitesi ve güvencesiyle müzik severlere sunulan jwin mk 1261 org fiyatları ve özellikle müziğe yeni başlayanlar ve kendi bestelerini yapmak isteyenler için oldukça geniş donanımıyla dikkat çekmektedir.

Müzik eğitimini destekleyen, yalnızca 1,25 kg ağırlığında olan ergonomik tasarımıyla kolayca taşınabilen jwin mk 1261, aynı zamanda kendi müziğini yapmak isteyenlerin, bestelerini hazırlarken yararlanabilecekleri 8 hazır davul sesiyle de oldukça ilgi çekmektedir.

Jwin mk-1261 61 tuşlu org, kendi kategorisindeki orglar arasında uygun fiyatlı oluşuyla da oldukça dikkat çekmektedir. Farklı satıcılar sebebiyle fiyatında değişiklikler olabilen jwin mk-6145u 61 tuşlu elektronik org, Trendyol üzerinden gönül rahatlığı ile siparişi verilebilir. Ayrıca, jwin mk-1261 61 tuşlu org fiyatları değişkenlik gösterebilmektedir.

JWIN Mk-1261 61 Tuşlu Org Kullanışlı mıdır?

JWIN Mk-1261 61 Tuşlu Org

Müzik eğitmenler tarafından gönül rahatlığı ile kullanımı önerilen jwin mk-6145u 61 tuşlu elektronik org, kayıt programlama, dijital ekran ve yanlış nota basıldığında uyarı sistemi gibi birbirinden kullanışlı özellikleri sayesinde müziğe yeni başlayan müzik severlere oldukça geniş içerikli bir enstrümana sahip olmalarını sağlamaktadır.

Uzun süreli kullanımlarda bile asla deforma olmayan kaliteli malzemeden üretilen jwin mk-6145u 61 tuşlu elektronik org, 61 adet olan tuşu sayesinde müzik severlere geniş oktavda müzik yapabilme becerisi sunar.

Yardımcı eğitim programları ve kullanışlı dijital ekranıyla kontrolün her zaman elde tutulmasını sağlayan jwin mk-6145u 61 tuşlu elektronik org, sadece çocuklar için değil her yaştan müzik severler için oldukça kaliteli bir enstrümandır. jwin mk 1261 özellikleri geniş içerikli olmasıyla da dikkat çekmektedir.

JWIN Mk-1261 61 Tuşlu Org Nasıl Çalışır?

Müziğe yeni adım atan ya da evinde bir piyano olmasını isteyen her yaştan müzik sever için oldukça eğlenceli bir kullanım imkanı sunan jwin mk-6145u 61 tuşlu elektronik org, 6 adet AA tip pil ile çalışmaktadır. Bu sayede Jwin mk-6145u 61 tuşlu elektronik org, ergonomik yapısıyla da her türlü uygun ortamda yüksek kaliteli ve eğlenceli zaman geçirme olanağı sunar.

6 adet AA tipi pil ile çalışan jwin mk-6145u 61 tuşlu elektronik org, aynı zamanda enerji gereksinimini sağlamak için bir adaptör ile de çalışmaktadır. Satın alındığında yanında hediye olarak gönderilen bu adaptör sayesinde jwin mk-6145u 61 tuşlu elektronik org ile kesintisiz müzik yapma şansına sahip olursunuz.

Müzik enstrümanları kategorisi gibi onlarca farklı kategoride binlerce yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri müşterilerine sunan Trendyol üzerinden siparişini verebilceğiniz jwin mk-6145u 61 tuşlu elektronik org, fiyat karşılaştırması yapılarak ve kampanyaları takip ederek daha uygun fiyatlı olarak da satın alınabilir.