JütMarket Jüt Halat Urgan Kendir Jüt Ip 6 Mm 50 Metre

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

JütMarket Jüt Halat Urgan Kendir Jüt Ip 6 Mm 50 Metre

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 6 MM HALATLARIN TAM KAPALI BOBİNLERİ 200 METREDİR DİĞER İSTENEN METREDEKİ SİPARİŞLER KESİLİP GÖNDERİLMEKTEDİR. SUPLA YAPMAYA UYGUNDUR KEDİ TIRMALAMASI YAPMAYA UYGUNDUR PASPAS YAPMAYA UYGUNDUR Jüt Halat Urgan Kendir Urgan 6 mm 50 Metre
Geri Bildirim Ver

JütMarket Jüt Halat Urgan Kendir 6 Mm 50 Metre 1000 Jüt Ip

Yaşam alanlarını renklendirmek psikolojiyi olumlu yönde etkiler. Ev ya da çalışma alanlarında gerçekleştirilen dekoratif düzenlemeler, iş üzerinde de olumlu etkilere sahiptir. Dekoratif hevesler doğrultusunda süslediğimiz lamba, sandalye, saat, masa ve çeşitli araç gereçler el becerilerimizi geliştirir. Özellikle psikolojik problemlerle başa çıkmaya çalışan kişilerin zihinlerini sürekli meşgul edecek bir uğraşla ilgilenmesi tavsiye edilir. Objeleri dekoratif amaçla süslemek, birçok olumsuz düşüncenin zihinden uzaklaştırılmasına yardımcı olur. Ev ve çalışma alanlarında gerçekleştirilen dekoratif düzenlemeler, kaliteli bir ip yardımıyla yapılır. Jüt Market jüt halat ip 6 mm kalınlığa sahiptir. Bu sayede detaylı dekorları da düzenleme imkânı sağlar. Süsleme amacıyla üretilen kendir jüt ip 6 mm düzenlemenin yanında ambalaj ve davetiye için de kullanıma uygundur.

  • Malzeme: Kendir
  • Kalınlık: 6 mm
  • Uzunluk: 50 Metre

Jüt Halat Urgan Kendir Jüt İpin Özellikleri Nelerdir?

JütMarket Jüt Halat Urgan Kendir 6 Mm 50 Metre 1000 Jüt Ip İndirimleri

Jüt Market jüt ip, kullanıldığı tüm alanlara hitap etmesi amacıyla kapsamlı özelliklerle donatılarak üretilmiştir. Jüt halat urgan kendir jüt ip 6 mm ene ve 50 metre uzunluğa sahiptir. Bu sayede kısa sürede birçok alan üzerinde kullanılabilir. 6 mm eni sayesinde süsleme amacıyla kullanıldığı objelerde minimal bir görüntüyaratır.Kaliteli bir malzemeden üretilen kendir jüt ip; ambalaj, süsleme, dekor ve davetiye gibi alanlarda güvenli bir kullanım sağlar. Jüt halat ip 6 mm birinci sınıf kendir kullanılarak üretilmiştir. Bangladeş’te ve Hindistan’da bitki olarak yetiştirilen jüt, kurutularak iplik hâline getirilir. Organik ve birinci sınıf malzemeden üretilen iplik, darbelere karşı ekstra dayanıklılık gösterir. Bu sayede kullanıldığı alan ne olursa olsun sağlamlığından ödün vermez. Özellikle ambalaj ve süsleme gibi düzenlemelere sade görüntüsüyle eşlik etmeye uygundur.

Jüt Halat Urgan Kendir Jüt İp Nerelerde Kullanılabilir?

JütMarket Jüt Halat Urgan Kendir 6 Mm 50 Metre 1000 Jüt Ip İndirimleri

Jüt Market jüt halat ip 6 mm boyutları sayesinde geniş bir kullanım alanına sahiptir. Ürün; ambalaj, süsleme, dekor ve davetiye gibi alanlarda ergonomik kullanım sunar. Ayrıca tüm kullanım alanlarına şık bir görüntü kazandırır. Saman renginin minimal şıklığına sahip jüt ip; standart kullanımlarının yanı sıra bardak altlığı, bileklik, kolye ve çanta gibi kişisel üretimler için de uygundur. Dış giyim sektöründe de kullanılan kendir ipi, sağlamlığıyla ürettiğiniz dekoratif ürünlerin uzun ömürlü olmasını sağlar. Doğaya döndüğümüz ve doğal olana yöneldiğimiz bu günlerde jüt ipiyle hazırladığınız bir hediye, sevdiklerinizi mutlu etmeyi başarır. Jüt ip ile bir objenin etrafını çevreleyerek dış görüntüsünü değiştirebilir ya da baştan bir örgü ile kişisel eşyalar elde edebilirsiniz. Jüt ip üstün kalitesi sayesinde her alanda kullanıma uygundur.

Jüt Halat Urgan Kendir Jüt İp Kaliteli midir?

JütMarket Jüt Halat Urgan Kendir 6 Mm 50 Metre 1000 Jüt Ip İndirimleri

Jütmarket jüt halat urgan kendir jüt ip 6 mm 50 metre yorumlarında kalitesi kullanıcılar tarafından onaylanan bir üründür. Jüt, Bangladeş’te ve Hindistan'da yetiştirilen bir bitkidir. Toplanan bitkiler kurutulur ve lif lif olması sağlanır. Elde edilen lifler, örülerek jüt ipliği hâline getirilir. Jüt iplerin sahip olduğu örgü modeli dekoratif olarak tercih edilmelerini sağlar. Saman rengiyle birleşen şık örgü modeli ile ip, özellikle hediyelik eşyaların üretiminde sıklıkla kullanılır. Jüt halat ip 6 mm kaliteli ve doğal üretim malzemesi sayesinde dışarıdan gelen darbelere karşı yüksek direnç gösterir. Büyük bir özenle elde ettiğiniz dekoratif düzenlemeler, iplerin sağlam yapısı sayesinde uzun süre korunur. Aynı zamanda doğal malzemeden üretilen iplerin insan sağlığına yönelik hiçbir zararı bulunmaz. Jüt ipler bu sayede güvenli bir kullanım sunar. Jüt Market kalitesiyle üretilen jüt halat ip, Trendyol güvencesiyle adresinize hızlı ve sorunsuz teslim edilir. Trendyol’un fırsatlarından yararlanarak hesaplı bir alışveriş deneyimine sahip olabilirsiniz.