JUNİPERUS 3 Adet Çok Amaçlı Müslin Bezi Örtü Battaniye

Boyut/Ebat: 75 x 75
75 x 75
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

JUNİPERUS 3 Adet Çok Amaçlı Müslin Bezi Örtü Battaniye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Juniperus Satıcı Ünvanı: CANSU GÜNGÖR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4360411098
    Bu ürün Juniperus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • JUNIPERUS ÇOK AMAÇLI MÜSLİN ÖRTÜ 3 Adet MÜSLİN BEZİ NEDİR? Yumuşacık doğal yapısı ile bebek tekstil ürünlerinin bir numaralı kumaş tercihi olan müslin kumaş , aynı zamanda dünyanın en eski kumaş türleri arasında yer alıyor. Mısırlılar tarafından bebek kundaklamak için kullanıldığı bilinen müslin kumaş , günümüzde de aynı amaçla kullanılmaya devam ediyor. Medeniyetlerin ve zamanın incelediği ve test ettiği Müslin kumaş dayanıklı, nefes alır, saf, yumuşak, nazik ve kullanışlı olduğundan bebekler için kullanılan en ideal dokumadır. MÜSLİN BEZLERİ NERELERDE KULLANABİLİRSİNİZ? · Bebekleri kundaklamak için kundak bezi · Araba koltuğu ,bebek arabas ı ve yatakta bebeğin baş altı örtüsü · Güneşten ya da soğuktan korunmak için ince battaniye · Banyodan sonra nem bezi, el bezi, ağız bezi ya da ter bezi · Denizden sonra havlu · Oyun oynarken yere sermek için örtü · Alt değiştirme örtüsü , gaz çıkarırken omuz örtüsü · Puset örtüsü olarak kullanabilirsiniz YIKAMA TALİMATI 30 derecede narin yıkama yapınız. Çamaşır suyu kullanmayınız. Kuru temizleme yapmayınız. Kurutma makinesinde kurutulabilir. Düşük ısıda ütüleyiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver