Jumbo Viva 5 Parça Bıçak Seti

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.430 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.450 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.759 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.790 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Jumbo Viva 5 Parça Bıçak Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pratik Zeki Satıcı Ünvanı: YASİN YAVUZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9420780664
    Bu ürün Pratik Zeki tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mutfaklarınıza hem şıklık hem de işlevsellik katan Jumbo Viva 5 parça bıçak seti ile keyifle yemek yapabilirsiniz. 5 farklı kullanım için tasarlanan bıçaklar sebzeden ete kadar her çeşit yiyeceği kolaylıkla kesip doğrayabilmenize imkân sağlıyor. Modern tasarımıyla göz kamaştıran bu bıçak seti, sağlamlığı ve keskinliği ile de beklentileri büyük ölçüde karşılayabiliyor. Jumbo Viva bıçak seti paslanmaz çelik bıçaklara sahip olup ergonomik sapları ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Uzun yıllar boyunca kullanıma uygun olan bu bıçaklar keskinliğini de koruyarak tekrar tekrar bilenmesi gerekmiyor. Hem profesyonel hem de ev içi kullanıma uygun olması ile öne çıkan bu modeller, mutfakta ihtiyaç duyulan pek çok işi karşılayabiliyor. Her türlü kesim için ideal bıçağı size sunan bu mutfakların vazgeçilmezleri arasında yer almaya aday. Siz de yemek yaparken hızınızı arttırmak ve pratiklik kazanmak istiyorsanız Jumbo Viva bıçak setini sepetinize ekleyebilirsiniz. Keskin Bıçakları İle Jumbo Viva Her mutfağın ihtiyacı olan bıçakları tek bir sette toparlayan Jumbo Viva bıçak seti ile rahatlığın keyfini sürebilirsiniz. Zorlu görünen yiyecekleri bile kolaylıkla kesebilmenize yardımcı olan bu bıçaklar, sizlere geniş bir kullanım alanı sunuyor. Dayanıklı yapıları ve uzun süren keskinlikleri ile olağanüstü bir performansa sahip. Ergonomik bir şekilde tasarlana bu bıçaklar, avuç içine uygun bir şekilde oturarak güvenli bir kesme işlemi sağlayabiliyor. Bu da işlemlerinizi keyifli bir hale dönüştürüyor. Tüm bunların yanında her zevke hitap eden yapısı ile de mutfaklarınıza uyum sağlayabiliyor. Siyah ve gümüş rengin uyumunu en iyi şekilde yansıtan Viva bıçak seti ile siz de mutfaklarınızda bütünlüğü koruyabilirsiniz. Jumbo Viva 5 parçadan oluşan bıçak setini kaçırmamak için hemen sipariş oluşturabilirsiniz. Ürün Özellikleri Malzeme: Çelik Parça Sayısı: 5 Parça Set İçeriği Şef Bıçağı Dilimleme Bıçağı Ekmek Bıçağı Doğrama Bıçağı Soyma Bıçağı Şef bıçağı, et bıçağı ve ekmek bıçağı 1,8 mm kalınlığında çok amaçlı bıçak ve soyma bıçağı 1,2 mm kalınlığa sahiptir. Keserken yapışmayı önleyen kabartmalı gövde çeliktir. Non-Stick kaplamalı özel bıçak ağzı ile kolay kesim sağlar. Ara bağlantı yüzüğü çeliktir. Ahşap görünümlü silikon sapa sahiptir. Sünger benzeri sert olmayan temizleme araçları ve sıvı deterjanlar kullanılarak el ile yıkama önerilir.

Ürün Özellikleri

  • Ürün Tipi Şef Bıçağı
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Parça Sayısı 5 Parça
Geri Bildirim Ver