Jumbo Stella Çelik 8 Parça Tencere Seti

12.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jumbo Stella Çelik 8 Parça Tencere Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MerSel Teknoloji Satıcı Ünvanı: MEHMET PAYLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7230062824
    Bu ürün MerSel Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo Stella çelik 8 parça tencere seti mutfakların aranan parçaları arasında. Üst düzey kalitesi ile uzun yıllar size eşlik edebiliyor. Paslanmaz çelikten üretilen bu tencere seti, cam kapaklara sahip olup çelik ve canım eşsiz beraberliğini size sunuyor. 8 parçadan oluşan set çok yönlü kullanıma sahip olup çorbadan ana yemeğe hatta sos yapabilmenize kadar geniş bir set içeriğine sahip. Mutfakta size en iyi deneyimi sunmayı hedefleyen bu tencere seti her yemeği hazırlayabilmenize de imkân tanıyor. Modern tasarımı sayesinde her mutfağa ve zevke de hitap edebilen Jumbo Stella tencere seti, tutma sağları üzerinde bulunan ufak detayları sayesinde ısınan saplardan dolayı elinizin yanmasının önüne geçiyor. Aynı zamanda kullanım kolaylığı da sağlıyor. Her açıdan ergonomik olan bu ile siz de sevdiklerinize lezzetli yemekler hazırlayabilir, mutfaktaki yardımcınızı kendiniz seçebilirsiniz. İdeal Pişirme Deneyimi İçin Jumbo Stella Tencere Seti Profesyonel pişirme deneyimi sunan Stella Jumbo tencere seti, sevdiklerinize harika yemekler hazırlayabilmenizi sağlıyor. Farklı boyutlarda üç çelik tencere, bir tava ve bir sütlüğe sahip olan bu set ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabiliyor. Çelik yapısı sayesinde yapışmaz bir yüzeye sahip olan Stella tencere seti, yemek pişirme deneyiminizi pratik ve keyifli bir hale dönüştürüyor. Yiyeceklerin pişme süresini kontrol edebilmeniz için kapağı camdan üretilen bu set içeriği size büyük bir kolaylık sağlıyor. Fonksiyonel aynı zamanda da estetik görünümü ile mutfağınıza şık bir detay katıyor. Siz de bu modern tencere takımını tercih ederek mutfağınızdaki performansınızı arttırabilir, dilediğiniz yemeği yapabilirsiniz. Renk: Çelik Malzeme: Paslanmaz Çelik - Cam Parça Sayısı: 8 Parça Set İçeriği 24 cm Derin Tencere - 4 litre 20 cm Derin Tencere - 2 litre 24 cm Basık Tencere - 1,1 litre 24 cm Tava - 3 litre 16 cm Sütlük- 1,5 litre Ürün Özellikleri İndüksiyonlu ocaklarda kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Çelik
  • İç Materyal Çelik
  • Materyal Çelik
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 8
Geri Bildirim Ver