Jumbo Rope 2 Parça Salata Servis Seti

2.499 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jumbo Rope 2 Parça Salata Servis Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NNeşe AVM Satıcı Ünvanı: NURULLAH KALELİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4910256584
    Bu ürün NNeşe AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Salata servislerinizde size yardımcı olacak Jumbo Rope salata servis seti, şıklığı ve dayanıklılığı ile anında ön plana çıkmayı başarıyor. Özellikle kalabalık sofralarda konuklarınıza salata servisi yaparken adeta eliniz kolunuz olacak bu ürün, paslanmaz çelik malzemesi ve nikel kaplaması ile uzun ömürlü bir kullanım vadediyor. Siz de hemen şimdi bu harika seti yakından inceleyerek onu satın alabilir ve mutfağınıza fonksiyonellik katabilirsiniz. Salata Servisi Artık Çok Kolay Salata servislerinde en büyük yardımcınız olmaya aday Jumbo Rope 2 parça salata servis seti, bir adet derin çukur kaşık ve bir adet çukur çatal modelinden oluşuyor. İki ürünü aynı anda kullanarak servis ettiğiniz salatalarınızı salata tabağından hiçbir dökülme ve sıçrama olmadan dilediğiniz tabağa aktarabilir ve rahat edebilirsiniz. Geniş tutma kapasitesi sayesinde tek seferinde tatmin edici boyutlarda salatayı aktarabilen bu set, aynı zamanda salatayı karıştırırken de size destek oluyor. Birkaç hamlede salatanızı etkili bir şekilde karıştırabilir, tüm malzemelerin ve sosun birbiriyle mükemmel bir biçimde harmanlandığından emin olabilirsiniz. Kısacası Jumbo Rope servis seti, mutfağınızdaki en büyük destekçiniz olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Paslanmaz Çeliğin Üstün Kalitesi Jumbo Rope 2'li salata servis setinin her iki parçası da üstün kaliteli Jumbo paslanmaz çeliğinden üretiliyor. Böylelikle ürünü ne kadar sıklıkla kullanırsanız kullanın herhangi bir paslanmaya ya da korozyona uğramıyor
  • bu da size uzun ömürlü ve dayanıklı bir kullanım vadediyor. İnsan sağlığıyla dost paslanmaz çelik, yine dayanıklılığı ile ön plana çıkan nikel kaplama ile buluşuyor ve ortaya bu harika tasarım çıkıyor. Sap kısımları ip benzeri örgü dizaynıyla zenginleştirilmiş olan bu takım mutfağınıza işlevsellikle birlikte şıklık da katmayı ihmal etmiyor. Bu servis setini gönül rahatlığıyla en özel misafirlerinizi ağırladığınız sofralarda salata servisi için kullanabilir ve zevkinizi ortaya koyabilirsiniz. Malzeme: Paslanmaz çelik ve nikel kaplama Ürün Özellikleri Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Özellik Mikrodalgada Kullanılabilir
  • Parça Sayısı 2 Parça
Geri Bildirim Ver