Jumbo Modena 8 Parça Çelik Tencere Seti

4.869 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.879 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.899 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.979 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.371,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Jumbo Modena 8 Parça Çelik Tencere Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DorukExpress Satıcı Ünvanı: NESİBE FEYZANUR GÜNEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kahramanmaraş Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4340816040
    Bu ürün DorukExpress tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Renk: Çelik Materyal: Paslanmaz Çelik Parça Sayısı: 8 Parça İndüksiyonlu ocaklar dahil tüm ocaklarda kullanıma uygundur. Bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur. Set İçeriği 1 Adet : Büyük Tencere 1 Adet : Orta Tencere 1 Adet : Pilav Tenceresi 1 Adet : Küçük Tencere 4 Adet : Tencere Kapağı Ürün Ölçüleri 24 cm Büyük Tencere 4.5 Litre 20 cm Orta Tencere 2.5 Litre 24 cm Pilav Tenceresi 2.2 Litre 16 cm Küçük Tencere 1.4 Litre 4 Adet Tencere Kapağı

Ürün Özellikleri

  • Özellik İndüksiyon Ocakta kullanılabilir
  • Dış Materyal Çelik
  • İç Materyal Çelik
  • Materyal Çelik
  • Renk Gri
  • Boyut/Ebat 240 x 220+240 x 260+(50 x 70)
  • Hacim 3 - 5 L
  • Parça Sayısı 8
Geri Bildirim Ver

Jumbo 1002004.0010 Modena 8 Parça Çelik Tencere Seti

Yemek yaparken eşsiz yardımcılar olan tencereler, set hâlinde alındığında daha uyguna gelebilir. Kaliteli özelliklerin sergilendiği Jumbo Modena 8 parça çelik tencere seti ürünü ise bu alanda tercih edebileceğiniz en değerli setlerden birisidir. Ürün grubu içerisinde 4 parça tencere, 4 parça da tencere kapağı olmak üzere toplam 8 parça bulunmaktadır. Tamamı paslanmaz çelikten üretilen tencereler, uzun süreli kullanım özelliklerine sahiptir. İndüksiyon ocak dâhil olmak üzere tüm ocak tipleri için kullanıma uygundur. 2 yıl garanti süresinin olması, üretim kaynaklı problemlerin giderilmesi için teminat niteliğindedir. Bulaşık makinesinde kolayca yıkanabilir. Sert darbe almadıkça çizilmez. Ürünler, Jumbo güvencesiyle üretilmektedir.

  • 16 cm 1,86 litre ve 24 cm 5 litre aralığında derin tencereler.
  • 304 paslanmaz çelik gövde ve kulp kullanılmıştır.
  • 430 paslanmaz çelik taban kullanılmıştır.

Jumbo Modena 8 Parça Çelik Tencere Setinde Neler Vardır?

Jumbo Modena 8 Parça Çelik Tencere Setinde Neler Vardır?

Jumbo Modena 8 parça çelik tencere seti ürününde dört parça tencere ve kapakları yer alır. Toplamda 8 eşsiz parçadan oluşan bu set, yemek yapımı için oldukça idealdir. Jumbo Modena 8 parça çelik tencere seti yorum unsurlarıyla kullanıcı deneyimlerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca Jumbo Modena 8 parça çelik tencere seti fiyatı da uygun olduğundan dolayı her boydan tencereye uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz. Derinlik ve boyutlar, her tür yemek yapımında kullanım için özellikle belirlenmiştir. 24 cm 5 litre derinliğindeki tencerelerin yoğun kullanım alanı olduğundan dolayı set içerisinde 2 adet bulunmaktadır. Diğer tencereler ise 20 cm 2,20 litre ve 16 cm 1,86 litre olmak üzere iki çeşittir. Ürünlerin tamamı paslanmaz çelik malzemeden üretilmiştir. Sağlık anlamında hiçbir risk ve sorun içermez.

Jumbo Modena 8 Parça Çelik Tencere Setinin Temizliği Nasıldır?

Jumbo Modena 8 parça tencere seti ürününün temizliği oldukça kolaydır. Elde yıkama için bulaşık deterjanı yeterli olmaktadır. Makine kullanımı için ise her türlü programa uyumlu bir şekilde yıkanabilir. Parlatıcı kullanımına da uygundur. Jumbo Modena 8 parça çelik tencere seti içerisindeki ürünler, çizilmez niteliklere sahip olduğu için güvenle yıkanabilir. Temizlik sağlanırken doğru deterjan ile doğru işlemlerle yıkamaya özellikle dikkat ediniz. Jumbo Modena 8 parça tencere seti 304 paslanmaz çelik ürününde paslanmaz çelik kullanıldığından dolayı sağlık anlamında bir sorun teşkil etmez. Bu nedenle güvenle satın alınabilir ve kullanılabilir. Yemeklerinizin lezzetine doğrudan etki eden bu ürünlerle hızlı bir şekilde yemek pişirebilirsiniz. Kaliteli kullanım açısından yemeklerin yanarak tencere tabanına yapışmasına engel olunuz. Jumbo Modena 8’li çelik tencere seti ürününü doğru yıkama programında yıkayınız.

Jumbo Modena 8 Parça Çelik Tencere Seti Kaliteli midir?

Jumbo Modena 8 parça çelik tencere seti ürünü, kaliteli malzemeden üretilmiştir. Bu kapsamda paslanmaz çelik kullanılmıştır. İlgili ürünün kalitesi, tamamen malzeme kalitesinden gelmektedir. Öte yandan tencerenin kapak kısmında da aynı kalite geçerlidir. Tencere kapağının cam malzemeden yapılmış olması, yemeklerinizin pişme durumunu görmeniz için özel olarak ayarlanmıştır. Dayanıklı cam malzeme olduğundan dolayı kolayca çatlamaz ve kırılmaz. Isıya karşı dayanıklıdır. Tencereler, fonksiyonel olarak litrelerine ve derinliklerine göre çeşitlendirilmiştir. Bu sayede ürünleri güvenle kullanırken aynı zamanda kullanışlı özelliklerine de hâkim olursunuz. Yemekleri doğru bir şekilde pişirerek uzunca yıllar bu ürünleri kullanabilirsiniz. Doğru yıkama özellikleri haricinde uygun saklama koşullarında da saklamanız gerekiyor. Paslanmaz çelikten üretilmesi, kaliteyi beraberinde getirirken aynı zamanda çizilmez özellikleri de sağlamaktadır. Uzunca süreler boyunca gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.