Jumbo Milas 8 Parça Paslanmaz Çelik Tencere Seti

13.579 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jumbo Milas 8 Parça Paslanmaz Çelik Tencere Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİRMAHOME Satıcı Ünvanı: HAMDİ MARABA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6120030681
    Bu ürün BİRMAHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bir paslanmaz çelik tencere seti olarak Milas, tüm pişirme grubu ürünlerinize tek seferde ulaşmanızı sağlıyor! Toplam 4 tencereden ve 8 parçadan oluşan takım sayesinde, büyük - orta - küçük - basık tencerelerinize tek alışverişiniz ile sahip olabilirsiniz. Yüksek paslanmaz çelik kalitesi ile de beraber gelen Milas, farklı kapasitelerinden uzun ömürlülüğüne kadar beklentileri karşılıyor. Siz de 8 parça çelik tencere seti Milas'ı hemen sayfamızda keşfedebilir, sepetinizi doldurabilirsiniz. Paslanmaz Çelik Tencere Seti Milas çelik tencere takımı, farklı sınıflardaki paslanmaz çeliklerden imal ediliyor. Takımı oluşturan tencerelerin gövdesi 304 paslanmaz çelik, tabanı ise 430 paslanmaz çelik sınıfından imal ediliyor. Yaygın olarak kullanılan 304 paslanmaz çelik materyali, yüksek kuvvet basıncına ve yüksek ısıl işleme karşı oldukça dayanıklı bir malzeme. Bu alanlardaki yüksek dayanımı sayesinde güvenle kullanılabiliyor. Ayrıca 304 paslanmaz çelik sınıfı, diğer paslanmaz çeliklere oranla çok daha iyi korozyon dayanımına sahip. Bu sayede günlük kullanımda da oldukça başarılı. Ürünlerin taban kısmındaki 430 paslanmaz çelik sınıfı ise korozyona karşı iyi dayanım gösteren, ortalamanın üzerinde mekanik kuvvete sahip bir çeşit. Taban kalınlığı ise 1,5 cm olup bu seti indüksiyonlu ocaklarda da kullanabilirsiniz. Diğer Özellikler Milas 8 parça çelik tencere seti, farklı kapasite ve boyutlarda 4 ayrı tencereye sahip olmanızı sağlıyor. Büyük kalabalık sofralar için hazırlayacağınız yemeklerde en büyük yardımcınız olabilir. Orta ve küçük tencere çeşitleri de pek çok gıda hazırlığı için ideal. Basık tencere ise özellikle leziz pilavlarınızı hazırlamanız için en sık başvuracağınız parça olmaya aday. Büyük tencere 4 litre, orta tencere ve basık tencere 3 litre, küçük tencere ise 2 litre kapasiteye sahip. Ayrıca cam kapaklar da hazırladığınız gıdaları kolayca gözlemleyebilmenize yardımcı oluyor. Renk: Çelik Malzeme: Paslanmaz Çelik - Cam Parça Sayısı: 8 Parça Set İçeriği 24 cm Büyük Tencere - 4 litre 22 cm Orta Tencere - 3 litre 20 cm Küçük Tencere - 2 litre 24 cm Basık Tencere - 3 litre 4 Adet Tencere Kapağı Ürün Özellikleri Bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Yapışmaz Taban
  • Dış Materyal Çelik
  • İç Materyal Çelik
  • Materyal Çelik
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 8
Geri Bildirim Ver