Jumbo Metalix Titanyum Gold Çaydanlık

2.749 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
2.799,30 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.068,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.500 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Jumbo Metalix Titanyum Gold Çaydanlık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alphotek Satıcı Ünvanı: ALPHO TEKNOLOJİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0057051507000001 Vergi Kimlik Numarası: 0570515070
    Bu ürün Alphotek tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo Metalix Titanyum Gold Çaydanlık Her evde bulunması gereken kaliteli ve zamansız tasarıma sahip Jumbo Metalix titanyum gold çaydanlık karşınızda. İki yıl garanti ile gelen bu ürün paslanmaz çelik yapısı, geniş kapasitesi, estetik görüntüsü ve uzun ömürlü oluşuyla tam aradığınız türden bir ürün. Çelik malzemeden meydana gelen bu ile hem kendinize hem sevdiklerinize demi taze çaylar servis etmenin mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Jumbo Metalix Çaydanlık ile Gözler Üzerinizde Jumbo Metalix çaydanlık titanyum gold detayı ve pratik kullanım özellikleriyle beğeni toplayan zamansız bir parça. Her mutfakta olmayı hak eden bu çaydanlığı gerek kahvaltıda gerekse öğün aralarındaki çay servislerinde keyifle kullanabilirsiniz. Ürünün demlik ve suluk kısımları 304 paslanmaz çelik malzemeden üretiliyor. Kulplarsa 304 paslanmaz titanyum gold özellikte. Tüm bunların yanı sıra Jumbo Metalix titanyum çaydanlığın 430 paslanmaz çelik tabanı sayesinde bu ürünü indüksiyon dahil tüm ocak türlerinde rahatlıkla kullanmak mümkün. Üstelik ürünü bulaşık makinesinde de yıkayabiliyorsunuz. Estetik oluşuna ek olarak rahat temizleme ve kullanma özelliklerini de barındıran bu şık çaydanlığı hemen şimdi satın alabilirsiniz. Geç ısınan kulpları sayesinde ellerinizi koruyan ürün aynı zamanda 3-4 kişilik çay kapasitesine sahip. Jumbo Metalix Serisinin Şıklığı Bu Çaydanlıkta Jumbo Metalix çaydanlık parlak dış yüzeyi ve gold renkteki kulp ve kapak kısmıyla çok hoş görünüyor. 18/10 paslanmaz çelik kalitesiyle üretilen bu ürünü uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz. Çaydanlık seçimi yaparken özellikle dikkat edilen kriterlerden olan kapasite de bu üründe mevcut. 4 kişiye yetecek kadar çayı içine alabilen Jumbo Metalix titanyum gold çaydanlığın ideal büyüklükteki demlik ve suluk kısımları sayesinde sevdiklerinizi lezzetli çaya doyurabilirsiniz. Ayrıca ürün çelik malzemeden oluştuğu için geç soğuma özelliğine de sahip. Böylece Jumbo Metalix çaydanlık, çayınızı uzun saatler ideal sıcaklıkta tutarak zamanda tasarruf etmenize de olanak tanıyor. Üstelik bu ürünü temizlemek için tek seçeneğiniz elde yıkama da değil. Bulaşık makinesinde yıkanabilme avantajı sunan bu şık Jumbo çaydanlıkla pratik kullanımın tadını çıkarabilirsiniz. İdeal boyutu, parlak dış yüzeyi, gold detayları ve dayanıklı yapısıyla Jumbo Metalix titanyum gold çaydanlık burada sizi bekliyor. Ürün Özellikleri Renk: Titanyum Gold Materyal: Paslanmaz Çelik Kulp Materyali: Titanyum Gold Paslanmaz Çelik Set İçeriği 1 Adet Suluk 1 Adet Demlik 1 Adet Demlik Kapak Ürün Ölçüleri Demlik: 1,1 lt Su Kapasitesi: 1,5 lt Çaydanlık taban kalınlığı 1 mm'dir.
  • İndüksiyonlu ocaklarda kullanıma uygundur.
  • Bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Hacim 3 L +
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver