Jumbo Glory Double Wall 400 ml 2'li Kase

850 TL
(425 TL / adet)
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jumbo Glory Double Wall 400 ml 2'li Kase

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Andokya Satıcı Ünvanı: EMRE ÇİFCİBAŞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2540709461
    Bu ürün Andokya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo Glory double wall çift cidarlı kase 400 ml 2'lı HRC parçası, birinci sınıf kalitesi, çok amaçlı kullanımı ve zamansız tasarımı ile bu sayfada karşınızda. Siz de mutfağınızda böyle kaliteli bir çift cidarlı sete sadece birkaç tıkla sahip olabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken ürünü hemen şimdi sepete eklemek. Alışverişi tamamladığınızda satın aldığınız Jumbo Glory double wall çift cidarlı bardak, kısa sürede kapınıza geliyor. İdeal ölçüsü ile kullanıcılardan tam puan alan bu seti ister içeceklerinizi isterseniz fındık, fıstık gibi atıştırmalık kuru yemişlerinizi servis etmek için kullanmanız mümkün. Üstelik setin çift cidarlı oluşu da cabası. Böylece sıcak veya soğuk içecekleri rahatlıkla yudumlayabilirsiniz. Siz de Jumbo Glory double wall çift cidarlı 2'li bardak alın, estetikle konfora aynı anda sahip olun Her Eve Lazım Çift Cidarlı 2'li Kase Jumbo Glory serisinden double wall çift cidarlı kase hem son derece ideal büyüklükte hem de çok şık. Özel dış camı sayesinde ellerinizi ısıdan koruyan bu ürünü ister aile üyelerinizle ister ziyaretinize gelen konuklarla geçireceğiniz zamanlarda tercih edebilirsiniz. Bu çift cidarlı kaseler hem bardak hem de kase olarak kullanılabiliyor. Onunla sıcak içecekler uzun süre sıcak, soğuk içecekler ise uzun süre soğuk. Üfleme yoluyla zanaatkarlar tarafından titizlikle üretilen Jumbo Glory double wall çift cidarlı kaseler birinci sınıf malzemeleri sayesinde hem mikrodalga fırına hem de bulaşık makinesine girebilir. Siz de böyle kullanışlı bir ürüne mutfağınızda yer açın, Jumbo kalitesini deneyimlemeye başlayın! Ürün Özellikleri Malzeme: Cam Parça Sayısı: 2 Parça Ürün Ölçüsü Hacim: 400 ml Mikrodalga fırında ve bulaşık makinesinde kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Hacim 250 - 499 cc
  • Ürün Tipi Çerezlik
  • Parça Sayısı 2 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver