Jumbo Glory Double Wall 2'li Bardak 350 ml

694 TL
(347 TL / adet)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL

Ürün Bilgileri

Jumbo Glory Double Wall 2'li Bardak 350 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Andokya Satıcı Ünvanı: EMRE ÇİFCİBAŞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2540709461
    Bu ürün Andokya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçecek sunumlarını şık ve özel hale getiren Jumbo Glory Double Wall 350 ml 2'li bardak özel tasarım detaylarıyla göz dolduruyor. Çift cidarlı özel dış camı sayesinde el yakmayan Jumbo Glory bardak 2’li olarak sizlerle buluşuyor. Sevdiklerinizle gerçekleştireceğiniz keyifli kahve sohbetlerinize eşlik etmeye aday Glory bardak, şık ikramlar için de vazgeçilmez. Farklı ısılardaki içecekleri gönül rahatlığıyla servis edebilmenize olanak sunan ürün, çift cidarlı tasarımı ile de son derece şık bir görüntü sunuyor. İster kahve gibi sıcak içecekleri isterseniz de smoothie, milkshake gibi soğuk içecekleri servis ederken kullanabileceğiniz bu 2’li bardak özenli bir sunum yapabilmenize imkan sağlıyor. En sevdiğiniz bardaklarınız arasında yerini almaya aday Glory 2’li bardak setine sahip olmak için acele edin! Sıcak Kahveler ya da Soğuk İçecekler İçin İdeal Glory bardak hem sıcak hem de soğuk içecek servisleri için ideal. Özel dış camı sayesinde el yakmadığı için çay, kahve gibi sıcak içecek servislerinde de kullanılabilen ürün aynı zamanda sıcak yaz günlerine ferahlık katacak soğuk içecekleri de şık bir şekilde sunabilmenize olanak sağlıyor. Uzun süreli sıcaklık ve soğukluk sağladığı için hem şık hem de işlevsel bir ürün olan Glory bardak, aynı zamanda temizlik noktasında da pratiklik sunuyor. Bulaşık makinesinde rahatlıkla yıkayabileceğiniz bu bardak seti, uzun ömürlülük konusunda da iddialı. 7,5-12 cm ölçülerinde olan ürün aynı zamanda 350 ml‘lik hacmiyle de tatmin ediyor. Renk: Şeffaf Malzeme: Cam Parça Sayısı: 2 Parça Set İçeriği
  • 2 Adet Double Wall Bardak Ürün Ölçüleri: Hacim: 350 ml Uzunluk: 7,5 - 12 cm :check_mark:Özel dış camı sayesinde el yakmaz. :check_mark:Kahve içebilir, sunumlarınızda kullanabilirsiniz. :check_mark:Farklı ısılardaki içecekleri servis edilebilir. :check_mark:Uzun süreli sıcaklık, soğukluk sağlar. :check_mark:Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Meşrubat Bardağı
  • Parça Sayısı 2 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver