Jumbo Felix 4 Parça Tencere Seti

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.915 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.298 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.448 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.999 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Jumbo Felix 4 Parça Tencere Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alphotek Satıcı Ünvanı: ALPHO TEKNOLOJİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0057051507000001 Vergi Kimlik Numarası: 0570515070
    Bu ürün Alphotek tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Profesyonel bir pişirme deneyimi sunan Jumbo Felix 8 parça çelik tencere seti yüksek kalitesi ile karşınıza çıkıyor. Paslanmaz çelikten üretilen bu set uzun yıllar boyunca kullanım olanağı sahip. Sağlamlığı ve dayanıklılığı yanında modern tasarımıyla da ön plana çıkmayı başarıyor. Şık ve standartların dışında olan tasarımı pek çok kullanıcı tarafından da ilgi görüyor. Kare görünümü sete farklı bir görünüm katarak diğer modellerinden ayrılmasına yardımcı oluyor. 8 parçadan oluşan Jumbo Felix tencere seti dilediğiniz yemeği hazırlayabilmenize imkân tanıyor. Her mutfakta mutlaka olması gereken bir temel eşyaları tek bir set içerisinde sizlere sunuyor. Siz de sevdiklerinize harika sofralar oluşturmak istiyorsanız Jumbo Felix tencere setiyle yemeklerinizi hazırlayabilir, lezzetli sunumlarda bulunabilirsiniz. Jumbo kalitesinde bu tencere setini kaçırmamak için hemen sepetinize ekleyebilirsiniz. Mutfaktaki Yaratınız: Jumbo Felix Tencere Seti Jumbo Felix, ergonomik tasarımı ve kullanım kolaylığı ile sevilen tencere modelleri arasında. Farklı boyut ve kapasiteleri sayesinde çorbadan ana yemeğe kadar her yemeği yapabilmenize imkân tanıyor. Diğer tencere setlerine göre daha büyük ölçülere sahip olan Felix tencere seti, geniş aileler içim ideal bir tercih oluyor. Set içerisinde her ebattan tencere bulunuyor olup yalnızca geniş aileler değil çekirdek aileler de düşünülüyor. Dolayısıyla ister geniş ister çekirdek bir aileye sahip olun Jumbo Felix tencere setini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Jumbo Felix tencere takımı kalın tabanı sayesinde sıcaklık dağılımını eşit miktarda yaparak yiyeceklerin aynı ölçüde pişmesini sağıyor. Tüm bunların yanında kaliteli malzemesi sayesinde çizilme ve aşınmalara karşı dirençli bir özelliğe sahip. Hem profesyonel kullanım hem de ev içi kullanıma uygun olan bu tencere setini size sepetinize ekleyebilir, yemek yapma deneyiminizi arttırabilirsiniz. Ürün Özellikleri Renk: Çelik Malzeme: Paslanmaz Çelik Parça Sayısı: 8 Parça Set İçeriği 24 cm Büyük Tencere - 4,25 litre 20 cm Orta Tencere - 2,4 litre 18 cm Küçük Tencere - 1,85 litre 24 cm Basık Tencere - 3 litre Ürün Özellikleri İndüksiyonlu ocaklarda kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Özellik İndüksiyon Ocakta kullanılabilir
  • Dış Materyal Çelik
  • İç Materyal Çelik
  • Materyal Çelik
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 4 Parça
Geri Bildirim Ver