Jumbo Doha Çaydanlık

4.199 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jumbo Doha Çaydanlık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kupon Satıcı Ünvanı: YASİN ŞENCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8030388611
    Bu ürün Kupon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo Doha Çaydanlık Jumbo Doha çaydanlık en sevilen modellerin arasında yer alıyor. Hem şekli hem de özellikleriyle dikkat çeken model birçok avantajlı özelliği bir arada bulunduruyor. Siz de kullanımı kolay ve küçük boyutlara sahip bir çaydanlık arıyorsanız Doha modelini rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Paslanmaz çelik materyalden üretilen bu ürün lezzetli çaylar demlemek için de bire bir. Jumbo kalitesini yansıtan Doha modeline dair daha fazla bilgiye sahip olmak için siz de hemen sayfamızı inceleyebilirsiniz. Jumbo Doha Çaydanlığın Öne Çıkan Özellikleri Mutfağınızda her vakit kaynayacak küçük bir çaydanlığa ihtiyaç duyuyorsanız Jumbo çelik çaydanlık modelini tercih edebilirsiniz. Bu model lezzet dolu kahvaltı sofralarının yanı sıra öğün aralarında da size eşlik edecek. Ayrıca çayın bir başka keyif verdiği, televizyon karşısında geçirilen vakitlerde de Doha çaydanlığı kullanabilirsiniz. Çekirdek ailelerin kullanımına uygun olan model, yalnız yaşayanların da tercihi. 3-4 kişilik kapasiteye sahip olan bu ürün aynı zamanda kullanışlı özelliklere sahip. Kapsül tabanı, ısı transferi yaparak hem zamandan hem de enerjiden tasarruf etmenize yardımcı oluyor. Bunun yanı sıra dayanıklı taban yapısı, indüksiyonlu ocaklar dahil olmak üzere tüm ocak tiplerinde rahatlıkla kullanılabiliyor. Siz de her tür kullanıma uygun olan bu çaydanlık sayesinde çaylarınızı keyifle demleyebilirsiniz. Kullanım sonrasında ise çaydanlığınızı bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Zarar görmesinden endişelenmeden bulaşık makinesine atabileceğiniz Jumbo Doha hem tasarımı hem de kalitesiyle zamansızlığını ortaya koyuyor. Çayın Keyfini Artıran Ayrıntılar Çayın lezzetini koruyan Jumbo full metal çaydanlık, tasarımı sayesinde pratik bir şekilde kullanılabiliyor. Geniş ağız yapısı, çaydanlığı elinizde temizlerken daha rahat hareket edebilmenize imkan tanıyor. Dayanıklı malzemelerden üretilen Jumbo Doha, 2 yıl boyunca garantili ve sağlam ürün sigortasına sahip. Siz de uzun süre rahatça kullanabileceğiniz bu çaydanlığı tercih ederek çaylarınızı pratik bir şekilde demleyebilirsiniz. Ayrıca metalin güçlü görüntüsünü yansıtan ürünün parlak çelik yüzeyi, bu görüntüyü koruyabilmesi için özel polisaj işleminden geçiyor. Böylece çaydanlık sık kullanıma bağlı olarak zarar görmüyor. Sofralarınıza eşlik edecek bu şık Jumbo küçük çaydanlık modeliyle siz de çaylarınıza lezzet katabilirsiniz. Ürüne dair daha fazla bilgiye sahip olmak için sayfamızı inceleyebilir ve bu çaydanlığa Jumbo güvencesiyle kolayca sahip olabilirsiniz. Jumbo Doha ile birlikte kullanabileceğiniz çay sunum aksesuarlarını görmek içinse tıklayabilirsiniz. Ürün Özellikleri Renk: Çelik Materyal: Paslanmaz Çelik Kulp Materyali: Paslanmaz Çelik Ağırlık: 1,68 kg Set İçeriği 1 Adet Suluk 1 Adet Demlik 1 Adet Demlik Kapak Ürün Ölçüleri Demlik: 0,8 lt Su Kapasitesi: 1,5 lt İndüksiyonlu ocaklarda kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Hacim 0 - 1,99 L
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver