Jumbo Çift Camlı 2li Kulplu Bardak 250 ml 6764

499,99 TL
(250 TL / adet)
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
548,99 TL

Ürün Bilgileri

Jumbo Çift Camlı 2li Kulplu Bardak 250 ml 6764

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MegaMall Satıcı Ünvanı: FATMA ULU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8870588376
    Bu ürün MegaMall tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo Glory Double Wall bardak takımı ile çift cidar teknolojisine merhaba! Bu benzersiz ikili set, en sevdiğiniz sıcak içecekleri uzun süreler aynı sıcaklıkta ve tazelikte tüketmenize olanak sunuyor. Özel çift cidarlı yapısı ile ısıyı hapseden ve içeceğinizi uzun saatler sıcak tutan bu harika ürün, kahve ve çay saatlerinize keyif katmak üzere burada sizi bekliyor. Siz de hemen şimdi tüm detaylarıyla bu ikili bardak setini yakından inceleyin ve ister kendiniz ister sevdikleriniz için bu ürünü anında satın alın. Şıklık ve İşlevsellik Bir Arada Jumbo Glory 2'li çift cidarlı bardak takımı, modern ve minimalist görünümünün yanı sıra işlevsellik bakımından da harika bir deneyim vadediyor. Bu bardak takımı içerisinde başta çay ve kahve olarak pek çok farklı sıcak içecek tüketebilir, aynı şekilde buzlu soğuk kahve ya da buzlu çay gibi soğuk içecekler hazırlamayı da tercih edebilirsiniz. Hangi ısıda bir ürün koyarsanız koyun, ilgili ısıyı en iyi şekilde korumak üzere tasarlanan Jumbo çift cidarlı kulplu bardak takımı, 250 ml'lik kapasitesiyle yeterli bir alan sunuyor. Ürünler aynı zamanda bulaşık makinesinde yıkanabilir oldukları için de temizlik ve bakım açısından da kolaylık sağlamayı ihmal etmiyor. Daha fazla çift cidarlı ürünü incelemek ve onlara sahip olmak için Çift Cidarlı Ürünler kategorimizi inceleyebilirsiniz. Double Wall Tasarımla Üstün Isı Yalıtımı Jumbo 2 kişilik çift cidarlı bardak takımı, içerisindeki iki adet cam double wall kupa ile burada beğeninize sunuluyor. Kendiniz ve eşiniz için gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bu takım, özel dış camı sayesinde el yakmıyor ve ısıyı mükemmel bir biçimde hapsederek içeceğinizi çok daha uzun bir zaman zarfı boyunca sıcak tutuyor. Sabah kahvenizi yudumlarken işe dalsanız bile Jumbo Glory double wall bardak takımı kahvenizi sıcak tutmayı garantiliyor. Üstelik kulplu olduğu için bu kupalar, kullanım açısından da ekstra pratiklik sağlıyor. Evinizde mutlaka konforunu isteyeceğiniz bu harika takımı siz de hemen şimdi Jumbo ayrıcalıklarıyla satın alabilirsiniz. Renk: Şeffaf Şekil: Yuvarlak Malzeme: Cam Parça Sayısı: 2 Parça Set İçeriği
  • 2 Adet Double Wall Kulplu Bardak Ürün Ölçüleri: Hacim: 250 ml Uzunluk: 8,5 - 11 cm :check_mark:Özel dış camı sayesinde el yakmaz. :check_mark:Farklı ısılardaki içecekleri servis edilebilir. :check_mark:Uzun süreli sıcaklık, soğukluk sağlar. :check_mark:Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Meşrubat Bardağı
  • Parça Sayısı 2 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver