Jumbo Assos Çelik 6 Parça Midi Tencere Seti

5.200 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
5.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.499 TL

Ürün Bilgileri

Jumbo Assos Çelik 6 Parça Midi Tencere Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CINCIK Satıcı Ünvanı: SIDDIKA TUNÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8660141493
    Bu ürün CINCIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yemeklerinizi sağlıkla ve ustaca pişirmenin sırrı Jumbo Assos tencere setinde saklı. 6 parçadan oluşan bu set dayanıklılık, tasarım ve kullanım konusunda uzun yıllar vazgeçilmeziniz olmaya aday. Assos tencere setinin estetik görünümü hem modern hem de klasik mutfak dekorasyonlarına uyum sağlayabiliyor. Bu avantaj ile mutfağınızı uyum içinde zenginlik ve zarafet katabilirsiniz. Buna ek olarak Assos tencerelerinin tasarımı detaylarıyla da fark yaratıyor. Setin içerisindeki tencerelerin geometrik şekilleri andıran kapak ve kulp tasarımı mutfak stilinde çarpıcı bir görünüm oluşturuyor. Sofranızda veya mutfağınızda sıra dışı bir görünüm oluşturmak için doğru adrestesiniz. Yemek hazırlamanın en estetik ve konforlu hali için hemen Assos tencere takımını sepetinize ekleyin! Efsanevi Lezzetler İçin Güçlü Ortak Jumbo Assos tencere takımı estetik görünümüyle gösterdiği üstün performansı kullanım dayanıklılık konusunda da göstermeyi başarıyor. Paslanmaz çelikten üretilen bu set dayanıklı yapısıyla uzun süre ışıltısından ödün vermiyor. Yemeklerinizi profesyonel seviyede pişirmenin konforunu Jumbo Assos tencere takımıyla keşfedin! Buna ek olarak ürün hijyenik ve sağlıklı kullanım için de birebir. Elde yıkama ve bulaşık makinesinde temizlenmeye uygunluk gösteren Assos yemek setiyle lezzetlerin sonu gelmesin! Yemeklerinizle konuklarınızı mest etmek istiyorsanız her açıdan kusursuz bir yapıya sahip olan Assos tencere setini sakın kaçırmayın! Mutfağınızı farklı gereçlerle zenginleştirmek isterseniz sitemizdeki diğer ni inceleyebilirsiniz. Ürün Özellikleri: Renk: Çelik Malzeme: Paslanmaz Çelik - Cam Parça Sayısı: 6 Parça Set İçeriği: 1 Adet Büyük Tencere - 2,28 litre 1 Adet Orta Tencere - 2 litre 1 Adet Küçük Tencere - 1,4 litre 3 Adet Tencere Kapak Ürün Özellikleri Bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Özellik İndüksiyon Ocakta kullanılabilir
  • Dış Materyal Çelik
  • İç Materyal Çelik
  • Materyal Çelik
  • Renk Gri
  • Parça Sayısı 6 Parça
Geri Bildirim Ver