Jumbo 9401 84 Parça 12 Kişilik Çatal Kaşık Bıçak Seti Kutulu

9.748 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.750 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.500 TL

Ürün Bilgileri

Jumbo 9401 84 Parça 12 Kişilik Çatal Kaşık Bıçak Seti Kutulu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GoldenStone Satıcı Ünvanı: ALTUNTAŞ MOBİLYA METAL PLASTİK TEKSTİL İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0068073861500028 Vergi Kimlik Numarası: 0680738615
    Bu ürün GoldenStone tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo 9401 84 parça 12 kişilik ÇKB set gümüş renkli sapları ve çelik rengi uçlarıyla görenleri büyülüyor. Jumbo kalitesinin en şık örnekleri arasında yer alan bu 84 parça çelik çatal kaşık bıçak takımına sadece birkaç tıkla kolayca ulaşmak mümkün. Tek yapmanız gereken ürünü sepetinize eklemek. Alışverişi tamamladığınızda satın aldığınız bu harika set, kısa süre içinde kapınıza kadar geliyor. Siz de özel konuklarınız için kullanacağınız şık nızın yanında böyle güzel bir çatal kaşık bıçak seti tercih ederseniz ürünümüzü incelemeye hemen başlayın! 9401 12 Kişilik Çatal Bıçak Takımı Jumbo 9401 gümüş renkli 84 parça 12 kişilik çatal kaşık bıçak seti, paslanmaz çelik malzemeden imal ediliyor. Gerek çeyizler gerek özel konuklara hazırlanan sofralar için değerlendirilebilen bu sette yok yok. Her birinden on iki adet olmak üzere altın ve metal renklerinin parladığı yemek kaşıkları, yemek çatalları ve yemek bıçaklarına ek olarak tatlı kaşıkları, tatlı çatalları, tatlı bıçaklar ve çay kaşıkları da bu takımın bir parçası. İdeal ölçüleri, zamansız tasarımı, paslanmaz çelik malzemesi ve uzun ömürlü yapısıyla Jumbo 9401 84 parça 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı bu sayfada sizi bekliyor. Acele edin, sevdiklerinizi sofranızdaki ışıltıya davet edin! Ürün Ölçüleri Renk: Çelik Malzeme: Paslanmaz Çelik Kişi Sayısı: 12 Kişilik Parça Sayısı: 84 Parça Set İçeriği 12 Adet Yemek Kaşığı 12 Adet Yemek Çatalı 12 Adet Yemek Bıçağı 12 Adet Tatlı Kaşığı 12 Adet Tatlı Çatalı 12 Adet Tatlı Bıçağı 12 Adet Çay Kaşığı Ürün Ölçüleri Yemek Kaşığı: 19,5 cm Yemek Çatalı: 19,5 cm Yemek Bıçağı: 22,5 cm Tatlı Kaşığı: 17 cm Tatlı Çatalı: 17,8 cm Tatlı Bıçağı: 20,5 cm Çay Kaşığı: 11 cm Uzun ömürlü kullanım için elde yıkama tavsiye edilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 84
  • Kişi Sayısı 12 Kişilik
  • Ürün Tipi Çatal-Bıçak-Kaşık Seti
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver