Jumbo 8100 5 Parça Servis Seti

2.399 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jumbo 8100 5 Parça Servis Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Silver-cook Satıcı Ünvanı: SERKAN ALTUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4047489521400001 Vergi Kimlik Numarası: 0670595918
    Bu ürün Silver-cook tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo 8100 servis seti ile yemeklerinizi kolaylıkla sunabilirsiniz. Pratik kullanımları ile öne çıkan bu servis seti 5 parçadan oluşuyor. Servis çatıi kaşığı, pasta küreği, çorba kepçesi ve yemek kevgirinin yer aldığı set içeriği mutfak içerisinde en çok ihtiyaç duyulan servis gereçlerini size sunuyor. İhtiyaçları karşılayabilmesinin yanında şıklığı ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Paslanmaz çelikten üretilen bu modeller, dayanıklı bir yapıya da sahip olup uzun yıllar boyunca sizlere eşlik edebiliyor. Mutfaklarınızı ve yemek sofralarınızı işlevsel bir hale getiren Jumbo 8100 5 parça servis seti, her türlü ihtiyaçlarınıza özel olarak tasarlanıyor. Siz de bu servis takımı ile sunumlarını rahat bir şekilde hazırlayabilir ister mutfakta ister sofrada servis işlemlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Sade tasarımı ile yemek takımlarınıza da uyum sağlayan bu seti kaçırmayın! Pratik Ve Şıklığın Buluştuğu Set: Jumbo 8100 Servis Seti Jumbo 8100 servis seti ile pek çok avantaj yakalayabilirsiniz. Pratik kullanımı, ergonomik tasarımı ve tutuş kolaylığıyla servis sırasında aradığınız rahatı yakalayabilmenize yardımcı oluyor. Her bir parça özenle tasarlanmış olup geniş yüzeyleri sayesinde servis etmek istediğiniz yemekleri rahatlıkla tabaklamanızı sağlıyor. Avuç içerisine oturan sap kısmı güvenli bir kullanım alanı da oluşturuyor. En dikkat çekici özelliklerinden biri de minimalist ve şık tasarımı. Gri renkli bu servis seti parlak yüzeyiyle sofralarınıza zarif bir dokunuş katıyor. Diğer mutfak gereçleri ile de uyum sağlayan bu servis seti ile pratik kullanım performansına erişebilirsiniz. Dayanıklılığı, pratikliği ve şıklığı bir araya getiren Jumbo kalitesindeki bu servis setine siz de sahip olmak istiyorsanız hemen sipariş oluşturabilirsiniz. Ürün Özellikleri Renk: Çelik Malzeme: Paslanmaz Çelik Parça Sayısı: 5 Parça Set İçeriği 1 Adet Servis Kaşığı - 25 cm 1 Adet Servis Kevgiri - 26 cm 1 Adet Servis Çatalı - 27 cm 1 Adet Servis Küreği - 25 cm 1 Adet Servis Kepçesi - 25 cm

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 5-8
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Özellik BPA Free
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

Jumbo 8100 Servis Takımı 5 Parça

Mutfakta zaman geçirmekten mutlu olan ve yemek yapmayı seven kişiler için mutfak gereçlerinin ayrı bir yeri vardır. Bu gereçler, ergonomik yapıları ve hayatı kolaylaştıran özellikleriyle önem kazanır. Yemeklerin sunumunu kolaylaştıran modeller öncelikli olarak tercih edilir. Özenle hazırlanan yemeklerin sunumunun kolay ve düzgün yapılabilmesini sağlayan servis takımları, zengin çeşitleri ve şık tasarımlarıyla öne çıkar. Jumbo markası 1947 yılından beri mutfak ürünlerinde gösterdiği gelişimle dikkat çeker. Jumbo, küçük bir atölye olarak çıktığı yolda, kaliteli ve çarpıcı tasarımlarıyla sayısız ödül alarak Türkiye’de ve dünyada bilinen markalar arasına girer. Estetik görünümlü tasarımlarıyla beğeni toplayan markanın popüler ürünlerinden olan Jumbo 8100 Servis Takımı 5 parça 500.01.01.0867 modeliyle istediğiniz kaliteyi yakalayabilir ve sunumlarınızı kolayca yapabilirsiniz.

  • Güçlü marka
  • Ergonomik ve şık tasarım
  • Paslanmaz çelik

Kullanışlı Tasarımıyla Jumbo Servis Takımı Özellikleri

Kullanışlı Tasarımıyla Jumbo Servis Takımı Özellikleri

Yemek hazırlığı ve sunumu sırasında kullanılan servis takımları mutfakta önemli bir yere sahiptir. Jumbo 8100 servis takımı 5 parça sağlığa zararsız 18/10 paslanmaz çelik malzemeden üretilir. Kaliteli çelik yapısı sayesinde dayanıklı, birlikte kullanılan yemek takımlarını uyumlu olan ürünü yıllarca kullanabilirsiniz. Jumbo servis seti, standart servis takımlarında bulunan klasik 5 parça şeklinde tasarlanır. Ürün içeriğinde servis çatalı, servis kaşığı, pasta küreği, çorba kepçesi, yemek kevgiri bulunur. Bütün parçalar çelik malzemeden üretildiği için kararma, çizilme, paslanma sorunları yaşanmadan uzun yıllar kullanılabilir. Ürün, özenle hazırlanan sofralarda yemeklerin sunumunu pratik şekilde, görselini bozmadan yapabilmesiyle müşteri memnuniyetini kazanır. Jumbo 8100 servis takımı 5 parça kullananlar kaliteli malzemesi ve estetik görünümünden dolayı duydukları memnuniyeti belirtir. Siz de bu modeli tercih ederek sofralarınızda konforlu sunumlar yapabilirsiniz.

Jumbo 8100 Servis Seti 5 Parça Kullanım Avantajları

Jumbo 8100 Servis Seti 5 Parça Kullanım Avantajları

Jumbo 8100 servis seti, güvenle kullanabileceğiniz materyali ve uzun yıllar modası geçmeyen dizaynı ile dikkat çeker. Modelin gümüş renkli tasarımı yemek takımlarınızla uyum sağlayarak estetik bir görünüm sunar. Takımın parçaları arasında bulunan kevgir ile kızartma yağı içindeki yiyeceklerin yağını ya da haşlama suyu içindeki yiyeceklerin suyunu süzerek servis yapabilirsiniz. Kepçeyle çorba, komposto, hoşaf gibi sulu yemekleri, çatalla et ürünlerini, kürekle pasta ya da hamur işlerini, kaşıkla yemekleri ve salataları servis yapabilirsiniz. Jumbo servis takımı parçalarını yemek pişirirken kullanabileceğiniz gibi sofrada yiyeceklerin sunumunda kullanabilirsiniz. Jumbo 8100 servis takımı 5 parça yorumları incelendiğinde modelin paslanmaz çelik malzemesi, 5 ayrı kullanışlı parçası ve şık tasarımıyla ön plana çıkar. Bu ürünü lezzetli yemekler yaparken ve estetik sunumlar için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Jumbo 8100 Servis Takımı Fiyatları

Avantajlı Jumbo 8100 Servis Takımı Fiyatları

Misafir için kurulan şık sofralarda kullanılan ürünler masaya şıklık kattığı gibi yemeklerin görünümünün bozulmadan alınmasını, tabaklara istenilen ölçüde dağıtılmasını sağlar. Jumbo servis takımı 5 parça modelini tercih ederek şıklığı ve pratikliğiyle sofranıza gösterdiğiniz özeni tamamlayabilir, misafirlerinizin beğenisini de kazanabilirsiniz. Ürünü sağlığa zararsız çelik malzemesi sayesinde yiyeceklerinize güvenle temas ettirebilirsiniz. Çeliğin yapısı elde ve bulaşık makinesinde yıkamaya uygun olduğu için temizliği kolaydır, zamandan tasarruf sağlar. Isıya dayanıklı olan ürün yemeklerin pişmesi sırasında rahatlıkla kullanılabilir ve herhangi bir zarar görmez. Ürünü kendi eviniz için alabilir, çeyizinizi tamamlayabilir, yakınlarınıza ev hediyesi olarak değerlendirebilirsiniz. Jumbo 8100 servis takımı 5 parça fiyatları ürünün kalitesi, seçkin markası, müşteriye sunduğu konforu, gösterdiği performansı dikkate alınarak belirlenir. Ürünle ilgili Trendyol’da incelemeler yapabilir, bütçenize uygun fiyat avantajlarıyla sipariş verebilirsiniz.