Jumbo 5100 Quartz Titanyum Bronz 84 Parça 12 Kişilik Çkb Seti

22.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
22.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
25.699 TL

Ürün Bilgileri

Jumbo 5100 Quartz Titanyum Bronz 84 Parça 12 Kişilik Çkb Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JUMBO TÜRKİYE Satıcı Ünvanı: JUMBO EV GEREÇLERİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484087389433427 Vergi Kimlik Numarası: 4840873894
    Bu ürün JUMBO TÜRKİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo 5100 Quartz titanyum bronz 84 parça 12 kişilik ÇKB set sadeliği, efsane titanyum bronz rengiyle birleştiren ürünlerden. Zarif ve modern çizgileri, göz yormayan tasarımı ve kolay kavranan tutma sapları ile bu titanyum bronz çatal bıçak takımına sadece birkaç tıkla kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken ürünü sepetinize eklemek. Alışverişinizi tamamladığınızda satın aldığınız bu çatal kaşık bıçak takımı, kısa süre içinde adresinize teslim ediliyor. Siz de özel konuklarınıza güzel, kaliteli ve zarif sofralar kurmak isterseniz şık nızı Jumbo 5100 Quartz titanyum bronz 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı ile birleştirmeyi deneyin. Ürünü incelemeye hemen başlayın! Bronzun Güzelliği Bu Sette Jumbo 5100 Quartz titanyum bronz 84 parça 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı paslanmaz çelik malzemeden üretiliyor. Uzun ömürlü yapısı sayesinde ister çeyizler için ister bireysel kullanım için gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bu takımın içindeki tüm parçalar çok özel. Üstelik her birinin ölçüsü de son derece ideal. Jumbo 5100 Quartz titanyum bronz set içinde, her birinden on ikişer adet olmak üzere yemek kaşıkları, yemek çatalları ve yemek bıçaklarına ek olarak tatlı kaşıkları, tatlı çatalları ve tatlı bıçaklarını da görmek mümkün. Kolay kavranan sapları, zarif tasarımı ve Jumbo kalitesi ile bu çatal kaşık bıçak takımını sayfamız üzerinden hemen satın alın, sofralardaki ışıltıyı katlayın! Ürün Özellikleri Malzeme: Paslanmaz Çelik Renk: Titanyum Bronz Kişi Sayısı: 12 Kişilik Parça Sayısı: 84 Parça Set İçeriği 12 Adet Yemek Kaşığı 12 Adet Yemek Çatalı 12 Adet Yemek Bıçağı 12 Adet Tatlı Kaşığı 12 Adet Tatlı Çatalı 12 Adet Tatlı Bıçağı 12 Adet Çay Kaşığı Ürün Ölçüleri Yemek Kaşığı: 20,6 cm Yemek Çatalı: 20,7 cm Yemek Bıçağı: 23,5 cm Tatlı Kaşığı: 17 cm Tatlı Çatalı: 17,7 cm Tatlı Bıçağı: 20,7 cm Çay Kaşığı: 11 cm Uzun ömürlü kullanım için elde yıkama tavsiye edilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 84
  • Kişi Sayısı 12 Kişilik
  • Ürün Tipi Çatal-Bıçak-Kaşık Seti
  • Materyal Paslanmaz Çelik
Geri Bildirim Ver