Jumbo 1400 12 Kişilik 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti

10.149,30 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.843,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15.999 TL

Ürün Bilgileri

Jumbo 1400 12 Kişilik 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JUMBO TÜRKİYE Satıcı Ünvanı: JUMBO EV GEREÇLERİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484087389433427 Vergi Kimlik Numarası: 4840873894
    Bu ürün JUMBO TÜRKİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zarif, zamansız ve kaliteli bir çatal kaşık bıçak takımı arıyorsanız, arayışınıza an itibariyle son verebilirsiniz: Jumbo 1400 12 kişilik 84 parça çatal kaşık bıçak takımı, tüm bu aradıklarınızı ve daha fazlasını size sunmaya hazır. Toplam 84 parçadan oluşan bu çatal kaşık bıçak takımını ömürlük olarak kullanabilir ve son derece rahat edebilirsiniz. Zamansız Şıklık & Zarafet Jumbo 1400 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı, zamansız tasarımıyla ön plana çıktığı için sayısız sofrada ve dekorasyon anlayışında kendini ön plana çıkartmayı ve uyum sağlamayı başarıyor. Klasik bir çatal kaşık bıçak takımı tasarımına sahip olan bu set, geleneksel çizgilerin ön plana çıktığı bir dizayn ile özellikle klasik sofralara mükemmel uyum sağlıyor. Tasarım açısından bir miktar vintage havasına da sahip olan Jumbo 1400 çatal kaşık bıçak takımı, kullanıcısına her seferinde keyifli bir kullanım vadediyor. Bu setin içerisinde toplamda 12 kişiye yetecek miktarda yemek çatalı, yemek kaşığı, yemek bıçağı, tatlı kaşığı, tatlı çatalı, tatlı bıçağı ve çay kaşığı bulunuyor. Paslanmaz çelikten üretilmiş olan bu set aynı zamanda Jumbo kalitesi ile de bir araya geldiği için uzun yıllar güvenli ve dayanıklı bir kullanım garantisi sunuyor. Her Sofranın Parlayan Yıldızı Jumbo 1400 12 kişilik 84 parça çatal kaşık bıçak takımını pek çok farklı yemek takımı ve servis gereci ile gönül rahatlığıyla birleştirebilirsiniz. Eğer klasik hatların ön plana çıktığı, geleneksel çizgilerle bezenmiş bir yemek takımınız varsa, bu set tam ona göre. Bununla birlikte modern ve minimal hatlı bir yemek takımını sergilediğiniz sofralarınızda da yine bu seti kullanarak masanıza hareketlilik getirebilir ve farklı tarzları bir araya getirerek konuklarınızı şaşırtabilirsiniz. İstisnasız her dekorasyon stiline ve sofra sunumuna uyum sağlayacak bu seti ömürlük olarak satın alabilir ya da sevdiklerinizin çeyizi için hediye alternatifi olarak değerlendirebilirsiniz. Daha fazla çatal kaşık bıçak takımı için kategorimizi ziyaret etmeniz ve diğer ürünlerimizi incelemeniz yeterli. Ürün Özellikleri Renk: Çelik Malzeme: Paslanmaz Çelik Kişi Sayısı: 12 kişilik Parça Sayısı: 84 parça Set İçeriği 12 Adet Yemek Kaşık 12 Adet Yemek Çatal 12 Adet Yemek Bıçak 12 Adet Tatlı Kaşık 12 Adet Tatlı Çatal 12 Adet Tatlı Bıçak 12 Adet Çay Kaşık Ürün Ölçüleri (Uzunluk): Yemek Kaşığı: 19 cm Yemek Çatalı: 19 cm Yemek Bıçağı: 23 cm Tatlı Kaşığı: 16,7 cm Tatlı Çatalı: 17,7 cm Tatlı Bıçağı: 21 cm Çay Kaşığı: 11 cm Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 84
  • Kişi Sayısı 12 Kişilik
  • Ürün Tipi Çatal-Bıçak-Kaşık Seti
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver