Julius Meinl President Çekirdek Kahve 500 gr

Öğütülme Türü: Çekirdek Kahve
Çekirdek Kahve
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
523,20 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Julius Meinl President Çekirdek Kahve 500 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Thorphil Satıcı Ünvanı: GÖKHAN KORU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5800475988
    Bu ürün Thorphil tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orta Amerika, Güney Amerika ve Güney Doğu Asya'nın en kaliteli Arabica kahve çekirdeklerinden özenle hazırlanan bu lezzetli harman, Linsa Gıda aracılığıyla Türkiye'de ki kahve severler ile buluşuyor.
  • Üst kalite Arabica çekirdeklerden oluşmaktadır. Hafif asiditeli ve orta kavrulmuştur.
  • Tam gövdeli hoş bir aromaya sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 500 gr
Geri Bildirim Ver

Julius Meinl President 500 gr Çekirdek Kahve

Gerçek kahve tutkunlarının favori ürünleri arasında yer alan Julius Meinl President Blend 500 gr çekirdek kahve, markanın en çok sevilen ürünlerinden biridir. Bunun en önemli sebepleri arasında çekirdek formunda olması bulunur. Çekirdek kahveler daha uzun ömürlü olmaları ile öne çıkarlar. Julius Meinl çekirdek kahve de uzun süre tazeliğini kaybetmediği için kahve severler tarafından sıklıkla tercih edilir. İçileceği zaman çekme işlemi uygulandığı için orijinal ve doğal lezzetini kaybetmez. Gerçek formu ve ideal kıvamı ile her zaman keyifli bir içim sunar. President Blend adı altındaki bu ambalajın içerisinde, dünyanın en lezzetli kahve çekirdeklerinden oluşan bir harman bulunur.

  • Orta Amerika ve Papua Yeni Gine’den gelen çekirdekler
  • Arabica ve Robusta çekirdeklerinden oluşan harman
  • Yüksek asitli yapı ve yumuşak içimli kıvam

Julius Meinl President 500 gr Çekirdek Kahvenin İçeriği

Julius Meinl President 500 gr Çekirdek Kahvenin İçeriği

Julius Meinl President Blend 500 gr çekirdek kahve, özel olarak hazırlanan içeriği ile gurme seviyesinde bir ürün olarak piyasaya sürülmüştür. Markanın eski bir tarihe ve gerçek bir kahve kültürüne sahip olması, ürünün de kahve gurmeleri tarafından favoriler arasına eklenmesine neden olmuştur. Julius Meinl President Blend kahvenin 500 gramlık ambalaj içeriğini, gerçek kahve çekirdekleri oluşturur. Bu çekirdekler Orta Amerika, Güney Amerika, Güney Doğu Asya ve Papua Yeni Gine’den gelir. Çekirdekler, söz konusu bölgelerin en yüksek yaylalarında yetiştirilir. Yüksek yaylalarda yetişen çekirdeklerin daha kaliteli olduğu da dünya genelinde kabul gören bir gerçektir. Özel noktalardan, özenle seçilen Arabica ve Robutsa kahve çekirdekleri, Julius Meinl markası ile evlere ve iş yerlerine ulaşmaktadır. Kahvelerin rengi, kokusu ve lezzeti tam kıvamındadır.

Julius Meinl President 500 gr Çekirdek Kahve Lezzetli mi?

Julius Meinl President filtre kahve yorum sayfası incelendiğinde, bu kahveyi tüketenlerin lezzet açısından memnun olduğu rahatlıkla görülebilmektedir. Kullanıcılar, aradıkları yoğun kahve lezzetine Julius Meinl çekirdek kahve ile ulaştıklarını ürün sayfasına yorum olarak yazmıştır. Dolayısıyla bu 500 gramlık bir paket kahveyi satın almadan önce kullanıcı yorumlarını incelemekte fayda vardır. Julius Meinl President Blend 500 gr çekirdek kahvenin bu çok sevilen lezzeti, üst kalite Arabica ve Robutsa çekirdeklerinden gelmektedir. Kahve çekirdeklerinin tam gövdeli olması ve hoş aroması, ağızda güçlü bir tat bırakmaktadır. Orta kavrulmuş olan bu çekirdekler, acı ve ekşi tatların usta eller tarafından harmanlanması sonrası paketlenmiştir. Ağızda ferah tat bırakması ile fark yaratan bu kahve çekirdekleri, yüksek asiditeli, yumuşak ve tatlı bir içim sunarak maksimum lezzete ulaşmayı sağlar.

Julius Meinl President Kahvenin İçimi Nasıl Tavsiye Edilir?

Julius Meinl President filtre kahve çekirdekler hâlinde paketlendiği için içmeden önce birtakım işlemler uygulamak gerekir. Çekirdekleri çektikten sonra demleme aşamasına geçilmelidir. Julius Meinl President Blend 500 gr çekirdek kahve paketinde bulunan kahve çekirdeklerinin hepsi aynı anda çekilmemelidir. Çekirdek formunda kalan kahveler lezzetini ve tazeliğini daha uzun süre korur. Sadece içileceği zaman, ihtiyaç kadar çekirdeğin öğütülmesi daha gerçek ve doğal bir lezzete ulaşabilmek için önemlidir. Julius Meinl President Blend 500 gr çekirdek kahve; French press, filtre kahve makinesi, chemex ve dripper gibi araçlar yardımıyla kullanılabilir. Tüm bu araçlara uygun formda olan kahve çekirdekleri, öğütüldükten sonra damak zevkine göre demlenerek tüketilebilir. Sade hâliyle mükemmel bir filtre kahve lezzeti sunar. Bu nedenle filtre kahve sevenlerin en çok tercih ettiği ürünlerden biridir. Kahveyi sade tüketmek isteyenlerin damak zevkine doğrudan hitap eden bu çekirdekler, demleme işleminden sonra süt ve krema ile de lezzetlendirilebilir.