JUICE PLANET Arınma/detox Paketi

590 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

JUICE PLANET Arınma/detox Paketi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FİT TARIM A.Ş. Satıcı Ünvanı: FİT TARIM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388138106200001 Vergi Kimlik Numarası: 3881381062
    Bu ürün FİT TARIM A.Ş. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arınma/Detox Paketi
  • Detox nedir?
  • Detox vücudun doğal beslenme ve sindirim fonksiyonlarına kısa aralıklarla mola verdiren bu sürede sıvı beslenerek iç sistemlerin düzenini korumayı sağlayan bir oruç yöntemidir. Detox hakkında mutlaka detaylı araştırma yapmanızı, faydalarını ve zararlarını öğrenmenizi ve en önemlisi bu yönteme sizin vücudunuzun ihtiyacı olup olmadığını veya sağlığınıza etkilerinin neler olabileceğini? bir diyetisyene sorarak başlamanızı ısrarla hatırlatırız. Gün boyunca bol su tüketmenizi, çiğneme alışkanlığı ve isteğinden dolayı yalnızca marul, salatalık gibi çiğ sebzeler ile badem, ceviz gibi çiğ kuruyemiş tüketmenizi öneririz. Bu dönem öncesinde ve bu aşamada alkol, sigara ve bol kafein tüketiminden uzak durmalısınız. Vücudunuzdaki toksinleri atmaya çalıştığınızdan gereksiz yükleme yapmaktan kaçınmalısınız. Öncesi ve sonrasında bol yağlı, kalorili, bol karbonhidratlı ürünler tüketmemenizitavsiye ederiz.
  • Nasıl Tüketilir?: Bu paketin İçerisinde gün boyu tüketmeniz için 6 adet 330 ml şişe bulunur. Ürünlerin tamamı hiçbir ısıl işlem uygulanmadan, katkısız, koruyucusuz ve şeker ilavesiz olarak üretilir. Her bir seti bir gün içinde öğünlere bölerek tüketmeniz tavsiye edilir yani 6 adet ürünü 1 gün içindeki 6 öğüne bölerek tüketebilirsiniz. Tüketim sıralaması ise kalorisi en yüksek olandan en düşük olana doğru olabilir. Örneğin, İlk başladığınız ürün kalorisi en yüksek, son içeceğiniz ürün ise kalorisi en düşük olacaktır.
  • İçerik Bilgileri
  • No:137 (330 ml): Yeşil elma, armut, fındık, ıspanak, nane, çörek otu. No:103 (330 ml): Kırmızı elma, armut, muz, zencefil, tarçın. No:127 (330 ml): Yeşil elma, beyaz lahana, çörek otu, chia tohumu. No:102 (330 ml): Yeşil elma, salatalık, maydanoz, roka, buğday çimi. No:106 (330 ml): Yeşil elma, avokado, ıspanak, beyaz lahana, zencefil. No: 105 (330 ml): Kırmızı elma, pancar, ananas, kırmızı lahana.
  • Ek Bilgiler: Ürünler cold-press (soğuk sıkım) yöntemiyle sıkılmakta ve bu sayede meyve-sebzelerdeki vitamin ve mineral oranları maksimum ölçüde korunabilmektedir. Cold-presssed yöntemiyle sıkılıp şişelenen ürünler içerisindeki vitamin ve mineral kaybını önlemek adına -40 °C’de şoklanmakta ve -18°C’de 1 yıl süre ile muhafaza edilebilmektedir. Ürünler donuk olarak sevk edilir. Tüketmek istediğinizde 12 saat öncesinden mevsim özelliklerine göre oda veya buzdolabı sıcaklığında çözdürmeniz yeterli olacaktır.
  • Stok durumuna göre etiket tasarımında değişiklik olabilmekte ancak ürün içeriğinde ve bilgilerinde herhangi bir değişiklik olmamaktadır. Ürün etiketlerinde içerik ve alerjen bilgileri ile tat bilgileri bulunduğu gibi vegan kullanımı bilgileri yer almaktadır.
  • Ürünler donuk/soğuk zincirde sevk edildiğinden tüketiciye ulaştıktan sonra iadesi kabul edilmemektedir.
Geri Bildirim Ver