Joygame Wolfteam 30.000 Joypara

132,49 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
138,50 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
140,53 TL
Kurumsal Fatura
142,88 TL

Ürün Bilgileri

Joygame Wolfteam 30.000 Joypara

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EPİNLİNECOM Satıcı Ünvanı: KERİM OKYAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şırnak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1142576514600001 Vergi Kimlik Numarası: 6400585243
    Bu ürün EPİNLİNECOM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Dijital Ürün
  • Ürün anahtarları ve satınalma detayı SMS & E-mail ile gönderilecektir.
  • Dijital ürünlerde, Mesafeli Satışlar Yönetmeliği’nin 15. maddesi uyarınca ürün iadesi ve iptali yapılamaz.
  • Ürünler kargo veya posta ile gönderilmez.
  • Dijital kart ürünlerinde, platform oyunu ve oyun içi kod satışlarında, Türk Ticaret Kanunu ilgili maddesi uyarınca, ürün iadesi yoktur.
  • Ürünler siparişi takip eden günün mesai saatleri içinde gerekli güvenlik kontrolleri yapıldıktan sonra sms ve e-posta ile iletilmektedir.
  • Oyun kod, oyun içi kod ve kart kodlarını kullanabilmek için 3. firmalara üye ve login olmanız (Steam, Origin, LOL, Xbox vs.), ürün anahtarını girerek oyunları/hizmetleri uyumlu cihazınıza indirmeniz gerekir.
  • Kullanmış olduğunuz bilgisayar/telefon/tablet özelliklerine göre oyun performanslarında değişiklikler yaşanabilir.
  • Ürün isminde yazan DLC ibaresi eklenti paketini ifade eder. Ürün isminde MAC ibaresi ise Apple bilgisayar ile uyumlu olduğunu ifade eder.
Geri Bildirim Ver

Joygame Wolfteam Joypara 30.000 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Oyunlar, günlük hayatın stres atma yöntemlerinden biridir. Her zaman eğlenceli bir stres atma yöntemi bulmak kolay değildir. Oyunlar bu özellikleriyle de oldukça önemli bir yere sahiptir. Joypara, Joygame oyunlarında kullanılan oyun içi satın alma aracıdır. Sevilerek oynanan bir oyun olan Wolfteam’de kullanılan joyparalar kolay bir şekilde temin edilebilir. Joygame Wolfteam 30.000 joypara tam olarak bunu amaçlar. Teknolojiyi son derece iyi kullanır, özelliklerini son teknolojiye göre belirler. Dijital olması sayesinde beklemeden, hızlı bir şekilde sahip olabileceğiniz bu ürün, zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Gelişen oyun teknolojileriyle joyparalar yüksek kalitede oyun zevki sunar. Kullanılan cihaz özelliklerine göre de performansı değişebilir. İstediğiniz özelliklere joyparalarla sahip olup oyun içinde istediğiniz ürünü bu sayede alabilirsiniz.

  • Dijital ürün
  • Anında ulaşma imkanı
  • Nakit ve özel eşyalar satın alma

Joygame Wolfteam 30.000 Joypara Özellikleri

Joygame Wolfteam 30.000 Joypara Özellikleri

Dijital bir ürün olan Joygame 30.000 Wolfteam Joypara tek bir mesaj kodu ile kolaylıkla size ulaşır. Bu sayede ürünü hemen kullanabilirsiniz. Joypara ile oyun içerisinde nakde çevirme işlemi, yeni karakter ve güçlü silah alımları yapılır. Oyun içerisindeki istediğiniz her eşyaya bu dijital paralarla erişebilirsiniz. Hızlı şekilde altın ve kurt dönüşümü yapabilir, insan olma şansı gibi özelliklere de sahip olabilirsiniz. Kullanılan teknolojik alete göre performans da değişiklik yaşanır. İstediğiniz zaman nakde çevirebildiğiniz yapısıyla öne çıkar. Ürünü yükleme işlemi de oldukça kolaydır. Pin bilgileri ile hemen 30.000 joyparaya sahip olursunuz. SMS veya G-mail ile gönderilmesi hız açısından oldukça önemlidir. Joyparayı hemen kullanabilmek adına dijital bir ürün olarak tasarlanır. 30.000 joypara ile birçok oyun içi özellik satın alınabilir. Joygame bünyesindeki tüm oyunlarda rahatlıkla ürünü kullanabilirsiniz.

Joygame Wolfteam 30.000 Joypara Avantajları

Joygame Wolfteam 30.000 Joypara Avantajları

Bir oyunda hızlıca ve istediğin zaman joyparayı aktive edebilmeniz önemlidir. Joygame 30.000 joypara ile bu işlem oldukça basittir. SMS kodu ile elinize ulaşan joypara, kolay yüklenebilmesi ile de avantaj sağlar. Gelişen dijital dünyada yapılan bu sistem oyununuzun kesintiye uğramadan devam edebilmesini amaçlar. Ürünün her cihazdan aktivasyonu mümkündür. İsterseniz telefondan ya da tabletten isterseniz bilgisayardan kolayca bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Oyun içinde kullandığınız birçok üründe Wolfteam joypara kullanmanız zorunlu denebilir. 30.000 joyparayla ihtiyacınız olan zırh, saldırı gücü gibi savaş kazanmada gerekli olan her eşyayı alabilirsiniz. Savaşarak gelir elde edilen Wolfteam oyununda ne kadar gelişip güçlenilirse o kadar başarılı olunur. Bu da joyparalar sayesinde mümkündür. Joygame üzerinden pin kodunu girdikten sonra joypara yüklenir. Yüklendikten sonra ise JP Çevir butonuna bastıktan sonra nakde çevirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Joygame Wolfteam 30.000 Joypara Fiyatları

Joygame Wolfteam 30.000 Joypara Fiyatları

Joygame Wolfteam 30.000 joypara fiyatı alınan joypara miktarı ile doğru orantılı hesaplanır. Kısa bir süre içerisinde aktivasyon kodunun gelmesi ve hemen yüklenebilmesi dijital bir ürün olmanın avantajıdır. Güvenli ve hızlı bir şekilde alabileceğiniz 30.000 joypara sayesinde istediğiniz her zaman oyunda güçlenerek devam edebilirsiniz. Kolay nakde çevirilebilmesiyle oyun içi özelliklerin çoğunu cazip fiyat avantajlarıyla almanız mümkündür. Bu oyunun olmazsa olmazı silahlar ve mühimmatlardır. 30.000 joypara ile satın alınıp kullanılır. Oyun içi satın almanın sağlandığı joyparalarla oyunculara serbestlik ve özgünlük sunar. Joygame Wolfteam 30.000 joypara yorum kısmına gelen değerlendirmeler dikkate alınır. Müşteri memnuniyeti hem fiyat belirlemede hem de ürün geliştirmede önemlidir. Gelişen dijital teknolojiyle hız ve kullanım kolaylığı sağlayan bu ürüne Trendyol aracılığıyla uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.