Joygame Wolfteam 10.000 Joypara

47,59 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
47,59 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Joygame Wolfteam 10.000 Joypara

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OyunKredi Satıcı Ünvanı: HAYMEN BİLİŞİM TEKNOLOJİ LOJİSTİK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460098742700001 Vergi Kimlik Numarası: 4600987427
    Bu ürün OyunKredi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Dijital Ürün
  • Ürün anahtarları ve satınalma detayı SMS & E-mail ile gönderilecektir.
  • Dijital ürünlerde, Mesafeli Satışlar Yönetmeliği’nin 15. maddesi uyarınca ürün iadesi ve iptali yapılamaz.
  • Ürünler kargo veya posta ile gönderilmez.
  • Dijital kart ürünlerinde, platform oyunu ve oyun içi kod satışlarında, Türk Ticaret Kanunu ilgili maddesi uyarınca, ürün iadesi yoktur.
  • Ürünler siparişi takip eden günün mesai saatleri içinde gerekli güvenlik kontrolleri yapıldıktan sonra sms ve e-posta ile iletilmektedir.
  • Oyun kod, oyun içi kod ve kart kodlarını kullanabilmek için 3. firmalara üye ve login olmanız (Steam, Origin, LOL, Xbox vs.), ürün anahtarını girerek oyunları/hizmetleri uyumlu cihazınıza indirmeniz gerekir.
  • Kullanmış olduğunuz bilgisayar/telefon/tablet özelliklerine göre oyun performanslarında değişiklikler yaşanabilir.
  • Ürün isminde yazan DLC ibaresi eklenti paketini ifade eder. Ürün isminde MAC ibaresi ise Apple bilgisayar ile uyumlu olduğunu ifade eder.
Geri Bildirim Ver

Joygame Wolfteam 10.000 Joypara

Oyun tutkunları için vazgeçilmez olan şeylerden biri de yeni çıkan ve keşfedilen seçeneklere ulaşmaktır. Geniş kategori ve çeşide sahip dijital oyunlar içerisinde satın alınan bölümler ya da kısımlar bulunur. Bu aşamalarda oyunseverlerin güvenli aracı, dijital paralardır. Joygame Wolfteam 10.000 joypara ile Joygame üzerinden oyunseverlerle buluşturulan seçeneklerde, tüm satın alma işlemleri güvenle sağlanır. Online oyunlarda sıklıkla ihtiyaç duyulan bu ödeme işlemleri, kredi kartı bilgilerinizi kullanmadan ve kendi bilgilerinizi paylaşmadan gönül rahatlığıyla yapılır. Gelen SMS ve maille kullanım detaylarına ulaşmak kolaydır. Oyun tutkunlarını sevindiren ve ihtiyaçlarını karşılayan bu ürüne kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Eğer online oyunlarda aktif iseniz bu ürüne ulaşarak güvenle satın alma işlemi yapıp oyun keyfinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

  • Kullanım kolaylığı
  • Apple bilgisayar uyumluluğu
  • Güvenli satın alma süreci

Joygame Wolfteam 10.000 Joypara Özellikleri

Joygame Wolfteam 10.000 Joypara Özellikleri

Beğeni kazanan bu ürün, kullanan kişiler için oldukça faydalıdır. Bunun yanı sıra kullanım alanının genişliği ile de büyük konfor sağlar. Joyparalar MAC ibaresi içeriğiyle Apple bilgisayarlara da uyumludur. Bu sayede cihazınız ne olursa olsun dijital paraları kullanmanız mümkündür. Kredi kartı ya da diğer size ait bilgileri kullanmadan online oyunlarda satın alma yaparak, keyfinize kesintisiz devam etmenizi sağlar. Joygame ile sunulan tüm oyun içeriklerinde kullanma imkanı sağlayan dijital paralara ulaşmak da oldukça kolaydır. Satın alım sonrasında gelecek olan SMS ve mail ile size kullanım detayları ile ilgili tüm bilgiler ulaşır. Bu bilgiler ile oyun içerisinde satın almalarınız esnasında dijital paranızı kullanıp, oyuna devam edersiniz. Joygame joypara ile oyunlarınız kesintisiz ve akıcı ilerler. Siz de güvenle alışveriş yaparak, aklınızda soru işareti kalmadan eğlencenize devam edebilirsiniz.

Joygame Wolfteam 10.000 Joypara Avantajları

Joygame Wolfteam 10.000 Joypara Avantajları

10.000 Joypara ile oyun için satın almaları ya da oyunların kendilerine ödemeniz gereken tutarları hızlıca güvenle sağlarsınız. Ürüne ulaşmanız da oldukça kolaydır. Joygame Wolfteam 10.000 joypara yorumları, online oyun tutkunlarının ürün hakkındaki geri dönüşlerini içerir. Bu memnuniyet sayesinde siz de fikir edinip, Joypara hakkında bilgi sahibi olursunuz. Ürünün kullanımı da sahip olmak kadar kolaydır. Dijital bir ürün olduğundan satın alım sonrasında gelecek SMS ve mail size detaylı bilgi sunar. Gelecek bilgilendirmede kullanımı hakkında detaylar yer alır. Bu sayede kısa süre aktif bir şekilde kullanım şansınız olur. Oyunlar içinde ihtiyacınız olan kısımda kullanıp, eğlencenize kaldığınız yerden devam edersiniz. Joygame üzerinden sunulan tüm oyunlarda geçerli olduğundan dijital para olan Joypara’yı, bu platform üzerinden satın almak istediğiniz her ürün ve dilediğiniz oyunda kullanabilirsiniz.

Joygame Wolfteam 10.000 Joypara Fiyatları

Joygame Wolfteam 10.000 Joypara Fiyatları

Joygame Wolfteam Joypara kullanımı kadar ulaşması da oldukça kolay olan bir üründür. Dijital olması sayesinde hızlıca ulaştırılıp kullanıma hazır hale getirilir. Anlık ihtiyacınız olduğu durumda kolaylıkla satın alıp, online oyunlarınızda kullanarak kesintisiz bir deneyime sahip olursunuz. Joygame Wolfteam 10.000 Joypara fiyatı ile de beğeni kazanır. Dijital bir ürün olması sayesinde fiyat bilgisi, bu durum göz önünde bulundurularak belirlenir. Joygame üzerinden sunulan tüm oyunlarda kullanma imkanınız bulunur. Apple bilgisayarlara uyumlu olması sayesinde cihazınız ne olursa olsun uyum sağlar. 10.000 Joypara’yı kullanımınız, gelecek olan bilgilendirme sayesinde oldukça kolay bir hal alır. Satın alması kadar kullanması da son derece pratiktir. Online oyunlarda ödeme yaparken, kişisel bilgiler vermenize gerek kalmaz. Dikkat çeken bu ürüne Trendyol’dan cazip fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.