JOY KİTCHEN London Cam Yağlık Sirkelik Seti Siyah Kapaklı

269,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

JOY KİTCHEN London Cam Yağlık Sirkelik Seti Siyah Kapaklı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Davutoğulları Satıcı Ünvanı: DAVUTOĞULLARI ELEKTRONİK HİZMETLERİ ZÜCCACİYE TEMİZLİK OTOMOTİV İNŞAAT GIDA SANAYİ VE TİC. LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0271079620500010 Vergi Kimlik Numarası: 2710796205
    Bu ürün Davutoğulları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Joy kitchen 'london yağlık sirkelik seti' özenle tasarlanmış, doğal, kaliteli mutfak yardımcınızdır. Set 2 adet yağlıktan ve ahşap stanttan oluşmaktadır. Üründe kullanılan şişeler camdır. Her birinin hacmi 500cc'dir. (=500ml, =0.5 litre) Şişe en-Boy: 5.5 cm, yükseklik: 27.5 cm Ahşap en: 8 cm, boy: 14 cm, yükseklik: 13.5 cm Ahşap kayın ağacıdır. Ahşabın verdiği doğallık ve sıcaklık hissi stresinizi azaltmanızı ve pozitif etkileşimlerde bulunmanızı sağlar. Uzun ömürlü kullanım için ahşap temizliğinin nemli bezle yapılması önerilir. Cam şişeler bulaşık makinasında yıkanabilir. Yağlık kapağı tam kapalı konumdayken hava geçirmez. bu özelliği sayesinde sürekli tazelik sağlar. Tüm joy kitchen ürünleri gıdayla temasa uygun olarak, up mağazacılık züccaciye san. Tic. A.Ş. Tarafından türkiye'de üretilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
Geri Bildirim Ver

London Yağlık Sirkelik ile Artık Tezgahlar Daha Şık

Evlerinizin olmazsa olmazı mutfaklarda gününüzün çok büyük bir kısmı geçmektedir. Mutfaklarda yapılan yemeklerde ve geçirilen zamanda zamandan tasarruf etmek ve olabildiğince daha az yorulmak amacıyla pratik ve kullanımı daha kolay olan mutfak araç gereçlerine başvurulmaktadır. Mutfaklarda geçirilen zamanı en aza indirerek verimli hale getirebilmek için mutfaklardaki araç gereçleri en kolay ve pratik kullanımı olan ürünlerden seçmek gerekir. Mutfakların ve yemeklerin vazgeçilmezi olan yağ ve sirke de mutfaklarda en çok kullanılan iki üründür ve kullanımlarının kolay ve pratik olması önemli bir hale gelir.Joy Kitchen London Yağlık Sirkelik up00574 mutfağınızın ve yemeklerinizin olmazsa olmazı yağı ve sirkeyi pratik tasarımıyla yan yana getiriyor ve sizlere kullanım kolaylığı ve rahatlığı sağlıyor. London Yağlık Sirkelik mutfak tezgahınızda en az yeri kullanarak sizlere pratik bir kullanım deneyimi sunuyor.

  • Ahşap Şık Tasarım
  • Kolay Kullanım
  • Yağ ve Sirkenin Kaliteli Buluşması

Joy Kitchen London Yağlık Sirkelik ile Pratik Kullanım

London Yağlık Sirkelik özellikleri ile kullanıcılarına mutfaklarda en az yeri kullanarak pratik ve kolay kullanım sağlıyor. Ürünün içerisinde iki adet cam yağlık sirkelik ve bir adet ahşap stand bulunmaktadır. Stand genişliği: 8,5 cm, stan uzunluğu: 15 cm, stand yüksekliği: 14,5 cm, tüm ürün yüksekliği: 36 cm'dir. Ölçüleriyle mutfağınızda çok fazla yer kaplamadan sizlere pratik bir kullanım sağlar. Ürün ahşap kayın ağacından imal edilmiştir. Uzun süreli kullanım için ürünün temizliğinin nemli bez yardımıyla yapılması gerekmektedir. Joy Kitchen mutfaklarınızda pratikliği ve kaliteyi hedefler. London Yağlık Sirkelik kullanımı açısından da oldukça pratiktir. Ürünün içerisinde bulunan iki adet cam yağlık sirkeliğe yağınızı ve sirkenizi koyunuz. Daha sonra iki adet cam şişeyi ahşap standa yerleştiriniz. Kullanım sırasında ürünün ağız kısmında bulunan aparatı çıkarmanız yeterli olacaktır.

Mutfakların Vazgeçilmezi London Yağlık Sirkelik

Joy Kitchen London Yağlık Sirkelik mutfaklarda pratikliğin yanı sıra kaliteli bir görünümü de hedefler. Mutfağınızın görünüşünü de düşünürek tasarlanan Joy Kitchen London Yağlık Sirkelik görünümüyle de tercih edilen bir ürün haline geliyor. London Yağlık Sirkelik kullananlar hem mutfaklarına kattığı şık görünümden dolayı hem de mutfakta sağladığı pratik kullanımdan dolayı üründen memnun kaldıklarını belirtiyorlar. Ürünü kullanan kullanıcılar ürünün boyutunun ideal bir boyutta olduğunu ve ürünün ağız kısmının da damlatma yapmadığını söylüyorlar.Üründe damlatma sorununun olmaması da ürünü kullanan kullanıcıların beğenisini kazanmasındaki en önemli sebeplerden biri. Kullanıcılarında beğenisini ve memnuniyetini kazanan Joy Kitchen London Yağlık Sirkelik kullanıcılarına sunduğu kolaylık ile mutfakların vazgeçilmez bir parçası haline geliyor ve kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor. London Yağlık Sirkelik ahşap tasarımı ile görünüş açısından da sizleri memnun etmeyi başarıyor.

Joy Kitchen London Yağlık Sirkelik Fiyatları ve Yorumları

London Yağlık Sirkelik uygun fiyatı ile da sizleri memnun etmeyi başarıyor. Uygun bir fiyata pratik ve kolay kullanım deneyimi sunan Joy Kitchen mutfağınızda pratikliğin yanı sıra kaliteyi ve şıklığı da yakalamanızı hedefliyor. Ahşap rengi tasarımıyla mutfaklarınıza ayrı bir hava katacak olan ürün kattığı şıklığın yanında mutfaktaki en büyük yardımcınız haline de geliyor. London Yağlık Sirkelik avantajlarıyla mutfakta size en çok kullanılan iki ürünün kullanımında kolaylık sağlıyor. Az yer kullanarak mutfağınızda oluşabilecek kalabalık görüntüyü de engelliyor. Mutfağınıza kaliteli bir şıklık katan London Yağlık Sirkelik mutfağınızda en büyük yardımcınız haline geliyor. Damlatmayan ağız kısmı ile de mutfağınızda temiz ve kolay bir kullanımı olan ürün mutfağınızın ve yemeklerinizin en büyük yardımcısı oluyor. Joy Kitchen London Yağlık Sirkelik kaliteli bir şıklık, pratik bir deneyim sunuyor. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Joy Kitchen London yağlık sirkelik kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.