1
Kaş Sabitleyici kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

JOWE Kaş Şekillendirici Wax

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

JOWE Kaş Şekillendirici Wax

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JOWE Satıcı Ünvanı: JOWE KOZMETİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484211614400001 Vergi Kimlik Numarası: 4842116144
    Bu ürün JOWE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jowe Kaş Şekillendirici, içerisinde bulunan keratin biotin ve e vitamini sayesinde kaşlarınıza şekil verirken gerekli bakımı yapar, besler, gürleştirir. Kaşlarınızda 48 saat boyunca kalıcı etkilidir. Daha kalıcı bir makyaj için vazgeçilmezdir. Ürün fırçası ile birlikte gelir. Kullanımı: Kaş fırçanızın ucunu hafifce eğerek Jowe kaş wax'ına sürterek istediğiniz yöne doğru tarayınız. Günlük kullanım için uygundur. Uyarılar: Gözle temasından kaçınınız, temas halinde gözlerinizi bol su ile yıkayınız. Muhafaza Koşulları: Güneş ışığından uzakta, oda sıcaklığında, kuru yerde ve ağzı kapalı olarak, ambalajında saklayınız. Isı ve nemden koruyunuz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Jowe KAŞ WAX Kaş Şekillendirici Wax

Kaş tasarımı, anlamlı ve çekici bakışlar için önemli etkenlerin başında gelir. Jowe wax, uzun ve zahmetli uygulamalara gerek kalmadan daha kalkık ve dolgun kaşlara sahip olmanızı sağlar. Jowe Cosmetic kaş şekillendirici wax, jelimsi kıvamıyla kolay ve konforlu uygulama imkânı verir. Organik ve güvenli içeriğe sahip kaş şekillendirici, tüm kaş kıllarını düzenli ve sabit tutmaya yardımcı olur. Şeffaf ve renksiz wax, kaş makyajıyla birlikte kullanım imkânı verir. Uygulamadan önce veya sonra kaç kılları arasındaki boşluklar kalemle veya pudrayla doldurulabilir. Ancak bu ürün, tek başına da kaşları tarayarak aralardaki boşlukları ortadan kaldırmaya yardımcı olur.

  • Jowe wax, kolay uygulama fırçasıyla birlikte satışa sunulur.
  • Jowe Cosmetics kaş şekillendirici wax, 50 ml cam kavanozda hazırlanır.
  • Bu ürün, kaşları sabitlerken besleyerek güçlendirir.

Jowe Kaş Şekillendirici Wax İçeriğinde Neler Vardır?

Jowe Kaş Şekillendirici Wax İçeriğinde Neler Vardır?

Jowe markası tarafından üretilen kaş şekillendirici jel, güvenilir ve sağlıklı içeriğiyle öne çıkar. Jowe Cosmetic kaş şekillendirici wax, özel bileşenleriyle kaşları sabitlerken bakım yapmayı da es geçmez. Jowe wax, cilt ve kılların yapı taşları olan keratin, biotin ve E vitamini içerir. Cildi ve kaşları besleyen wax, yeni kaş oluşumunu da destekler. Jowe wax, kaşları güçlendirerek ihtiyaç duyduğu besinleri yükler. Sabitleyici jel, hassas içeriğiyle gerginlik hissi yaratmadan konforlu bir gün geçirmenizi sağlar. Jowe kaş şekillendirici wax; aqua alcohol, acrylates copolymer, glycerin ve aminomethyl propanol sayesinde cildi besler ve güçlendirir. Ürün içeriğinde bulunan; phenoxyethanol, ceteareth-25, caprylyl glycol ve ethylhexylglycerin ise kaş şekillendiricisinin kalıcılığı artırır. Jowe Cosmetics sabitleyici jelin içeriğinde hassas ciltlerde tahrişe yol açabilecek herhangi bir bileşen yer almaz.

Jowe Kaş Şekillendirici Wax Kalıcı ve Etkili midir?

Jowe Kaş Şekillendirici Wax Kalıcı ve Etkili midir?

Kadınlar, konforlu ve etkileyici bir görünüm için kalıcılığından emin oldukları makyaj malzemelerine yönelirler. Özellikle göz ve kaş makyajında dağılmanın önüne geçmek için kaliteli ürünler tercih edilir. Jowe wax, güçlü ve etkili içeriğiyle uzun süre boyunca çekici ve anlamlı bakışlara sahip olmanızı sağlar. Jowe Cosmetic kaş şekillendirici wax, 48 saat boyunca kalıcıdır. Kalıcı makyajın vazgeçilmezi hâline gelen kaş sabitleyici, suya dayanıklı olmasıyla da öne çıkar. Bu ürün, hava şartlarına ve tere karşı maksimum direnç gösterir. Jowe kaş şekillendirici wax, yaz kış demeden güvenle uygulanır. Şeffaf wax, uygulamanın ardından saniyeler içinde kurur ve sabitlenir. Rahatsızlık hissi yaratmadan tenle bütünleşen wax, ıslak ve yapış yapış görüntünün de önüne geçer. Kaşları dökmeden besleyen sabitleyici, kaşıntı ve kızarıklık yaratmaz.

Jowe Kaş Şekillendirici Wax Ürününü Kimler Tercih Eder?

Jowe Kaş Şekillendirici Wax Ürününü Kimler Tercih Eder?

Jowe Cosmetic kaş şekillendirici wax, sürekli dağılan ve düşen kaşları sabitlemek için kurtarıcı ürünler arasında yer alır. Her yaştan kadının favorilerinden olan Jowe wax, erkekler tarafından da sıkça tercih edilir. Gün boyu doğal ve kalıcı bir makyaja sahip olmak isteyenler Jowe wax kullanabilir. Bu ürün, daha dolgun kaşlara sahip olmak isteyenlerden ilgi görür. Seyrek ve ince kaşlara sahip olanlar wax sayesinde kalın ve hacimli bir etki yaratabilir. Bu ürün, kaşlarını kalem veya fırçalarla doldurmaktan yorulanlar için pratik seçenekler arasında yer alır. Wax, kaş makyajı ürünlerine gerek kalmadan tarama yöntemiyle dolgunlaştırır. Jowe Cosmetic kaş şekillendirici wax, kaşlarının sürekli düşmesinden ve şeklinin bozulmasından şikâyetçi olanlar için kurtarıcıdır. Daha güçlü ve anlamlı bakışlara sahip olmaya yardım eden wax, daha genç bir görünüm etkisi de yaratır. Jowe kaş şekillendirici wax yorumları ürünün aldığı memnuniyeti kanıtlar. Siz de zahmetsiz bir şekilde dolgun ve çekici kaşlara sahip olmak için bu şekillendiriciyi Trendyol'dan kolayca satın alabilirsiniz.