Jovi Twist Stick 5'Li Mavi Yüz Boyama Kalemi /

155,82 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jovi Twist Stick 5'Li Mavi Yüz Boyama Kalemi /

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Puzmo Satıcı Ünvanı: PUZMO OYUNCAK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734055666700010 Vergi Kimlik Numarası: 7340556667
    Bu ürün Puzmo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jovi Twist Stick 5'Li Mavi Renk Yüz Boya Kalemi Kalem Uzunluğu 13,2 Cm Kutu İçerisinde 5 Adet Mavi Renk Yüz Boyama Kalemi Bulunmaktadır. Bu Ürün Cildi Boyamak İçin Tasarlanmıştır. Çubuk Makyajı Çıkarmak İçin Su Ve Sabun Ya Da Makyaj Temizlik Ürünü Kullanın. Üç Yaşındaki Çocuklar Bile Bir Büyüğün Yardımı İle Makyaj Yapabilir. Makyaj Kalemi Üç İle Sekiz Yaş Arasındaki Çocuklar İçin Uygundur, Fırça İle Sürülmesi Gereken Makyaj Kremi İse Yedi Yaş Üzerindekilere Tavsiye Edilir. Twist Make-Up Yüz Boyama Kalemi Avantajları : Yumuşak Ve Hoş Bir Dokuya Sahiptir. İyi Kapatır. Sürüldüğü Yerde Kalır, Bulaşmaz. Birbiriyle Karıştırılabilen Çekici Renklere Sahiptir. Sıcağa Dirençlidir. Cilt İçin İdeal, Kozmetik Boyalar İçerir. Makyaj Kaleminin Ucu Sivriltilebilir. Su Ve Makyaj Temizleme Malzemesi İle Kolayca Çıkar. Uygulama Önerileri : Açıktan Koyuya: Daha Açık Renklerle Başlayıp Gitgide Daha Koyu Tonlarla Takviye Etmenizi Tavsiye Ederiz. Koyu Bir Zemin Tabakası Kullanırsanız Açık Renkler Sürmek İstediğiniz Yerleri Kapatmamaya Dikkat Edin. Yıkama Yöntemleri : Giysiler: Ön- Yıkamasız Olarak 40 ‘C Sıcaklıkta Orta Yıkama Devrinde. Büyük Miktarlarda Tensoaktif Madde İçeren Sabun Kullanılması Tavsiye Edilmez. Mobilya: Alkole Batırılmış Bir Bezle Temizleyin. Cilt: Kalın Makyaj Tabakasını Selüloz Kağıtla Çıkarın Ve Ardından Sabunlu Suyla Ya Da Makyaj Temizleme Malzemesiyle Temizleyin.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver