Jovi 24 Renk Yıkanabilir Maxi Keçeli Kalem /

130 TL
(5,42 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Jovi 24 Renk Yıkanabilir Maxi Keçeli Kalem /

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MİLLENA STORE Satıcı Ünvanı: AHMET KARTAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5260715439
    Bu ürün MİLLENA STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 12 farklı renkten oluşan keçeli kalem seti 135 mm uzunluğunda ve 14 mm kalınlığındadır. Keçeli kalem özelliği
  • * Gıda boyalarından yapılmış mürekkepler * Çok güçlü, dayanıklı uç * Güvenlik durdurucu * Geçmeli ve havalandırmalı güvenlik kapağı * Maxi keçeli kalemlerde bastırmaya dirençli ok ucu * El ve giyisilerden yıkanarak çıkar Keçeli kalemler son derece hassas ve güvenilir çizim araçları olup, aynı kalınlık ve yoğunlukta homojen çizgiler oluşturulmasını sağlar. Hızlı hareket ettirilmeleri ve kağıda tam olarak doğru miktarda mürekkep akmasının sağlanması gerekir. Bakım gereksinimleri çok azdır. Kurumalarını önlemek için kullandıktan sonra kapağını kapatmak yeterlidir. Jovi Keçeli Kalemler her türlü mat ya da gözeneksiz yüzeyde kullanılabilir. Eğitsel Amaçlar : Keçeli kalemlerin farklı malzemeler üzerindeki etkisini görmek Suyun mürekkep üzerindeki etkisini gözlemlemek Farklı çizgi tipleri ile çalışmak İnce motor becerilerini geliştirmek Göz ve el koordinasyonunu pekiştirmek Yıkama Yöntemleri : Giysilerdeki lekeleri çıkarmak için çamaşır makinesinde normal devirde yıkamak yeterlidir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver