Jomtam Yedek Tüplü Elektrik Masajlı Altın Ve Havyarlı Sıkılaştırıcı Göz Bakım Kremi 20 Gr X 2 Adet

1.709,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jomtam Yedek Tüplü Elektrik Masajlı Altın Ve Havyarlı Sıkılaştırıcı Göz Bakım Kremi 20 Gr X 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Minimas Kozmetik Satıcı Ünvanı: MİNİMAS KOZMETİK ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621045934500010 Vergi Kimlik Numarası: 6210459345
    Bu ürün Minimas Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • JOMTAM'ın altın ve havyar içeren, Yedek Tüplü Elektrik Masajlı Altın ve Havyarlı Sıkılaştırıcı Göz Bakım Kremi eşsiz bir bakım deneyimi için iki doğal ve değerli içeriği, masaj keyfi ile bir araya getiriyor. Göz kreminin ambalajına entegre elektrikli masaj aleti, kozmetik ve teknoloji buluşturuyor. Ürün kutusunda yedek tüpü ile birlikte 2 adet orijinal boy kremi avantajlı fiyata sunuyor.
  • HAVYAR: En doğal ve değerli elementlerden olan altın ile cildin onarım ve yenilenmesi için anahtar bir içerik olan havyar bu üst düzey göz bakım ürününde cömertçe birlikte kullanılıyor. Son yıllarda yapılan bilimsel araştırmalar, yüzyıllardır değerli bir yiyecek olarak tüketilen havyarın, cildiniz için de çok değerli olduğunu gösteriyor. Cilt için çok faydalı bir içerik olan havyarın uykuda cildi onarma özelliği vardır. Bir yumurta olan havyar, içinde bir canlıyı oluşturabilme potansiyeli taşır. İçerisinde yoğun miktarda fosfolipid ve protein bulunduran havyar, cildin onarılması ve yenilenmesi için gerekli olan tüm materyalleri kendi bünyesinde toplamaktadır. Fosfolipid cildin nem almasını, protein ise cildin sıkılaşmasını ve elastikiyet kazanmasını sağlar. İçeriğinde bulunan mineral, vitamin, protein desteği ile yaşlanma etkilerini azaltırken cildinizde doğal bir koruma kalkanı oluşturur.
  • ALTIN: Doğu kültürlerinde, gençleştirici, canlandırıcı ve arındırıcı özellikleri öteden beri bilinen altın, cilde eşsiz bir doğal parlaklık kazandırıyor. Detoks etkisi ile cildi arındırıp duru ve pürüzsüz bir görünüm kazandırmaya yardımcı oluyor. Kolajen ve elastin desteği ile cildi sıkılaştırmaya, sarkmalara karşı elastikiyetini arttırmaya yardımcı olur, ciltte lifting etkisi yapar. Kırışıklıkların görünümünü ve cildin yorgunluk ve hassasiyetini hafifletmeye yardımcı olur. Işıltı ve parlaklık vererek lekelerin görünümünü hafifletmeye yardımcı oluyor.
  • Altın parlaklığı ve lüks havyar bakımının mükemmel kombinasyonu, hyalüronik asit ve gliserinle destekleniyor.
  • Kolajen sayesinde göz kapaklarını ve göz çevresini sıkılaştırmaya ve sarkmalara karşı elastikiyetini arttırmaya yardımcı olur. Göz kreminin az bir miktarı bile göz çevresini anında nemlendirir. Yorgun, hassas ve yıpranmış göz çevresini onarır ve rahatlatır. Göz çevresindeki mimik çizgilerinin ve kırışıklıkların görünümünü hafifletmeye yardımcı olur. Göz çevresinde yorgunluk ve uykusuzluğa bağlı şişlik, torbalanma ve koyu renkli halka görünümü ile mücadele eder. Bakışlara enerji, gençlik ve tazelik kazandırır. Tüm cilt tiplerine uygun, uniseks bir üründür.
  • Elektrikli masaj başlığı dakikada 6000-8500 titreşim mikrofrekansına sahiptir. Elektrikli titreşimli masaj ile kremin içeriğindeki besinler cilt tarafından daha iyi absorbe edilir ve cildin alt katmanlarına iletir. Göz çevresindeki derin dokulara nüfuz eden krem kolajen ve elastin desteği sağlar. Masaj göz çevresi harekete geçirerek sıkılaştırmaya yardımcı olur ve lifting etkisi yapar, şişlik, torbalanma ve koyu halkaları hafifletmeye yardımcı olur.
  • Modern ve yuvarlak çizgilere sahip elektrikli ergonomik tasarımlıdır, rahat kullanılır.
  • KULLANIMI: Ürünün koruyucu bandını açın ve 3 çizgili açma-kapama düğmesinin en üst çizgisinden iterek masaj aletini çalıştırın. Krem tüpünü sıkarak yeterli miktarda ürünün masaj aletinin ucuna gelmesini sağlayın. Temizlenmiş cilde göz altından başlayarak içten dışa ve daha sonra göz üstünde kaş kemiğine bastırmadan masaj yaparak uygulayın. Hareketi tekrarlayarak her bir göze 1 dakika masaj yapın. 3 çizgili açma-kapama düğmesinin en alt çizgisinden çekerek masaj aletini kapatın. Ucunu bir peçete ile silip kapağını kapatın.
  • İPUCU-1: Ürün ve yedeği bittikten sonra elektrikli masaj aletini bu ürünün yedeği olarak ayrıca satılan JOMTAM Altın ve Havyarlı Sıkılaştırıcı Göz Bakım Kremi ile kullanmaya devam edebilirsiniz.
  • İPUCU-2: Ürünü buzdolabında saklarsanız rahatlatıcı dinlendirici etkisi artacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik Kolajen
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Kullanma Amacı Yaşlanma Karşıtı
Geri Bildirim Ver