Jomtam Kolajen Protein ve Polipeptidli Sıkılaştırıcı Solution Serum 60 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jomtam Kolajen Protein ve Polipeptidli Sıkılaştırıcı Solution Serum 60 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Minimas Kozmetik Satıcı Ünvanı: MİNİMAS KOZMETİK ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621045934500010 Vergi Kimlik Numarası: 6210459345
    Bu ürün Minimas Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cildin ihtiyaç ve problemlerine nokta atışı çözümler! Kolajen ve elastin kaybına bağlı cilt yoğunluğundaki azalma ve kuruluk kırışıklıkların ana sebeplerindendir. 20'li yaşların ortalarına kadar gelişimini sürdüren cildimiz 30'lu yaşlarda güçlü savunmasını devam ettirebiliyor. Fakat 40'lı yaşlarda cilde elastikiyet ve sıkılık veren kolajen ve elastinin azalması, nem kaybı ve diğer çevresel etmenler, ciltte kırışıklık ve sarkma olarak kendini gösterir.
  • Kolajen Protein ve Polipeptidli Sıkılaştırıcı Solution Serum bu noktada devreye giriyor. Proteinin yapı taşı olan peptidler sayesinde kolajen ve elastin desteği sağlayarak cildin kendini yeniden yapılandırmasına yardımcı olur. Kırışıklık görünümünü azaltmaya yardımcı olmasının yanında, yüz, boyun ve dekolte bölgesindeki sarkma problemlerine karşı da uygulanabilir. Anti-age ürünlerin vazgeçilmez molekülleri olan peptidler, yaşlanma karşıtı bakımda harika sonuçlar veriyor.
  • Serumun içeriğinde, kolajen, protein, çoklu peptidler, hyalüronik asit, gliserin, propylene glycol ve çinko gibi etkili anti-age özellikli içerikler bulunuyor.
  • PEPTİDLER, cilt için yararlı etkiye sahip çoklu amino asitlerdir ve peptid içeren maddeler Babil, Mısır, Roma döneminden bu yana cilt ve saç bakımında etkin olarak kullanılmıştır. Modern kozmetikte ise özellikle çizgilenmeye meyilli olan alın bölgesinde, iki kaş arasında, kaz ayaklarında ve göz çevresinde kullanılması tavsiye ediliyor. Kolajen ve elastin desteği sağlayarak, cildin kendini onarma sürecine katkıda bulunuyor. Kırışıklık görünümünü ve yüz, boyun ve dekolte bölgesine sarkma problemlerini hafifletmeye yardımcı oluyor. Dermokozmetik alanındaki araştırmalar, peptidlerin iki konuda etkisine net vurgu yapılıyor: sarkma ve kırışıklar. Araştırmalara paralel ve bu problemlere yönelik olarak geliştiren serum, kolajen ve elastin kaybına bağlı cilt yoğunluğundaki azalma, gevşeme ve sarkmaya karşı çözüm sunarken, aynı zamanda kuruluğa bağlı ince kırışıklıkların görünümünü azaltmayı hedefliyor.
  • KULLANIMI: Her gün, sabah ve akşam temizlenip toniklenmiş cilde uygulanır. Damlalıkla avucunuza birkaç damla serum damlatın. Avucunuzda ovuşturarak hafifçe ısıtın ve tüm yüze sürün. Boyundan başlayıp, aşağıdan yukarı hafif dairesel hareketlerle cildinize bastırmadan masaj yaparak serumu cilde yedirin. Masaj sonrası, cilt daha yarı nemli iken hemen nemlendirici krem uygulayın. Ürünün etkisini göstermesi için, belirtildiği şekilde düzenli olarak kullanılması gerekmektedir.
  • İPUCU: Serumu uyguladıktan sonra üzerine süreceğiniz kreme 1 damla serum ekleyerek, kremin etkisini güçlendirebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik Kolajen
  • Ek Özellik Kolajen
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver