Jomtam Fullerene Sıkılaştırıcı Gençleştirici Anti-age Serum 30 ml

1.619,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jomtam Fullerene Sıkılaştırıcı Gençleştirici Anti-age Serum 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Minimas Kozmetik Satıcı Ünvanı: MİNİMAS KOZMETİK ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621045934500010 Vergi Kimlik Numarası: 6210459345
    Bu ürün Minimas Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zamanla birlikte ciltte yaşlanma ve kırışma, gevşeme, sarkma, kuruluk, cansızlık, kızarıklık ve hassasiyet ve lekeler oluşur. Fullerene Sıkılaştırıcı Anti-age Serum, tüm bu yaşlanma belirtilerin hepsiyle Nobel ödüllü "Fullerene" mucizesi ile mücadele ediyor.
  • Kozmetik dünyasında devrim niteliğinde bir içerik olan Fullerene bilim dünyasının en yeni keşiflerinden biri...1996 yılında, Sir Harold W. Kroto, Richard E. Smalley, ve Robert F. Curl Jr., bu keşifleriyle Nobel kimya ödülünü aldı. Cilt için bir çok faydası olan Fullerene pahalı bir madde olduğu için, kozmetik ürünlerinde nadiren kullanılıyor. Fullerene Sıkılaştırıcı Anti-age Serum cildinize bu ayrıcalığı deneyimleme fırsatı sunuyor, zengin içeriklerle cilt temelini güçlendiriyor, cilt kalitesini arttırıyor. Yaşla birlikte ciltteki hasar gören cildin yenilenmesine, onarılmasına ve cildin yeniden yapılanmasına yardımcı oluyor.
  • FULLERENE NEDİR? Fullerene (C60), futbol topu şeklinde, çok sayıda (60 ve daha fazla) karbondan oluşan, üstün fiziksel ve kimyasal özelliklere sahip bir nano-moleküldür. Grafit ve elmastan sonra karbonun üçüncü bir formudur. Hafif yapılı çok küçük bir molekül olduğu için cilt tarafından mükemmel şekilde emilir ve başka besinlerin de derin emilimine yardım eder. Fullerene çok güçlü bir antioksidandır, cildi serbest radikallerin yıpratıcı etkisine karşı korur. Kendisi küçük, etkisi büyük bu molekül, olumsuz çevresel koşullar nedeniyle oluşan zararlı serbest radikalleri nötralize ederek cilde hasar vermelerini engeller. Hem gözenekleri, hem cildi sıkılaştırır. Fullerene, C vitaminden 172 kat daha güçlü bir etkiye sahiptir. Cildi DNA düzeyinde korur, onarır, güçlendirir ve kalitesini arttırır. Ciltteki kızarık görüntüyü hafifletmeye, cildi aydınlatmaya yardımcı olur ve parlaklık verir.
  • Nano teknoloji ürünü Fullerene Sıkılaştırıcı Anti-age Serum, Nobel ödüllü Fullerene molekülünün yanı sıra, yoğun nemlendirme özelliğine sahip hyalüronik asit, propylene glycol, gliserin, susam yağı, içerir ve cilde üst düzey anti-age bakım yapar. Cildin elastikiyetini arttırmaya, gevşeyen cildi toparlamaya ve sıkılaştırmaya yardımcı olur. Cildin kuruluğunu giderir, cildi onarmaya, yenilemeye yardımcı olur ve genç bir korumun kasandırır. Cildi görünmez bir kalkanla güçlü bir şekilde korur ve güçlendirir. Tüm cilt tipleri için uygun, uniseks bir üründür.
  • KULLANIMI: Temizlenmiş ve toniklenmiş cilde sabah ve akşam uygulanır. Bir kaç damla ürünü, cilde hafif dairesel hareketlerle masaj yaparak yedirin. Serumdan sonra, cilt daha yarı nemli iken hemen nemlendirici losyon veya krem uygulayın.
  • İPUCU: Daha etkili sonuçlar için, birbirinin etkisini destekleyen aynı seriden ürünlerle birlikte kullanın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik Hyalüronik Asit
  • Ek Özellik Hyalüronik Asit
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver