Remzi Kitabevi --başarıya Götüren Aile--doğan Cüceloğlu-- Ilay Kitap

190,27 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Remzi Kitabevi --başarıya Götüren Aile--doğan Cüceloğlu-- Ilay Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Serbest Kitaplar Satıcı Ünvanı: SER BEST YAYINCILIK BASIM YAYIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0761088837900001 Vergi Kimlik Numarası: 7610888379
    Bu ürün Serbest Kitaplar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Başarıya Götüren Aile Doğan Cüceloğlu / Remzi Kitabevi Basım Yılı: 2016
  • Sayfa Sayısı: 142
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9751411076
  • Yazar: Doğan Cüceloğlu
  • Bu kitap çocuğunun başarılı olması için "Çok çalış oğlum/kızım" demenin ya da tüm maddi olanaklarını seferber etmenin ötesinde bir şeyler yapmak isteyen anababalara yol göstermek amacıyla yazıldı. Her anababa okul başarısı için çocuğuna yardımcı olmak ister. Ama öğrenme sürecinin bilimsel temellerini kavramadan atılacak her adım iyi niyetli de olsa çocuğu engelleyebilir. Başarıya Götüren Aile sınav döneminde çocuklarına destek olmak için doğru ve etkili yöntemler arayan tüm anababalara kılavuzluk edecek.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Doğan Cüceloğlu
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Başarıya Götüren Aile - Doğan Cüceloğlu | Remzi Kitabevi

Sürekli değişen ve gelişen hayat devam ederken çoğu zaman dönüşümün bilinçsizce ve kontrolünüz dışında geliştiğini fark edemeyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylardan,sosyal çevrenizle kurduğunuz ilişkilerden, eğitiminizden, gezdiğiniz yerlerden ve daha birçok farklı şeyden farketmeden ve bilinçsizce etkilenebilirsiniz. Kişinin bilinçli olarak yaptığı, kendisini bir adım ileriye taşımayı amaçlayan, pozitif bir çabanın sonucunda gerçekleşen bilinçli değişimler kişisel değişim olarak adlandırılır. Bu değişimi kontrollü ve bilinçli bir şekilde yapmanın etkileyici ve kolay yolu kişisel gelişim kitaplarıdır. Kişisel gelişim kitaplarıyla adından sıkça söz ettiren Doğan Cüceloğlu’nun, Remzi Kitabevi Başarıya Götüren Aile kitabı çocuklarının başarılı olmasını isteyen ebeveynler için mükemmel bir tercihtir. Doğan Cüceloğlu Başarıya Götüren Aile kitabı sayesinde kendinizi keşfetmek için bir adım atabilirsiniz.

  • Sürükleyici anlatım
  • Öğretici bir kitap
  • Kişisel gelişim türünün bir örneği

Başarıya Götüren Aile Kitabı Konusu ve İçeriği

Başarıya Götüren Aile Kitabı Konusu ve İçeriği

Daha çok yazarlık yönüyle tanıdığımız Doğan Cüceloğlu, aslında bir psikolog ve akademisyendir. 1990’lı yıllardan itibaren Türk toplum yapısını da ele arak Türk insanının duygu, düşünce yapısını ve davranışlarını inceleyen Cüceloğlu, psikoloji biliminin temelleri üzerinde yaptığı incelemeler ve çalışmalar sonucunda birçok Türkçe kitap yayınladı. Bu kitaplar genellikle çocuk gelişimi ve psikoloji konularını ele alır. Başarıya Götüren Aile kitabı da bu kitaplardan biridir. Yaptığı toplumsal incelemeler ve görüşmeler sonucunda çocuğunun başarılı olmasını isteyen anne ve babaların bir değişim ve gelişim sürecine girmesi gerektiğini düşünen Doğan Cüceloğlu, aile davranışlarında bilinçli olmayı teşvik eder. Sade, anlaşılabilir dili ve herkese hitap eden, tanıdık örnekler sayesinde sizi içine çeken bu kitap bir rehber niteliği taşır. İndirimli Doğan Cüceloğlu kitap fiyatlarını değerlendirerek hayatınıza kalite getirecek bu kitaba uygun fiyata sahip olabilirsiniz.

Çocukları Sınav Döneminde Olan Aileler İçin Rehber Kitap

Çocukları Sınav Döneminde Olan Aileler İçin Rehber Kitap

Her ebeveyn gibi sizin de çocuğunuzun başarılı olmasını istemeniz ve bunun için çaba göstermeniz gayet doğaldır. Fakat bazen tüm bu çabalar yetersiz kalabilir. Başarıya Götüren Aile Doğan Cüceloğlu, sınav döneminde çocuklarına destek olmak isteyen aileler için yazılmış ve çocuklarınıza destek olurken başvurmanız gereken doğru ve etkili yöntemleri barındırır. Ülkemizdeki eğitim sisteminin bir sonucu olarak çocuklarınız hep bir sınav telaşında gibi görünse de bu süreçte sizler de en az çocuklar kadar telaşlı ve kaygılısınız. Fakat bu olumsuz duyguları farkında olmadan çocuğunuza yansıttığınız durumda, ne yazık ki çocuğunuzun ders çalışma ve başarılı olma istediğini de olumsuz etkileyebilirsiniz. Okumaktan ve ders çalışmaktan zevk almayan çocuğunuza ne kadar baskı yapsanız da maalesef işe yaramaz. Bunun için öncelikli olarak çocuğunuzu, çocuğunuzun hayata bakış açısını ve alışkanlıklarını bilmeniz ve anlamanız gerekir.

Başarıya Götüren Aile Kitabı Fiyatları ve Yorumları

Başarıya Götüren Aile Kitabı Fiyatları ve Yorumları

Anne ve babalar olarak sınav dönemlerinde yaşadığınız strese bağlı olarak kaygı endişe, ve öfke gibi olumsuz pek çok duyguyu barındırıyorsunuz. Ve çoğu zaman bu duygular istemsizce de olsa çocuklarınıza geçiyor.Var olan bu sınav sistemini ya da çocuğunuzun karakterini hemen değiştiremezsiniz bu sebeple var olan durumu iyi bir şekilde yönetmeniz gerekir. Sizin sınava karşı olan tutumunuz olumsuz ise çocuğunuzun da tutumu aynı şekilde olacaktır. Bu tarz tutumlar yerine çocuğunuzla samimi bir iletişim kurmalısınız. Çocuğunuzun isteklerini göz önünde bulundurmalı ve rahatsız olduğu durumlar üzerinde konuşmalısınız. Tüm bu durumlarla başa çıkabilmenin yolunu gösteren Doğan Cüceloğlu yorumlarında kitabın başarısını, okuyucuların fikirlerini kolaylıkla görebilirsiniz.