Genel Markalar Baby Işıldayan Parlaklık Bebek Şampuanı 750ml

220 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
50 TL'ye 8 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
149,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
159,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Baby Işıldayan Parlaklık Bebek Şampuanı 750ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: beauty secret Satıcı Ünvanı: ERKAN ÇETİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2430455522
    Bu ürün beauty secret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Johnson's Baby Işıldayan Parlaklık Bebe Şampuanı 750 ml Özellikleri
  • Johnsons Baby Işıldayan Parlaklık Serisi Şampuan 750 ml ile tanışın!Çocukları seviyoruz ve çocuğunuzun saçlarının ipeksi yumuşaklıkta, parlak ve canlı görünmesini istediğinizi biliyoruz.Bu yüzden JOHNSONS Işıldayan Parlaklık Serisi şampuanı, Gerçek Göz Yakmayan formülüyle, saçın doğal parlaklığının artmasına, ipeksi bir yumuşaklıkta kalmasına ve sağlıklı görünmesine yardımcı olur.İpek proteinleri dokunuşu ve bir damla argan yağı içerir.Daha fazla ışıltılı parlaklık ve ipeksi yumuşaklık için çocuğunuzun saçını JOHNSONS Işıldayan Parlaklık Serisi şampuanı ile yıkadıktan sonra sırasıylaJOHNSONS Işıldayan Parlaklık Serisi saç kremi ve JOHNSONS Işıldayan Parlaklık Serisi kolay tarama spreyi kullanmanızı öneririz. Günlük kullanım için uygundur.Hipoalerjeniktir. JOHNSONS annelerin 100 yılı aşkın süredir güvendiği marka. Alerji riskini minimize edecek şekilde formüle edilmiştir.Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayınız. Kalite mührü açılmış ürünleri kullanmayın.Bileşenleri: Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Lauroamphoacetate, Sodium Laureth Sulfate, Citric Acid, Argania Spinosa Kernel Oil, Cetrimonium Laureth-12 Succinate, Caprylyl Glycol, Silk Amino Acids, Glycerin, PEG-8 Dimethicone, PEG-80 Sorbitan Laurate, Polysorbate 20, Hexylene Glycol, Sodium Coco PG-Dimonium Chloride Phosphate, Polyquaternium-10, PEG-150 Distearate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, BHT, Parfum.Nasıl ve Ne Zaman Kullanmalısınız:Çocuğunuzun ıslak saçına nazikçe masaj yaparak uygulayın ve iyice durulayın.Uyarı: Ambalaj küçük parçalar içerdiğinden boğulma riski oluşturur. Çocukların ulaşabileceğiz yerlerden uzak tutun. Sadece harici kullanım içindir.Bebeğinize Banyo Yaptırmanız Çok Daha Fazlası Anlamına Gelebilir:JOHNSONS Baby ürünleri, bebeğinizi temizlemekten çok daha fazlasını yapar. Bebeğinizin saçlarına şampuan ile masaj yaparken veya ayak parmaklarının arasını nazikçe yıkarken ona dokunmanız, bebeğinizi rahatlatır ve aranızdaki bağı güçlendirir.JOHNSONS ürünlerinin keyif veren tanıdık kokularının bebeklerin duygu durumlarını, sakinliklerini ve uyanıklıklarını arttırdığı kanıtlanmıştır.Bu günlük anlarda bebeğinizin duyularını harekete geçirerek, fizyolojik, bilişsel, duygusal ve sosyal gelişimine katkıda bulunabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • SPF Korumasız
  • Boy 750 ML
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver