John Frieda Sarı Saçlara Özel Cansız Ve Rengi Solmuş Işıltılar İçin Renk Canlandırıcı Şampuan 250 ml

223,91 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
235,39 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
315,85 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

John Frieda Sarı Saçlara Özel Cansız Ve Rengi Solmuş Işıltılar İçin Renk Canlandırıcı Şampuan 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eczacıbaşı Market Satıcı Ünvanı: ECZACIBAŞI TÜKETİM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0479002981900010 Vergi Kimlik Numarası: 4790029819
    Bu ürün Eczacıbaşı Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • John Frieda Sarı Saçlara Özel Cansız Ve Rengi Solmuş Işıltılar İçin Renk Canlandırıcı Şampuan 250 Ml
  • SARI SAÇLARA ÖZEL CANSIZ VE RENGİ SOLMUŞ IŞILTILAR İÇİN RENK CANLANDIRICI ŞAMPUAN
  • **Avokado Yağı ve C vitamini içeren zengin formülü ile Sheer Blonde Highlight Activating Canlı Işıltılar Şampuan saçlarınızdaki ışıltıların rengini canlandırmaya yardımcı olur ve doğal bir görünüm sağlar. Matlaşmış saçlara canlılık ve nem kazandırırarak dinamik ve parlak bir görünüm sağlar.
  • KULLANIM ŞEKLİ: Islak saçınıza kibarca masaj yaparak uygulayınız, köpürtünüz ve iyice durulayınız. Daha etkili bir sonuç elde etmek için devamında Sheer Blonde Highlight Activating Canlı Işıltılar Saç Bakım Kremi'ni uygulayınız.
  • RENK VERMEZ.
  • Doğal ve boyalı saçlarda kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Hacim 200-299 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

John Frieda Sarı Saçlara Özel Renk Canlandırıcı 250 ml Şampuan

John Frieda sarı saçlar için şampuan, patentli Light Enhancers teknolojisine sahiptir. Bu teknoloji sayesinde saç tellerini matlaştırıcı özellikte olan kalıntılardan arındırır. Sarı renkte olan saçların ışığı iyi bir şekilde yansıtmasına yardımcı olur. Saçların canlı ve parlak bir görünüme kavuşmasını sağlar. John Frieda boyalı saçlar için şampuan, özellikle sarı renge sahip olanlar için tasarlanmıştır. Çeşitli sebeplerle kuru hâle gelen saçları derinlemesine temizler. Bu sayede saçlara ipeksi bir yumuşaklık kazandırır. Doğal, boyalı ve gölgeli açık sarı saçlarda etkilidir. Hem bakım hem de temizlik için kullanılabilir. İşlem görmüş saçların doğal ve sağlıklı formuna kavuşmasına yardımcı olur. Güçlü saçlara kavuşmanızı sağlar.

  • John Frieda renk canlandırıcı şampuan saçlara nem ve yumuşaklık kazandırır.
  • Saçların nazik bir şekilde temizlenmesine imkân verir.
  • Sönük saçların çok daha dolgun görünmesi sağlar.

John Frieda Renk Canlandırıcı Şampuanın Özellikleri Neler?

John Frieda Renk Canlandırıcı Şampuanın Özellikleri Neler?

John Frieda sarı saçlar için şampuan, uzun süreli araştırmalar sonucunda üretilerek kullanıcıların beğenisine sunulmuştur. Patentli ışık yayma teknolojisi sayesinde saç tellerini matlık veren kalıntılardan temizler. Sarı saçların ışığı doğru şekilde yansıtmasına yardımcı olur. Bu sayede saçlar çok daha canlı ve parlak bir görünüme kavuşur. Renk kaybı olmadan bakım ve temizlik yapılması için özel olarak tasarlanmıştır. Hem doğal hem de boyalı saçlar için kullanımı uygundur. Ürün içeriğinde; jojoba yağı, ayçiçeği ve beyaz çay bulunur. Özenle hazırlanmış içeriği sayesinde saçlar doğal bir şekilde ihtiyacı olan neme ve yumuşaklığa ulaşır. John Frieda sarı saçlar için şampuan; hava kirliliği, güneş ışınları, kimyasallar, kuru ve soğuk hava gibi dış etkenlerle oluşan hasarın giderilmesini sağlar. Ayrıca saç şekillendirme işlemlerinin yol açtığı sorunların ortadan kaldırılmasına katkıda bulunur.

John Frieda Renk Canlandırıcı Şampuan Kaliteli mi?

John Frieda Renk Canlandırıcı Şampuan Kaliteli mi?

John Frieda sarı saçlar için şampuan, içeriğindeki özel karışım sayesinde kuruluğun giderilmesine yardımcı olur. İşlem görmüş açık sarı saçları nemlendirir. Bu sayede saçlar eski doğal ve sağlıklı yapısını tekrardan kazanır. Formülünde bulunan limon kabuğu ve papatya sayesinde sönük saçların çok daha hacimli görünmesine yardım eder. İçeriğinde saçlara zarar veren herhangi bir kimyasal barındırmaz. Kaliteli ve etkili bir üründür. John Frieda sarı saçlar için şampuan, kaliteli içeriği sayesinde düzenli kullanımda kısa süre içerisinde gözle görülür fark yaratır. Çeşitli işlemler ile zarar görmüş saçların düzeltilmesinde etkilidir. Sarı saçların hiç olmadığı kadar parlak görünmesine yardımcı olur. Doğal rengi sarı olan saçlar için de kullanılabilir. Saç bakımı ve onarımı konusunda ihtiyaç duyulan tüm özelliklere sahiptir.

John Frieda Sarı Saçlara Özel Şampuan Kullanım Önerisi

John Frieda sarı saçlar için şampuan kullanımı oldukça kolay olan bir üründür. Saçları ılık suyla ıslattıktan sonra uygulandığında hemen köpürür. Kolayca durulanır. Daha iyi sonuç elde etmek adına bu işlem sonrasında açık sarı saçlar için uygun olan bir nemlendirici bakım kremi kullanabilirsiniz. Sahip olduğu özel formülü sayesinde John Frieda sarı saçlar için şampuan, kullananlardan olumlu geri dönüşler alır. John Frieda 250 ml sarı saçlara özel renk canlandırıcı şampuan yorumları, kullanıcıların üründen memnuniyetini kanıtlar niteliktedir. Ürünü sipariş vermeden önce değerlendirmeler bölümünden kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz. Bu sayede ürün hakkında hızlı bir şekilde karar verebilirsiniz. John Frieda sarı saçlar için şampuanı Trendyol üzerinden hemen sipariş verebilirsiniz. Kampanyaları takip ederek alışverişlerinizi çok daha avantajlı fiyatlarla tamamlamanın keyfini sürebilirsiniz.