7
Efekt Aletleri kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Jim Dunlop Formula No:65 Guitar Polish & Cleaner (küçük)

220,75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jim Dunlop Formula No:65 Guitar Polish & Cleaner (küçük)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MyDukkan Satıcı Ünvanı: MYDUKKAN MÜZİK MARKET TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723004167500016 Vergi Kimlik Numarası: 7230041675
    Bu ürün MyDukkan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Enstrümanınızın ilk günkü gibi görünmesi için üretilen Jim Dunlop Formula Number 65 Gitar Temizlik ve Bakım Cilası, içerdiği bileşenler sayesinde kolaylıkla parmak izlerini ve kiri yok eder. Uygulanışı: 1-2 defa gitar yüzeyine sıkılır ve temiz bir bez ile hafifçe uygulanır, parmak izi ve kir yok edilir. Bezin temiz bir yüzeyi ile cila alınır ve enstrümanınızın orijinal parıltısı ortaya çıkar. Uyarı: Yutmayınız. Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayınız. Göz ile temasında
  • en az 15 dakika bol su ile durulayınız. Kızarıklık durumunda hekime başvurunuz. Müzik hayalinizi gerçekleştirin EN GENİŞ MÜZİK ALETİ ÇEŞİDİ MUSIC SHOP'TA Müzikle ilgili tüm hayallerinizi en geniş müzik aletleri çeşitlerimiz ile hızlı bir şekilde gerçekleştirin. Sadece satış noktasına kadar değil sonrasında da ekibimiz ile yanınızdayız.
Geri Bildirim Ver