Jil Sander Sun 75ml Edt Parfümü

1.041,52 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.138,02 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.136,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.145 TL
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
1.144,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Jil Sander Sun 75ml Edt Parfümü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tuna Parfümeri Satıcı Ünvanı: BEKİ YEŞİLBAHAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3177782625800017 Vergi Kimlik Numarası: 9510004647
    Bu ürün Tuna Parfümeri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yazın gelmesiyle beraber güneşin size hissettirdiği canlılığı şimdi de parfümünüzün yardımıyla hissedin. Jil Sander Sun, içeriğinde bulunan akdeniz meyveleri ve çiçeklerin kusursuz uyumu sonucu ortaya çıkan, oldukça kalıcı bir parfüm. 75 ml'lik boyuyla oldukça avantajlı olan Jil Sander Sun sayesinde, parfümünüzün bitti, bitecek korkusundan uzak olacaksınız. Akdeniz meyvelerinin verdiği enerji ve parfümün sıcaklığıyla beraber kaybettiğiniz enerjinizi yeniden toplayacaksınız. Temiz teninize ya da elbiselerinize kolayca uygulayacağınız bu parfümle beraber, herhangi bir alerji durumuyla ya da elbiselerinizde oluşabilecek lekelerle asla karşı karşıya kalmazsınız.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 75 ml
  • Koku Türü Fresh
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Jil Sander Sun Edt 75 ml 3414201002683 Kadın Parfümü

Jil Sander Sun woman 75 ml eau de toilette, benzersiz ve sıcak kokusuyla tarzınızı ortaya çıkarır. Yazın gelmesiyle birlikte güneşin size hissettirdiği canlılığın her daim kalıcı olmasını sağlar. Günlük yaşamda ya da özel günlerinizde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. İçeriğinde yer alan bileşenlerin sonucu olarak ortaya çıkan özel koku, dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlar.

  • Ürün, enerjik tarzını yansıtmak isteyen kullanıcılar için özel olarak geliştirilmiştir.
  • Jil Sander Sun EDT 75 ml kadın parfüm uzun süreli kullanım sağlar.
  • Parfüm, 3414201002683 numaralı ürün koduna sahiptir.

Jil Sander Sun kadın parfümü, Akdeniz meyvelerinin gücü ve sıcaklığıyla gün içinde kaybettiğiniz enerjiyi geri kazandırır. Temiz tene uygulandığında çok daha etkili bir kokuya sahip olmanızı sağlar. Ergonomik tasarımlı şişesi sayesinde kolayca taşınabilir ve uygulanabilir.

Jil Sander Kadın Sun Edt 75 ml Parfümünün İçeriği Nasıldır?

Jil Sander Kadın Sun Edt 75 ml Parfümünün İçeriği Nasıldır?

Jil Sander Sun woman 75 ml eau de toilette, Akdeniz bitkileri kullanılarak özel olarak hazırlanmış harekete geçirici bir kokuya sahiptir. Tatlı portakal çiçeği ve turunçgillerden oluşan içeriği sayesinde güneşin sonsuz enerjisini her zaman için teninizde hissetmenizi sağlar. Parfüm notaları; bergamot, portakal çiçeği, karanfil, vanilya, süsen, sedir ve benzoin olarak özenle seçilmiştir. Ürün, kendinizi gün boyunca enerjik hissetmenize imkân tanır. Özel günlerde kullanıldığında şıklığa zarafet katar. Çok az kullandığınızda bile girdiğiniz ortamlarda dikkat çekmenizi sağlar. Jil Sander Sun woman 75 ml eau de toilette, özgün kokusu ile kendinizi özel hissetmenize imkân tanır. Gün boyunca harika kokarak etrafınıza da olumlu enerji yayabilirsiniz. Ürün, cilt sağlığına zarar verecek bir bileşen içermez.

Jil Sander Kadın Sun Edt 75 ml Parfümünün Kokusu Nasıldır?

Jil Sander Kadın Sun Edt 75 ml Parfümünün Kokusu Nasıldır?

Jil Sander Sun woman 75 ml eau de toilette parfümün kokusu Akdeniz meyvelerinden gelir. İçeriği, tatlı portakal çiçeği ve turunçgiller ile harmanlanmış benzersiz bir karışıma sahiptir. Özel günlerinizde size eşlik ederek tarzınızı yansıtmanızı sağlar. Çok az kullanıldığında bile uzun süre kalıcılık gösterir. Temiz ten üzerine uygulandığında çok daha etkili ve yoğun bir koku yaratır. Jil Sander Sun woman 75 ml eau de toilette, elbiseler üzerinde de kullanılabilir. Alerjik reaksiyona sebep olabilecek herhangi bir bileşen içermez. Elbisenizin üzerinde leke bırakmaz. Genç ve dinamik ruhunu yansıtmak isteyen kullanıcılar ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilir. Tavsiye edilen biçimde kullanıldığında insan sağlığına zarar vermez.

Jil Sander Kadın Sun Edt 75 ml Parfümü Kaliteli midir?

Jil Sander Kadın Sun Edt 75 ml Parfümü Kaliteli midir?

Jil Sander Sun woman 75 ml eau de toilette, kendine has bileşenlere sahip farklı bir kadın parfümüdür. Ergonomik yapıya sahip şık şişe tasarımı ürünü kalitesini gözler önüne serer. Gün boyunca kendinizi enerjik hissetmenize yardım eder. Tek kullanımda dahi uzun süre boyunca harika kokmanızı sağlar. İçeriğinde vücut için zararlı hiçbir kimyasal madde barındırmaz. Jil sander kadın parfüm, hassas cilt tipine sahip kullanıcılar tarafından da tercih edilebilir. Sürekli olarak aynı noktaya yakın mesafeden uygulanmadığı sürece cildinizi tahriş etmez. Gün boyunca etkisini sürdüren parfüm, kaliteli yapısı ile birçok kullanıcının beğenisini kazanır. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Jil Sander Sun kadın 75 ml edt yorumlarını inceleyerek hem kokusu ile dikkatleri üzerinize çekecek hem de formülü sayesinde uzun süre teninizin güzel kokmasını sağlayacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.